Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Gremax

Populaire modellen van zomerbanden Gremax

Alle modellen van zomerbanden Gremax

Laatst toegevoegde meningen

Ik raad het echt, want het is de moeite waard met weinig wakker!
Mening Marcin_Gdańsk: 3,5 111500

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

De band GREMAX Max 2000 kocht ik vorige zomer, in het prille begin rond april. Ik heb niet te veel geld en ik aarzelde over de keuze van het merk, maar tweedehands. Uiteindelijk besloot ik op het bandenmerk GREMAX maar volledig nieuw. Ik kocht het voor ongeveer 180zł/szt. de prijs kreeg nieuwe banden, onder garantie. Ik heb ooit reed op Continental-banden (fabrieks auto) en het vergelijken van de kwaliteit en de Conti Gemaxów immens verschil bestaat niet. Ik bevestig dat ik het kan, en zijn harder, de waarheid is dat je een lichte sporen aquaplaning kan voelen, maar op deze prijs zdecyowałbym op hen weer op 100%. Banden voldoen aan haar eigenschappen, remming van de natte en droge oke. Bochten zonder aanklacht, bij 150km / h kan luid, maar wie snel rijdt op een dagelijkse basis. De tweede auto van dit jaar waar het zal worden uitgewisseld banden en ik ook besloten om het te kopen zeker. Prijs en kwaliteit zijn de perfecte oplossing en herhaal -> Ik kan geen band NEW toonaangevende producent, maar ik ga niet op de banden stimulantia van Hans uit het buitenland ... Ik raad het echt .. meer »

Ik ben erg blij met mijn aankoop
Mening Tomasz1968: 3,7 111700

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Hallo, de banden GREMAX MAX2000 przejeździłem twee seizoenen. Over 7tys km. Voornamelijk route maar een of twee keer in de maand afleveringen waren een langere route ongeveer 500 km. Banden in de uitoefenprijs is perfect, ik denk niet dat ze zijn luid, oke loopvlakpatroon. Gedrag in bochten perfect. Ik zou naar andere merken van bekende Europese fabrikanten en eerlijk gezegd kan niet en zijn super geweldig in vergelijking met Goodyear en Fulda (ik ben zo'n vergelijking), maar voor deze prijs ik echt aanraden. Zal nieuwe banden met een nieuw loopvlak dan alle drugs. Na ongeveer zeven duizend mijl Ik zie niet dat er enige slijtage van het loopvlak. Ik ben blij met mijn aankoop en iedereen zal vliegen als iemand twijfelt tussen stimulerende en nieuw, maar Chinezen. meer »

Lijst van alle Gremax zomerbanden