Lijst filteren
  • GT Radial (167)

Zomerbanden: GT Radial

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden GT Radial

Alle modellen van zomerbanden GT Radial

Laatst toegevoegde meningen

GT Radial UHP 1
Band opmerkelijk
Mening Mateusz: 4,0

De band presteert zeer goed in alle omstandigheden, in aanvulling op de diepe, natte sneeuw. De poederachtige sneeuw, de kou, werkt erg goed. Vrij gunstige verhouding prijs / kwaliteit, als we niet de hoogste kwaliteiten nodig. Je moet gewoon wennen aan het rijden in diepe sneeuw, als de band heel gemakkelijk tractie (het kan intenser zijn in mijn geval vrij hoog vermogen en koppel) verliezen. By the way, het is een fatsoenlijke season band, tegen een fatsoenlijke prijs. Vergeet niet dat zelfs de beste winterband ons niet van de plicht om te rijden met de verbeelding, dus verwacht geen wonderen van all-season banden. Jouwe. meer »

GT Radial Maxmiler EX
Hebben gehad op een voertuig voor een aantal veranderingen voertuig nu 250,000klms eerst op 18,000klms
Mening rogerinfrance: 3,7

Zo onder de indruk van deze band die ik heb gevonden ik krijg tussen 80.000 en 100,000Klms. in vergelijking met anderen, bv Pirelli 2000 28,000klms alleen michelin, hetzelfde, 28.000. De hoeken van beide ook geschrobd uit en hadden allebei mislukkingen te wijten aan uitpuilende waarschijnlijk te wijten aan rotsen en oneffenheden in de weg. Zo onder de indruk ben ik, dat ik de wielen zijn veranderd op mijn nieuwe 2014 Peugeot Partner tipi oorspronkelijk 215 55/16 voor deze en het verschil is echt merkbaar minder slaande op hobbels, is ABS niet zo agressief pomp op modderige wegen en het voertuig stopt beter, aquaplaning is niet zo ernstig. Originele banden op de Partnere waren Michelin en dealer verklaarde dat de band wijz voor de dienst nodig zou zijn !!!! Dank je GT Maxmiler. Iedereen met een voorwiel aangedreven auto wordt aanbevolen om dit type band op de voorkant te zetten. autotype banden hebben een zeer korte levensduur en zijn duurder. Ik voor het eerst gebruik gemaakt van deze soort op een auto vele jaren geleden, ging voorband slijtage / vervanging van 25,000miles tot 75.000 mijl. ruis Tyre kan hoger zijn dan een autoband te zijn, me, ik kan omgaan met een betere slijtage, een langere levensduur en betere eigenschappen voor een beetje meer lawaai !!! (Ex REME voertuig monteur) meer »

Winterbanden: GT Radial

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden GT Radial

Alle modellen van winterbanden GT Radial

Laatst toegevoegde meningen

GT Radial Savero WT
de beste banden die ik gemonteerd
Mening Roberto Cincotti: 5,0

Ik heb banden geprobeerd in 350-000 KM maar deze zijn super! Ik beveel ze zeker aan! Je voelt het verschil vooral in een voertuig dat een slechte wegligging heeft met achterwielaandrijving in de normale stand (zoals mijn Terrano en 4x4 indien nodig. Mijn vrouw heeft het verschil ook gemerkt omdat ze veel in de auto rijdt. Op nat wegdek is hij OK! Hij slipt niet bij de geringste versnelling en op sneeuw is hij heel goed. Ik heb deze winter verschillende kilometers in Zwitserland gereden en de auto gedroeg zich even goed als altijd. Daarvoor had ik de multi-seizoens Savero gt radiaal gemonteerd en nu heb ik de WT gemonteerd en ik kan zeggen dat ze veel beter zijn. meer »

GT Radial Champiro WinterPro
Openbaring Echt !!!
Mening Panther: 4,6

Hij vertelde me dat de band vulcaniseerapparaten vriend welk merk ik niet overtuigd was. Grote verrassing, het is echt geweldig winterbanden. In moeilijke omstandigheden. Zware sneeuwval puistje voor hen. Ik reis veel, ik ben een vertegenwoordiger. In dit bedrijf is er geen manier om niet te gaan werken, omdat de weersomstandigheden toevallig erg zijn verslechterd. Je moet gewoon. Al gereden op banden van vele prestigieuze merken, maar deze worden świetne.Dziś gewoon veranderde mijn banden. Ik ben in het tweede seizoen van winterbanden GT. Ik beveel! meer »

Vierseizoenenbanden: GT Radial

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire all-season banden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van all-season banden GT Radial

Alle modellen van all-season banden GT Radial

Laatst toegevoegde meningen

GT Radial Savero HT Plus
Een goede band voor een goede prijs
Mening Michał: 3,2

Band ride-on asfalt en hier zich goed gedraagt ​​in het veld, instabiele ondergrond, modder, etc., helaas, weer daalt. Geweldige prijs en het uiterlijk van de band is de plus. Ik reed ze 15 tys.kilometrów dusver is goed. meer »

GT Radial Savero HT Plus
Grote waarde voor fatsoenlijk geld.
Mening MF: 5,0

We overwogen het kopen in verschillende categorieën tegen andere bekende merken en als gevolg daarvan hebben we een set banden GT Radial, waarvan we zijn blij gekocht :) meer »

Lijst van alle GT Radial all-season banden