Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: GT Radial

Populaire modellen van zomerbanden GT Radial

Alle modellen van zomerbanden GT Radial

Laatst toegevoegde meningen

Hebben gehad op een voertuig voor een aantal veranderingen voertuig nu 250,000klms eerst op 18,000klms
Mening rogerinfrance: 3,7 111700

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Zo onder de indruk van deze band die ik heb gevonden ik krijg tussen 80.000 en 100,000Klms. in vergelijking met anderen, bv Pirelli 2000 28,000klms alleen michelin, hetzelfde, 28.000. De hoeken van beide ook geschrobd uit en hadden allebei mislukkingen te wijten aan uitpuilende waarschijnlijk te wijten aan rotsen en oneffenheden in de weg. Zo onder de indruk ben ik, dat ik de wielen zijn veranderd op mijn nieuwe 2014 Peugeot Partner tipi oorspronkelijk 215 55/16 voor deze en het verschil is echt merkbaar minder slaande op hobbels, is ABS niet zo agressief pomp op modderige wegen en het voertuig stopt beter, aquaplaning is niet zo ernstig. Originele banden op de Partnere waren Michelin en dealer verklaarde dat de band wijz voor de dienst nodig zou zijn !!!! Dank je GT Maxmiler. Iedereen met een voorwiel aangedreven auto wordt aanbevolen om dit type band op de voorkant te zetten. autotype banden hebben een zeer korte levensduur en zijn duurder. Ik voor het eerst gebruik gemaakt van deze soort op een auto vele jaren geleden, ging voorband slijtage / vervanging van 25,000miles tot 75.000 mijl. ruis Tyre kan hoger zijn dan een autoband te zijn, me, ik kan omgaan met een betere slijtage, een langere levensduur en betere eigenschappen voor een beetje meer lawaai !!! (Ex REME voertuig monteur) meer »

De perfecte band voor przyczepe zelfs reloaded op de grens van de rede gedragen geweldig.
Mening Arek: 4,6 111160

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Ik heb deze banden op de trailer voor een lange tijd doorstaan ​​grote ontberingen van het dagelijks leven, zoals kuilen, herladen, enz. Op droog asfalt voorbeeldig gedrag in de natte ook een pluspunt omdat de meeste zijn niet anders overmatige slijtage waardoor zij op een hoge positie in vergelijking kwaliteit / kosten. Ik denk dat voor mensen die korte afstanden lopen zijn ideaal voor commerciële voertuigen en de prijs niet uw zak stam. meer »

Winterbanden: GT Radial

Populaire modellen van winterbanden GT Radial

Alle modellen van winterbanden GT Radial

Laatst toegevoegde meningen

Goede kwaliteit
Mening Otto: 4,2 111120

Ik beveel GT Radial Champiro WinterPro HP slechts aan de SUV chauffeurs die als ik lange afstanden op landelijke wegen rijden. De autogebruiker voelt niet dat hij met winterbanden rijdt. Dankzij de optimale eigenschappen is de band een goede alternatief voor dure merken die soms slechter. Het is waar uw geld. Conclusie: Ik rijd met deze banden het hele jaar door! meer »

Goedkoop en goed
Mening Gerard1975: 3,9 111900

Ik heb niet zo lang GT Radial Champiro WinterPro HP in mijn auto met 200 pk gebruikt, maar hij presteert echt goed op een sneeuw. Ik heb hem op zeer hoge bergen getest (in Megève waar veel sneeuw is). Geen problemen met grip, stille band (ik heb een afstand NL – FR gereden). Voor deze prijs is het echt een uitstekende keuze. Ik zou aanraden. meer »

All-season banden: GT Radial

Populaire modellen van all-season banden GT Radial

Alle modellen van all-season banden GT Radial

Laatst toegevoegde meningen

Lijst van alle GT Radial all-season banden