Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Hankook

Populaire modellen van zomerbanden Hankook

Alle modellen van zomerbanden Hankook

Laatst toegevoegde meningen

Banden gekocht van de keuze voor meerdaagse selectie. Kortom, ik raad :) Goede keuze!
Mening Alex: 4,1 111110

Ik heb heel lang nagedacht en veel testen op het internet geannaliseerd voordat ik deze banden besteld had. Ik was ook aan het nadenken over de banden van een andere klasse. Jaarlijks maak ik niet zoveel kilometers minder dan 10 duizend. Indien iemand van jullie heeft gelijke kilometerstand dan kan ik zeggen dat de aankoop van banden Hankook Kinergy eco K425 voordelig is. Het is beter iets bij te betalen om de banden van een hogere klasse te kopen. Rolweerstand, geluid, slijtage van het loopvlak van Hankook Kinergy eco K425 zijn op hoge niveau. Ik ben zeker niet teleurgesteld. Dat zijn echt goeie banden in echt goeie prijs. Ik heb veel webwinkels bezocht en oponeo had een van de meest voordelige offerte en zeker met het meeste ervaring wat invloed had op mijn beslissing van aankoop. Misschien ziet mijn opinie eruit alsof ik aan het slijmen ben of alsof ik reclame voor hun maak maar ik ben zeer tevreden zoek maar op op google. Ik had liever 5 EUR bijbetaald en bij hun besteld dan bij concurrentie omdat ik weet dat als er “iets” gebeurt dat deze firma zal bestaan ;). Ik wil nog toevoegen dat de banden zich zowel op droge, hitte dagen heel goed gedragen. Gelijk tijdens bewolkte en natte dagen. Samenvattend bij motor 115KM combi zijn de Hankook Kinergy eco K425 zijn ideal en ik raad die aan iedereen. Dat is mijn mening ;) Ik wens jullie geode keuzen en veilige rijs. Samenvatting: Banden gekocht na grondige onderzoek. In het kort raad ik die aan  Goede keuze! meer »

Grote.
Mening Marten: 5,0 11111

Golf Auto IV Variant 1.9 TDI 74 kW 2002. Oppervlakken: 80% snelweg / Express / binnenland, 15% van de stad, 5% slechter. Stijl: 85% kalm, 15% dynamisch. Vorige banden: Dunlop, Michelin, Uniroyal RainSport2. Lage prijs maar heel goeie product. Ik rijd veel ongeveer 40-50 kkm per jaar meestal op autosnelwegen en soms in het stad. Gedrag van Hankook Kinergy eco K425 op droge oppervlak is uitstekend. Op natte oppervlak ook, ik had een betere alleen op UniRoyal RainExpert maar hun gedrag was heel slecht tijdens hitte. De banden Hankook Kinergy eco K425 zijn perfect tijdens hitte van 40*C, asfalt/beton was aan het branden en ik kon gewoon doorrijden. Rijcomfort is fenomenaal! Dempen van het ongelijke oppervlaktes is eersteklasse, ruis is aanzienlijk gedaald en rolweerstand is merkbaar gedaald dan bij Dunlop en Uniroyal banden die ik vroeger had. Hankook Kinergy eco K425 zijn stiller en mijn auto vertraagt minder. Ik ben ook positief verrasd want als ik stil sta en wil met het stuur bewegen dat gaat het losser en beter dan vroeger. Slijtage vind ik normaal. Na 35 000 km is er 1/3 loopvlak van de voorbanden afgegaan en ¼ van de achterbanden. Ik wilde geen chinese banden kopen toch zijn de banden Made In China aangekomen. Ik zou deze banden aanbevelen. Samengevat: Een van de beste in zijn klasse. meer »

Winterbanden: Hankook

Populaire modellen van winterbanden Hankook

Alle modellen van winterbanden Hankook

Laatst toegevoegde meningen

Beste prijs-kwaliteitverhouding
Mening Willem: 3,8 111800

Hankook i*cept RS W442 na het rijden ongeveer 5000 km werkt geweldig. Het remmen op zowel droge als natte wegdekken is perfect. Ik voel dat de banden geen problemen met waterafvoer hebben. Op sneeuw en sneeuwbrij gedragen ze een beetje slechter – modderafvoer zou effectiever kunnen zijn. De auto vertoont lichte slip (mijn auto heeft geen ABS – misschien dat is het reden). Ik zou Hankook i*cept RS W442 4 punten geven. De kwestie van geluid is een relatieve zaak, want het hangt af van het dempen van de auto warmee wij rijden. Daarom kan het geluid van banden harder of zachter worden gehoord. In mijn ogern zou ik deze banden als redelijk stil beschouwen (ze kunnen toch nog stiller zijn). Ze dempen goed onevenheden op de weg. Rolweerstand vind ik bevredigend. Na de afstand van 5000 km vertonen banden gematigde slijtage die niet zichtbaar is. Ik heb ook geen ongevallen met deze band gehad. Kortom – dat is een aanbevelenswaardig product. Ik wil hieraan toevoegen dat ik geen door het bedrijf Hankook reviewer ben:) Ik vermoed dat ik deze banden weer zal kopen. Ze hebben ook een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. meer »

Top kwaliteit en rijcomfort in alle omstandigheden
Mening Victor: 4,3 111130

Ik heb de winterbanden Hankook i*cept RS W442 gekocht na de aanbeveling van mijn bandenmonteur. Ik was altijd geïntereseerd in banden en ik kocht altijd alleen de banden van bekende merken (zoals Michelin, Continental of Pirelli) dus op het begin was ik een beetje sceptisch over minder populair merk. Het bleek dat de zorgen waren niet nodig. Ik heb al twee winterseizoenen met deze banden gereden en ik heb geen bezwaar ertegen. Ik heb A4 (15”) en Hankook i*cept RS W442 gedraagt zich zeer goed, onafhankelijk van het weersomstandigheden. Ik rijd vaak op autosnelwegen en zelf bij grote snelheden (van 130-160 km/h) blijft mijn auto stabiel en veilig, in het bijzonder op een nat oppervlakte. Het rijden op sneeuw is ook geen probleem met Hankook i*cept RS W442. Op droge wegdekken is ook alles in orde. De banden zijn veilig, duurzaam en ze hebben het aantrekkelijke uiterlijk (maar ja, dat mag voor sommigen niet van belang zijn ;-)). Dit jaar ga ik naar de bergen en ik ben zeker dat ik kom terug veilig. Ik beveel deze banden nu aan iedereen! TOP kwaliteit maar de prijs is ook redelijk. meer »

All-season banden: Hankook

Populaire modellen van all-season banden Hankook

Alle modellen van all-season banden Hankook

Laatst toegevoegde meningen

super op nat en droog!!!
Mening Jk: 4,0 11110

Heb nog geen kans gekregen om ze op sneeuw te testen, maar kan ze wel boordelen op basis van rijden in natte en droge omstandigheiden >>> Hankook Kinergy 4S H740 kan aanbevelen worden voor iederen die op zoek is naar banden met hoge kwaliteit voor een mooie prijs… meer »

Goed door heel jaar.
Mening CEES: 3,5 111500

Hankook Kinergy 4S H740 geven het volste vertouwen op elke type wegdek en in alle moeilijke omstandigheiden. Goede waterafvoer, goede grip op moder en natte gras, veilig en stabiel in scherpe bochten. meer »

Lijst van alle Hankook all-season banden