Lijst filteren
  • Hankook (2603)

Zomerbanden: Hankook

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Hankook

Alle modellen van zomerbanden Hankook

Laatst toegevoegde meningen

Hankook Ventus Prime3 K125
uitstekende grip
Mening Bartek: 4,9

Ik heb deze banden ongeveer een maand, ik heb er duizenden kilometers over gereden en eerlijk gezegd zijn ze perfect voor mij. Ik beoordeel de loopvlakslijtage hier niet omdat ik geen tijd had om het te controleren. Geluid en rolweerstand zijn zeker niet interessant voor mij "zoals normaal". Het belangrijkste is dat de grip is ideaal ik heb nog niet gebeurd met een niet-geplande auto slip op deze banden en ik moet toegeven dat meerdere malen bij het inhalen van de bochten houden deze banden de auto op het verloop van het rijden, ongeacht of op 60 of 140km /u. Droog of nat, het oppervlak houdt goed vast. Groeten en ik adviseer banden :) meer »

Hankook Ventus Prime3 K125
Goede banden, redelijke prijs
Mening Bernard: 4,6

Hallo. Ik wil graag enkele gedachten over Hankook Ventus Prime3 K125 met jullie delen. Keuzes maken is problematisch voor mij, eerder heb ik ventus prime 2 gehad en ik was hierover erg verheugd dus ik besloot het nieuwste model te kopen en dat was de juiste keuze. Hoewel ik geen snelheidsduivel ben en mijn auto is echt zwaar maken de banden een genot om te gebruiken. Op droog – goed. Geen lawaai bij het nemen van de bochten. Veilige rijgedrag op een nat. Wiebelen of wegschuiven is uitgesloten. Hankook Ventus Prime3 K125 vertonen geen tekenen van slijtage. Ik gaat elke dag 130km met mijn auto naar het werk dus voor dit soort van gebruik kan ik zeker aanbevelen. Ik heb die banden in winter tegen zeer aantrekkelijke prijs gekocht. Ik raad aan iedereen die een probleem met de keuze van de meest aangewezen banden hebben, je zult er geen spijt! meer »

Winterbanden: Hankook

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Hankook

Alle modellen van winterbanden Hankook

Laatst toegevoegde meningen

Hankook i*cept RS W442
Goede grip, maar een beetje te luid
Mening Rotterdamer_1985: 4,1

Mijn Hankook i*cept RS W442 rijdt op Mondeo MK3 Estate. De afgelegde weg is de weg van Rotterdam naar Berlin, Berlin – Maastricht, Maastricht – Rotterdam. Elke rit is enkele keren gereden, heen en weer. Vroeger had ik Firestone Winterhawk 2 Evo, Hankook vertoont betere prestaties en rijgedrag op besneeuwde wegdekken. Ik heb eens meer dan 400 km in regen gereden en het rijcomfort blijft hoog, ik heb geen trillingen gevoeld. Het einige nadeel van Hankook i*cept RS W442 is een hoog geluidsniveau, maar alleen op autosnelwegen met snelheid hoger dan 120 km/h. Hogere druk helpt een beetje. Voor deze lage prijs is het een van de beste banden, zeker te aanbevelen! meer »

Hankook i*cept RS W442
TOP product zeer comfortabel
Mening Lars: 4,6

Hankook i*cept RS W442 werd afgeleverd naar mijn garage en direct gemonteerd. Er waren geen problemen met de uitbalancering en de montage. De banden zijn stil en comfortabel. Hoewe winter zacht was ging ik naar bergen of andere moeilijke terreinen... Ze rijden perfect op sneeuw en op ijs. Prestaties zijn ook bevredigend. Brede groeven zorgen voor de effectieve water- en sneeuwbrijafvoer. Ik heb bijna 13000 km gereden, ik vervangde de banden op mei en de slijtage was minder dan 1,5 mm. Ik denk dat het een zeer goed resultaat is! Met gemak zal ik voor 3 of 4 seizoenen met deze banden rijden. TOP! Ik beveel Hankook i*cept RS W442 aan iedereen! meer »

Vierseizoenenbanden: Hankook

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire all-season banden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van all-season banden Hankook

Alle modellen van all-season banden Hankook

Laatst toegevoegde meningen

Hankook H730
Niet gefaald me in elke situatie - en dat is het belangrijkste!
Mening Adam W.: 4,5

Ik woon in de stad, maar elk weekend ga ik naar het platteland. Ik kocht banden voordat de sneeuw, dus ik controleerde hen op droog en nat wegdek, en vervolgens op het ijs - regen ijzel, sneeuw en modder, uiteindelijk, na een sneeuw. Ik denk dat mijn mening moet twijfel weg iedereen die aarzelen om te kopen of niet te kopen. Op elk van deze oppervlakken - band me niet mislukken keer. Ik was verbaasd toen hetzelfde pad naar het begraven dorp, de Fiat Uno was boksen in de sneeuw, mijn Fabia op Hancockach liep zonder enig probleem uitstrooien van de sneeuw op de zijkanten - als een ploeg. Uit de beschrijving van de fabrikant die de buitenste laag is verantwoordelijk voor winterbanden de binnenste regen en wordt bevestigd. Echt aanraden! meer »

Hankook Kinergy 4S H740
Ik raad deze banden ten zeerste aan!
Mening Bartek: 4,6

VW Caravelle 2.0TDI 4motion 4motion lang Ik beveel deze banden van harte aan als u op zoek bent naar allsezoen banden. Ze zijn ideaal voor zo'n grote auto. Snelwegen, hobbels, hoge stoepranden, of het rijden buiten de stad op onverharde wegen zijn geen probleem. Volledige controle in de sneeuw. In natte omstandigheden, in zeer zware regenval doen ze het beter dan Pirelli. Een nadeel kan het toegenomen lawaai zijn (het is mogelijk dat dit veroorzaakt is door de grootte van de auto - de langste versie van de carrosserie - die op zich al vrij luidruchtig is). Nogmaals, ik beveel het van harte aan. En daarnaast een snelle en efficiënte levering van Oponeo. Vertaald met www.DeepL.com/Translator meer »

Lijst van alle Hankook all-season banden