Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Hifly

Populaire modellen van zomerbanden Hifly

Alle modellen van zomerbanden Hifly

Laatst toegevoegde meningen

Auteur:BEEMIARZ
Mening BEEMIARZ: 4,4 111140

Ik was lang op zoek naar de banden, mijn budget was klein en mijn behoeftes waren hoog. De keuze viel op de HIFLY, maat 225/45 R18, de vrij snelle BMW E60 met meer dan 200 pk. Ik heb ze net opgelegd, maar ik zal al iets erover kunnen zeggen, want er zijn niet genoeg meningen en het kan nuttig zijn voor iemand. Balanceren verliep niet probleemloos, er ging wat lood erop, twee banden moesten weer worden uitgebalanceerd, maar na een uurtje plezier en combinatie ging ik op pad. Ik had mooie glimlach bij mijn gezicht, stilte binnen, 20 km route, snelheid tot 150 km / h en dan nog steeds stilte, snelle bochten, snelle ingang op de grote rotonde en niks van piepen of glijden. Geen slagen, geen geluiden. De banden zien er erg mooi uit, het loopvlak bijna 8mm, vrij zacht rubber, ik denk dat ze snel verslijten. Nu is het mooi weer, maar morgen zou het moeten regenen, ik zal controleren hoe het zich gedraagt op plassen. Ik zal je op de hoogte houden van wat er gebeurt en wat er gebeurt na wat meer kilometers. Over een maand plan ik een route van ongeveer 1000km, dus ik zal ook jullie blijven informeren. Ik ben blij op dit moment. een minpunt het draagt heel sterk geluid van grotere onregelmatigheden, of bij de grotere overgang van asfalt, maar het kan door het feit dat ik veel lucht opgeblazen heb. meer »

koele band
Mening Komsta: 4,6 111160

Hallo ik zal mijn mening delen, hoewel ik ze al gebruikte kocht kan ik ze snel en hoog beoordelen. Stille, comfortabele banden zweven niet op het water, ze waren geen probleem tot ze helemaal versleten waren. De banden waren 7mm oud op het moment van aankoop en waren een seizoen oud in 2013. in mijn auto reden ze tot het einde van het zomerseizoen 2015. sommige mensen zullen zeggen dat ze heel snel oud zijn geworden, maar ik leg uit dat ik een negatieve, d.w.z. hellende wielen heb. Wanneer de binnenste rand naar de vervanging wees, was hun levensduur verstreken. Ik kan het vergelijken met yokohama, want ik had er al een. Yokohamas presteerde goed in droge omstandigheden, maar door lichte regenval verloren ze tractie (ik heb een fwd en 340 Nm.), terwijl hifly-banden zich beter gedroegen op nat wegdek. Ik adviseer banden met normale slijtage, maar ze zijn zacht en goed omdat ze de auto perfect vasthouden. meer »

Lijst van alle Hifly zomerbanden

Winterbanden: Hifly

Populaire modellen van winterbanden Hifly

Alle modellen van winterbanden Hifly

Laatst toegevoegde meningen

Goede band nog betere prijs!
Mening Janko: 3,9 111900

Zeer goede band van het zo genoemde economische klasse, maar beter dan de meeste banden van de zogenaamde top klasse banden en dan nog tegen een zeer betaalbare prijs, presteert in alle omstandigheden zonder klacht. Ik zou dit type band aan mensen met respect voor niet alleen het geld, maar ook voor comfort en veiligheid aanraden! meer »

Goede kwaliteit banden voor een goede prijs
Mening Jurgen bril: 4,6 111160

Gebruik de desbetreffende banden al één seizoen en ze bevallen goed. Het uiterlijk van de banden staat mij aan en de rij kwaliteit valt niks op aan te merken meer »

Lijst van alle Hifly winterbanden

All-season banden: Hifly

Populaire modellen van all-season banden Hifly

Alle modellen van all-season banden Hifly

Laatst toegevoegde meningen

De band zeker zijn prijs waard:)
Mening tony: 4,6 111160

omdat de banden erg goedkoop zijn dach tik dat ze een beetje slecht zijn. had ze nodig voor apk en omdat ik niet te veel geld voor had, heb ik Hifly ALL-TURI gekocht. ben positief verrast, zeer lage geluidsniveau op droog, goede grip op nat wegdek. meer »

tevreden
Mening Marzia Clerici: 4,7 111170

Goede aankoop. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Gemonteerd op een kleine auto, dus voor dagelijks gebruik en korte afstanden, ze hebben een goede grip en zijn rustig. Niets om jaloers op te zijn in banden van bekende merken meer »

Lijst van alle Hifly all-season banden