Lijst filteren
  • Hifly (105)

Zomerbanden: Hifly

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Hifly

Alle modellen van zomerbanden Hifly

Laatst toegevoegde meningen

Hifly HF 805
algemene goede banden
Mening James H,,: 3,3

Ik kocht deze auto als demo-model slechts 16.000km op de teller nu heb ik 37.500km, bij het controleren van de banden op slijtage vond ik de voorbanden klaar om te vervangen, pas toen gezien dat de hifly banden voor waren, de banden achter zijn Continental sport 3 nog steeds 5.000km over, dacht continentaal allround als rijden in vorst en sneeuw met vertrouwen, maar ik moet zeggen geen probleem met hifly 805 xl banden`` hetzelfde weer op de auto zetten`` zou gaan zetten banden tegen 3 keer de prijs op de auto totdat ze op slijtage zijn gecontroleerd ,,, deze banden zijn in alle opzichten een goede prijs ,,, ik heb vandaag 2 nieuwe hifly 805 op de auto gezet ,,, hoe volgend jaar hetzelfde kan zeggen ,,,! meer »

Hifly HF 805
Auteur:BEEMIARZ
Mening BEEMIARZ: 4,4

Ik was lang op zoek naar de banden, mijn budget was klein en mijn behoeftes waren hoog. De keuze viel op de HIFLY, maat 225/45 R18, de vrij snelle BMW E60 met meer dan 200 pk. Ik heb ze net opgelegd, maar ik zal al iets erover kunnen zeggen, want er zijn niet genoeg meningen en het kan nuttig zijn voor iemand. Balanceren verliep niet probleemloos, er ging wat lood erop, twee banden moesten weer worden uitgebalanceerd, maar na een uurtje plezier en combinatie ging ik op pad. Ik had mooie glimlach bij mijn gezicht, stilte binnen, 20 km route, snelheid tot 150 km / h en dan nog steeds stilte, snelle bochten, snelle ingang op de grote rotonde en niks van piepen of glijden. Geen slagen, geen geluiden. De banden zien er erg mooi uit, het loopvlak bijna 8mm, vrij zacht rubber, ik denk dat ze snel verslijten. Nu is het mooi weer, maar morgen zou het moeten regenen, ik zal controleren hoe het zich gedraagt op plassen. Ik zal je op de hoogte houden van wat er gebeurt en wat er gebeurt na wat meer kilometers. Over een maand plan ik een route van ongeveer 1000km, dus ik zal ook jullie blijven informeren. Ik ben blij op dit moment. een minpunt het draagt heel sterk geluid van grotere onregelmatigheden, of bij de grotere overgang van asfalt, maar het kan door het feit dat ik veel lucht opgeblazen heb. meer »

Lijst van alle Hifly zomerbanden

Winterbanden: Hifly

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Hifly

Alle modellen van winterbanden Hifly

Laatst toegevoegde meningen

Hifly Win-Turi 212
Perfecte banden
Mening Kambo: 5,0

Good kwaliteit, ik gebruikt deze banden vanaf een jaar (45 000 km) gereden. Ik kan rijden nog 100 000 km omdat banden zijn nog steeds nieuw. Ik raad ze iedereen aan. Ik koop autobaanden alleen van deze website, ik ben blij met "Oponeo" Iedereen kunnen bestellen goedkoop en kwaliteit. Oponeo is - No:1 Ik geef * * * * * * * * * * (10) meer »

Hifly Win-Turi 212
Te zachte wangen en derhalve geen gevoel met de banden
Mening Mark: 4,1

Had de banden eerst achter laten monteren,maar ging derhalve in tijcomfort achteruit doordat de achterkant in bochten 'uitstuur' ervaarden met de Hifly winterbanden achter. Nadien de banden aan de voorzijde geplaats en reed een stuk beter,maar ook over de voorkant voel je dat het geen stugge banden zijn maar te soepel meer »

Lijst van alle Hifly winterbanden

Vierseizoenenbanden: Hifly

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire all-season banden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van all-season banden Hifly

Alle modellen van all-season banden Hifly

Laatst toegevoegde meningen

Hifly ALL-TURI 221
Goede prijs kwaliteit verhouding
Mening Barry T: 3,8

Prima band voor een zeer gunstige prijs. Ik heb vaker banden gekocht bij oponeo en beveel het al mijn vrienden en kennissen aan hier te bestellen. Vlotte levering en prima service. Dat kan toch niet voor dat geld. Nou bij oponeo wel dus. meer »

Hifly ALL-TURI 221
tevreden
Mening Marzia Clerici: 4,7

Goede aankoop. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Gemonteerd op een kleine auto, dus voor dagelijks gebruik en korte afstanden, ze hebben een goede grip en zijn rustig. Niets om jaloers op te zijn in banden van bekende merken meer »

Lijst van alle Hifly all-season banden