Lijst filteren
  • Imperial (1454)

Zomerbanden: Imperial

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Imperial

Alle modellen van zomerbanden Imperial

Laatst toegevoegde meningen

Imperial Ecosport
Ik zou de prijs aanraden aan kwaliteit zeer goed
Mening Wojciech Korytko: 3,8

Zeer goede rustige band stevig op de weg in deze klasse grote meer »

Imperial Ecosport
waar voor uw geld op een zeer behoorlijk niveau
Mening kurczak: 3,8

Ik reed op deze banden ongeveer 8000km en ik zeg ja, in droge omstandigheden echt te koelen kun je niet om iets te krijgen, naast een beetje lawaai, want het genereert ten opzichte van het merk. Met gesloten ramen niet bemoeien met iets anders dan de hitte stoort me. Als het gaat om nat weer is hier begint de trap, ja het is kleverig en het is goed, maar het remmen is een nachtmerrie (ik bedoel scherper, maar niet nood) abs meteen vergezeld mij, en net als de auto gleed augustus .... omhoog gaat voor wennen, maar je moet nadenken over een beetje sneller pedaal hamulca.Podsumowując deze donuts Ik ben blij met hen, maar wanneer u de volgende set'm kopen gaat wil iets duurder en beter om te kopen. Op een schaal van 1 tot 10 geeft hen de zevende Yours meer »

Winterbanden: Imperial

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Imperial

Alle modellen van winterbanden Imperial

Laatst toegevoegde meningen

Imperial Snowdragon 2
Sneeuw Dragon 2 is een goede winterband, zowel op de weg en de stad. Ik zou aanraden.
Mening Soul: 4,0

Ik heb voor het eerst Imperial Snow Dragon 2 banden gekocht. Ik was bezorgd of ze het in onze omstandigheden aankunnen. Ik was niet teleurgesteld, ze hebben het met succes gedaan, zowel onderweg als in de stad. Goede grip op de weg en een efficiënte afvoer van twater. Een van de beste banden in deze prijsklasse. Ik ben tevreden en beveel het aan bij anderen. meer »

Imperial Snowdragon 2
Aanbeveling waard:-)
Mening Asterix: 4,0

Banden van deze klasse voor de prijs als de meest opvallende. Klanten met een consumptie van een gemiddelde auto in stedelijke ervoor om te controleren. Over het algemeen ben rate heel goed dat de fabrikant en het model. Ik wens breedte en adhesie;-) meer »

Lijst van alle Imperial winterbanden

Vierseizoenenbanden: Imperial

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire all-season banden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van all-season banden Imperial

Alle modellen van all-season banden Imperial

Laatst toegevoegde meningen

Imperial Ecodriver 4S
een zeer goede prijs
Mening mechamik: 4,6

Ik heb Imperial Ecodriver 4S een tijdje geleden gekocht. Ze zijn vorige week gemonteerd en ik heb al ongeveer 150 km daarop gemaakt. Ik kan toegeven dat ik echt tevreden ben. Toen ik de garage uitkwam wist ik al dat het een goede keuze was. De band is zeer stil, je hoort bijna niks. Ze houdt goede grip op de weg en geen trillingen genereert. Er waren geen problemen met de montage en uitbalancering van de band. Vandaag heb ik deze band op een zeer nat wegdek getest en het was uitstekend! Ik voel me zeer zeker en veilig op de weg. Ik hoop dat deze band zal ook duurzaam zijn. Op dit moment ben ik echt blij met deze banden en ik ga die zeker aanraden. Zou ik nog eens een beslissing moeten nemen, zou ik weer Imperial Ecodriver 4S kopen. meer »

Imperial Ecodriver 4S
Voor deze prijs een goede keuze.
Mening Sodi: 4,0

Ik heb Imperial Ecodriver 4S gecheckt op witte, besneuwde wegen in Alpen en ze presteerden goed genoeg. Ik heb geen sneeuwkettingen gebruikt maar alles was in orde. Dit is mijn eerste winter op all season banden, ik was een beetje bang hoe ze zullen zich gedragen maar het was ok. De banden zijn echt stil – vroeger heb ik om Run on Flat zomerbanden gereden en ze maakten meer lawaai. Op natte en droge wegdekken grijpen ze ook goed. Hun gedrag is voorspelbaar. Het enige nadeel is dat ze niet helemaal rond zijn maar volgens de monteur is het normaal bij banden van deze klasse. Ik voel het bijna niet, alleen klein beetje. meer »

Lijst van alle Imperial all-season banden