Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Imperial

Populaire modellen van zomerbanden Imperial

Alle modellen van zomerbanden Imperial

Laatst toegevoegde meningen

Goede banden
Mening Amir: 3,7 111700

Ik ben een monteur en mijn auto is ook mijn reparatiewerkplaats. Daardoor is is mijn auto altijd overbelast. Toen ik Imperial Eco Van 2 monteerde dacht ik dat die niet zo lang zal duren want zijn gedrag was een beetje vreemd. Nu na ongeveer 11.000 gemaakte kilometers kani k toegeven dat ik zeer tevreden ben en dat tegen deze prijs kan je geen betere band vinden. Ze is zeer duurzaam, ik heb bijna geen slijtage opgemerkt. Bij andere banden had ik na 7000 km knobbeltjes op de zijkanten van de band en hier niks. Deze banden kunnen grote belastingen weerstaan. Ik kan ze zeker aanbevelen, bij mijn overbelaste auto werken ze super. meer »

Goede kwaliteit voor deze prijs
Mening Peter: 4,1 111110

Ik heb twee stuks van Imperial Eco Van 2 gekocht en op mijn Nissan Primastar gemonteerd. Mijn vorige banden – Syrion of zoiets – waren zo slecht, ik zal die nooit meer kopen! Na 8 maanden moest ik die weggooien, ze waren helemaal versleten en beschadigd. Er was alles goed met mijn auto, deze banden waren gewoon slecht. Nu na 1500 km op Imperial zie ik geen slijtage en beschadiging. Op dit moment zie ik ook geen verschil tussen deze banden en Continental. En de prijs was uitstekend, zeer goedkoop en echt goed. Ik zou deze banden aanraden. meer »

Winterbanden: Imperial

Populaire modellen van winterbanden Imperial

Alle modellen van winterbanden Imperial

Laatst toegevoegde meningen

Auteur:Fun driving
Mening Fun driving: 2,5 115000

Het is erg glad op nat wegdek. Je moet langzaam rijden als je niet weet hoe je onderstuur- of overstuurglijbanen moet besturen. Ik kocht het om onderweg plezier te hebben. Dat is me gelukt. U kunt het losmaken waar u maar wilt en met relatief snelheden bescheiden. Het dient zijn doel op droge wegen en zijn ok voor informeel dagelijks rijden. De stuurrespons is slecht omdat de zijwand zacht is en de band een langere tijd nodig heeft voordat hij gaat roteren. Over het geheel genomen - ik beveel het niet aan voor beginnende bestuurders. Het is geschikt voor degenen die langzaam rijden of senior chauffeurs. Als u er niet naar verlangt om een nieuwe Formule 1-coureur te worden, hoeft u echt niet meer geld uit te geven aan andere, duurdere banden. In het geval dat u snel door een bocht wilt, moet u overwegen om iets te kopen met meer geavanceerde technologie. Als u wilt spelen met de controle over je voertuig kan deze band veel van het bieden bij lage snelheden. meer »

Zeker aan te raden!
Mening Bart: 4,8 111180

Ik heb de banden gekocht vanwege de goede recensies en de geweldige prijs. De auto (Subaru Outback) gebruik ik in de stad, maar tijdens mijn vakantie in de bergen viel er zoveel regen dat de wegen meestal wit waren. Geen probleem bij het starten, remmen, de auto was gemakkelijk te bedienen bij het zijwaarts nemen van bochten. Toen ik naar een plek reed waar zoveel sneeuw lag dat het in de koplampen van de auto berikten, was er geen enkele manier om begraven te worden, de auto op deze banden ging naar de plek waar ik naartoe wilde, en de ideeën waren soms moedig en ik wist niet wat er daarna zou gebeuren, en hij verliet elke plek zonder enig probleem. Ze zijn niet luidruchtig, ik zie geen tekenen van slijtage na meer dan 2000 km. Ik raad het aan iedereen, als ze versleten zullen worden zal ik hetzelfde model opnieuw kopen. meer »

Lijst van alle Imperial winterbanden

All-season banden: Imperial

Populaire modellen van all-season banden Imperial

Alle modellen van all-season banden Imperial

Laatst toegevoegde meningen

een zeer goede prijs
Mening mechamik: 4,6 111160

Ik heb Imperial Ecodriver 4S een tijdje geleden gekocht. Ze zijn vorige week gemonteerd en ik heb al ongeveer 150 km daarop gemaakt. Ik kan toegeven dat ik echt tevreden ben. Toen ik de garage uitkwam wist ik al dat het een goede keuze was. De band is zeer stil, je hoort bijna niks. Ze houdt goede grip op de weg en geen trillingen genereert. Er waren geen problemen met de montage en uitbalancering van de band. Vandaag heb ik deze band op een zeer nat wegdek getest en het was uitstekend! Ik voel me zeer zeker en veilig op de weg. Ik hoop dat deze band zal ook duurzaam zijn. Op dit moment ben ik echt blij met deze banden en ik ga die zeker aanraden. Zou ik nog eens een beslissing moeten nemen, zou ik weer Imperial Ecodriver 4S kopen. meer »

Voor deze prijs een goede keuze.
Mening Sodi: 4,0 11110

Ik heb Imperial Ecodriver 4S gecheckt op witte, besneuwde wegen in Alpen en ze presteerden goed genoeg. Ik heb geen sneeuwkettingen gebruikt maar alles was in orde. Dit is mijn eerste winter op all season banden, ik was een beetje bang hoe ze zullen zich gedragen maar het was ok. De banden zijn echt stil – vroeger heb ik om Run on Flat zomerbanden gereden en ze maakten meer lawaai. Op natte en droge wegdekken grijpen ze ook goed. Hun gedrag is voorspelbaar. Het enige nadeel is dat ze niet helemaal rond zijn maar volgens de monteur is het normaal bij banden van deze klasse. Ik voel het bijna niet, alleen klein beetje. meer »

Lijst van alle Imperial all-season banden