Lijst filteren
  • Infinity (124)

Zomerbanden: Infinity

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Infinity

Alle modellen van zomerbanden Infinity

Laatst toegevoegde meningen

Infinity INF 050
Voor matige rijden op hetzelfde moment, maar bij lagere temperaturen moeten voorzichtig zijn.
Mening adiz: 3,7

Banden te gebruiken voor Renault Laguna II, rijstijl nogal matig, maar ik rijd een beetje kilometers in de zomer. Banden presteren uitstekend in de zomer op zowel droge als natte omstandigheden. Onberispelijke duurzaamheid, geluid en rolweerstand. Het enige probleem bij temperaturen onder 15 graden en natte deze banden gaan slippen. Nou, maar uiteindelijk het merk Dubai, en ze hebben niet zulke temperaturen. Voor dit prachtig disperse water. Ik testte - 90 km / h, reed de ene kant van de auto in een vrij diepe plas, de auto geen moment verloor zijn evenwicht. Ik zou aanraden, op voorwaarde dat je voorzichtig moet zijn bij temperaturen onder de 15 graden te zijn. Regards meer »

Infinity Ecomax
Ik moest 1800 PLN te besteden aan de banden van de mid-range en bracht 1000 op deze Kieren en tot nu toe geen spijt.
Mening Nimnul: 4,2

Ik miste het kopen van de meningen van anderen, nam ik een kans en nu kan ik je koopt in goed geweten aanraden. Ik zette de band tot 300 pk Audi S4. De band houdt goed op droog of nat. Door het remmen zeer snel en stevig op het natte oppervlak van 160 km / h was het moeilijk te dwingen de ABS te werken - dat is voor mij genoeg. Heeft zeker een impact hebben op de breedte van 235 van mijn banden, dus ik denk dat ik zal niet smaller erger. De enige nadelen die ik in staat was om een ​​nieuwe band te zien heeft een loopvlak bij beetje de zijkanten van de band (gemeten onmiddellijk na de aankoop 6/8/6 mm alleen in het midden van een 8 mm profieldiepte :/) meer »

Lijst van alle Infinity zomerbanden

Winterbanden: Infinity

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Infinity

Alle modellen van winterbanden Infinity

Laatst toegevoegde meningen

Infinity INF 049
goede prijs-kwaliteitverhouding
Mening Martijn: 3,7

Dit jaar zal ik derde keer infinity banden monteren. Ik heb C-Klasse auto, dus een aandrijving op een achteras. In de winter rijd ik 90-95% van de tijd op stadswegen. Met Infinity INF 049 ridt mijn auto geweldig op een sneeuw. Uitzonderlijk goede prestaties op de bochten, de banden zorgen voor goede stuurcontrole. Ik rijd een beetje dynamischer dan andere bestuurders ... maar als ik als andere bestuurders zou rijden, dan zouden de banden sensationeel presteren. Helaas, is het remmen een beetje slechter, en de remweg is duidelijk langer dan duurdere banden - je moet oppassen. Het rubbermengsel van Infinity INF 049 is stevig – een beetje luid op een droog wegdek, in een natte wegdek is hij vatbaar voor slippen. Je moet vooral bij het remmen oppassen. Het is een high performance band, ik betaalde 150 EUR. Zeer hoge slijtvastheid (6mm op 30 duizend km). meer »

Infinity INF 049
Aanrader! Goede band voor een lage prijs!
Mening Ferdinand: 4,5

In de winter 2012 heb ik winterbanden van het merk Infinity gekozen, namelijk Infinity INF 049 in de maat 205 55R16. Ze zijn in de Passat 2006 sedan gemonteerd. Ik was onzeker of dat een goede keuze is. Ik heb gelezen dat uit China kunnen we een spelgoedjes voor kinderen kopen en niet andere dingen die het invloed op de veiligheid hebben, enz. Maar ik had een voorgevoel en ik besloot om een risico te nemen. En dat was een goede keuze! Ik ben heel tevreden en ik wil iets meer over de banden vertellen. Infinity INF 049 hebben mijn verwachtingen overtroffen. Ik heb de banden in nieuwere auto gemonteerd, ik heb ABS en ESP, die invloed hebben op een handling van de auto. Maar geen systeem zou u helpen als de banden slecht zijn. De banden presteren uitstekend zowel op een sneeuw als natte oppervlakken. Geen problemen met handling. In het algemeen zou ik aanraden aan iedereen die op zoek naar goede banden voor weinig geld zijn. Ik adviseer ook de goedkoopste Oponeo.nl :) PEACE meer »

Lijst van alle Infinity winterbanden