Lijst filteren
  • Interstate (41)

Zomerbanden: Interstate

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Interstate

Alle modellen van zomerbanden Interstate

Laatst toegevoegde meningen

Interstate Sport IXT-1
Super rubber sensationele prijs, goede tractie, goed gevoel, en het remmen van de auto. Raden! want het is de moeite waard.
Mening Jacek: 4,6

Super rubber sensationele prijs. Ik heb 2 sceniki doen ongeveer 50.000 tot 60.000 duizend / km per jaar. Deze banden zijn geslaagd voor mijn stoutste oczekiwania.Świetne op droge, prachtig in de natte, goed gevoel en een agressieve houding. Eerste Scenik unirojalach is ook directioneel en kan ook aan frequent remmen, maar het werkt in de andere heb ik ABS en ABS interstate ze sinds de film nog geen besluit heeft genomen op droog asfalt op natte en inderdaad niet op het einde wanneer het is. Ik heb gedaan ze al 15.000 km zurzucie minimale profieldiepte voor back onopgemerkt. Zolang deze banden zullen worden verkocht aan anderen niet te kopen. Rijstijl nogal agressieve collega's zeggen dat ik moe van de wielkasten pozciąga. Mijn vriend kocht een leon en ook te prijzen. Nu ben ik op zoek naar winterbanden dit bedrijf en zapodam een ​​scenikowi. Banden opmerkelijke raden de wielen zien er goed uit. Ik reed op verschillende rubbers, ik heb mijn rijbewijs 24 jaar, ervoer ik veel verschillende situaties op de weg, en ik weet wat ik schrijf. meer »

Interstate Sport IXT-1
Voor de prijs als de meest opvallende.
Mening Qubixxx: 4,5

Iedereen schrijft dat Chinese banden. Nou, ja, de productie vindt plaats in China, maar het bedrijf is Nederlands. Overgeschakeld op deze banden van Dunlop Sport SP01 (RunOnFlat). Eerlijk? Het is stiller, comfortabeler (RunFlaty is een mislukking). De band zeer mooi onderdrukt ongelijkheid, zich goed gedraagt ​​in de regen (niet breekt de greep van de snellere tractie, remmen of een keer ABS hoeft niet te werken). Natuurlijk Ik schrijf dit met nieuwe banden, dus ik zal niet zeggen hoe het is na 2 of 3 seizoenen, maar verwacht geen dramatische daling wydajności.Na mijn rijstijl, die ik toevallig sterk pocisnąć, maar binnen de grenzen van het gezond verstand is een geweldige band, en stel kost minder dan 1000 zł. Dezelfde look en vorm van het loopvlak ook erg cool. Het enige wat ontbrak kraal aan de bescherming velg, niet voor het geld, maar je kunt niet alles hebben. meer »

Lijst van alle Interstate zomerbanden

Winterbanden: Interstate

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Interstate

Alle modellen van winterbanden Interstate

Laatst toegevoegde meningen

Interstate Winter Claw Extreme
De band net op tijd voor de auto Opel Antara klasse of het equivalent Chevrolet Captiva.
Mening Romek: 3,8

Ik begrijp niet de negatieve beoordelingen van de banden - voor de jaren kreeg ik een flink aantal modellen met verschillende plank weet - het is niet een premium-klasse, maar op deze prijs zeker een goed product. In de auto, 4x4 perfect verging op elke ondergrond - alleen wat ik adviseren bij het rijden op deze banden van meer dan 30.000 km zijn van plan vervangende banden voor de zomer een beetje eerder - in droge omstandigheden als het warmer wordt de band is luider - maar deze tip voor gebruikers met gevoelige oren . meer »

Interstate Winter SUV IWT-3D
zeer goede banden voor de prijs
Mening festerthegreat: 4,5

ik werk in de bandenindustrie, maar heb dit merk nooit eerder gebruikt, zeer goed in de sneeuw en op het ijs meer »

Lijst van alle Interstate winterbanden