Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Interstate

Populaire modellen van zomerbanden Interstate

Alle modellen van zomerbanden Interstate

Laatst toegevoegde meningen

Goede prijs kwaliteit
Mening Frank Helm: 4,0 11110

Zeer goed rijgedrag ben er uitermate tevreden mee... Wilde er nog 2 binnen bestellen maar zijn niet meer verkrijgbaar bij oponeo meer »

Super rubber sensationele prijs, goede tractie, goed gevoel, en het remmen van de auto. Raden! want het is de moeite waard.
Mening Jacek: 4,6 111160

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Super rubber sensationele prijs. Ik heb 2 sceniki doen ongeveer 50.000 tot 60.000 duizend / km per jaar. Deze banden zijn geslaagd voor mijn stoutste oczekiwania.Świetne op droge, prachtig in de natte, goed gevoel en een agressieve houding. Eerste Scenik unirojalach is ook directioneel en kan ook aan frequent remmen, maar het werkt in de andere heb ik ABS en ABS interstate ze sinds de film nog geen besluit heeft genomen op droog asfalt op natte en inderdaad niet op het einde wanneer het is. Ik heb gedaan ze al 15.000 km zurzucie minimale profieldiepte voor back onopgemerkt. Zolang deze banden zullen worden verkocht aan anderen niet te kopen. Rijstijl nogal agressieve collega's zeggen dat ik moe van de wielkasten pozciąga. Mijn vriend kocht een leon en ook te prijzen. Nu ben ik op zoek naar winterbanden dit bedrijf en zapodam een ​​scenikowi. Banden opmerkelijke raden de wielen zien er goed uit. Ik reed op verschillende rubbers, ik heb mijn rijbewijs 24 jaar, ervoer ik veel verschillende situaties op de weg, en ik weet wat ik schrijf. meer »

Lijst van alle Interstate zomerbanden

Winterbanden: Interstate

Populaire modellen van winterbanden Interstate

Alle modellen van winterbanden Interstate

Laatst toegevoegde meningen

De band net op tijd voor de auto Opel Antara klasse of het equivalent Chevrolet Captiva.
Mening Romek: 3,8 111800

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Ik begrijp niet de negatieve beoordelingen van de banden - voor de jaren kreeg ik een flink aantal modellen met verschillende plank weet - het is niet een premium-klasse, maar op deze prijs zeker een goed product. In de auto, 4x4 perfect verging op elke ondergrond - alleen wat ik adviseren bij het rijden op deze banden van meer dan 30.000 km zijn van plan vervangende banden voor de zomer een beetje eerder - in droge omstandigheden als het warmer wordt de band is luider - maar deze tip voor gebruikers met gevoelige oren . meer »

Ik kocht want ik had
Mening jordasz: 1,4 140000

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Aangemoedigd door de adviezen heb ik besloten om twee banden te kopen aan de voorzijde en helaas een zawiodłem.Prawdziwą waarde van de band komt in situaties van extreme noodstop uit itp..te helaas niet redden niets Cie. meer »

Lijst van alle Interstate winterbanden