Lijst filteren
  • Kelly (42)

Zomerbanden: Kelly

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Kelly

Alle modellen van zomerbanden Kelly

Laatst toegevoegde meningen

Kelly HP
Zwakke low cost band!
Mening Bobu: 2,2

Ik kocht deze banden voor het zomerseizoen, over de prijs was laag, te, niespodziewałem wonderen op deze band. Als het gaat om het droge weer zal dit zeggen, de band presteert gemiddeld, is nogal luidruchtig, een typische niche-product als het gaat om het weer nat is het een drama, terwijl het bewegen moet voorzichtig met een gas worden behandeld, zoals een persoon wil een beetje moeilijker te verplaatsen, beginnen ze aan het wiel te draaien. De bochten moet je heel voorzichtig zijn, want de temperatuur daalt band gedraagt ​​zich meer en erger nog, zou ik zeggen dat het gevaarlijk is. En trouwens, hoe kan je koopt een VW Golf IV banden die zijn vernoemd Kelly (Familie) - had moeten worden verward, dat ik dit product gekocht. meer »

Kelly HP
weer beter denken en te kiezen voor een andere fabrikant
Mening szczepan: 1,4

banden gekocht met de auto rij ik meestal in de stad als het boven 20stopni plus en droog band de band, het probleem treedt op wanneer het vocht op de rijweg gebrek aan grip niet toeneemt met de snelheid zojuist is de banden niet plakken in de natte, de wielen in staat om zelfs de snelheid van 10-15 km / h tijdens dotaczania kruispunten blokkeren. de hele kunst van het rijden op deze banden wordt verminderd bij het rijden op ijs als deze die de spikes (vandaar waarschijnlijk de lage prijs), heb ik echt niet aan te raden deze banden, als u besluit te kopen ze denken aan 2 of meer keer omdat er geen niet over wat de kosten voor een 15 of 20 zł werking en het verschil van het rijden kan behoorlijk verschillen meer »

Lijst van alle Kelly zomerbanden

Winterbanden: Kelly

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Kelly

Alle modellen van winterbanden Kelly

Laatst toegevoegde meningen

Kelly Winter ST
Winterbanden VERSCHRIKKELIJK!
Mening Spider: 4,2

Al geschaatst op verschillende banden met verschillende prijsniveaus en om eerlijk te zijn ik had niet verwacht te veel van de band KELLY. Ik reed in een prive-auto naar Fuldach Kristall Montero 3, die veel duurder dan Kelly waren. In het bedrijfsleven had Fabia dezelfde grootte, dus ik kan duidelijk de verschillen te beoordelen. De sneeuw en ijs KELLY zijn niet onoverkomelijk! Ik klom de kopnym sneeuw onder aanzienlijke verhoging in het gebied Cisowe gebergte, en verrassend de auto reed als een tank. Shock. De natte remmen beter voorzichtig zijn! Hier zijn Fulda een stuk beter ... De droge kun je het gevoel dat het een typische winterbanden (zacht met vinnen) - dat de Poolse in de tijd ;-) Waarom kopen Michelin, die blijkbaar volgens de fabrikant zal advies geven aan 240 km / h, wanneer de Poolse voorwaarden niet zal bewegen? AANBEVELEN ;-) meer »

Kelly Winter ST
plezier van het rijden in de winter met weinig geld
Mening salem: 4,6

familie ze verbruiken in drie auto's combo, twee dames en een heer loopt powyżej10tys mijl in bergachtig terrein, uitstekende prestaties op sneeuw van welke aard dan ook, zodat de klimmetjes en afdalingen, zijn ook niet verschrikkelijk modder in droge omstandigheden moet voorzichtig zijn, echter, want het is winterbanden, was ik verrast door het gebrek aan lawaai op de snelweg bij 140 km / h, een set opgebruikt heel goed aangekomen in de zomer, is er geen enkel punt in het uitgeven van geld aan dure rubber geadverteerd, had ik anders, maar ze raden iedereen Kelly is een andere naam banden Diplomat - dezelfde fabrikant en loopvlak. meer »

Lijst van alle Kelly winterbanden