Lijst filteren
  • Kenda (31)

Zomerbanden: Kenda

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Kenda

Alle modellen van zomerbanden Kenda

Laatst toegevoegde meningen

Kenda KR-23
bevredigende kwaliteit tegen de beste prijs
Mening slav: 3,8

Kenda KR-23 is mijn eerste ervaring met chionolami en hier een aangename verrassing. Op de route niet brullen, het volume niveau dat vergelijkbaar is met merkproducten slippers, slijtage binnen het normale bereik (Ik heb niet gemerkt dat sneller dan anderen botste). Ik heb hen rijden voor het tweede jaar en tot nu toe zonder problemen. Op natte wegen kan beter - tijdens de verandering van Yokohama en-drive is een merkbaar verschil, maar tegen de prijs kloof die beide merken verdeelt het is volledig aanvaardbaar. Kortom, ik ben tevreden en ik denk dat na deze ervaring niet langer te investeren in "toonaangevende merken". Zelfs als pojeżdżę 3-4 jaar (gaat langer), en dus ik besluit het was het waard. Ik zou dat oponiarzy lachen toe te voegen bij het zien van dit merk donuts gaf verbleekte bij normaal wegen op niemand geloofde. Ik wil hieraan toevoegen dat 6-jarige Dunlop-y moest vervangen omdat hij begon te slaan op de zijkanten stevig vast en 8-jarige Bridgeston-y begon te zwellen. Laat niemand vertelt me ​​dat "beter" van dienst langer. meer »

Kenda KR-20
Goed.
Mening Mariusz Baranowski: 3,8

Heb ik besloten om een ​​nieuwe set banden die met lagere plank of Chinees te kopen, maar ik moet zeggen dat als n Arazi Ik ben blij met hen, waren kleine problemen met het evenwicht wielen, maar een of andere manier zijn we erin geslaagd. Ik nam aan dat ze op nieuwe velgen en het is niet echt de schuld van het wiel. Op een droge bandgedrag is ok voor mokym een ​​beetje minder, maar ik denk en merk banden zijn zeer vergelijkbaar rezultaty.Ik beveel aan donuts omdat het voor een klein geld kan nówki kopen. meer »

Lijst van alle Kenda zomerbanden

Winterbanden: Kenda

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Kenda

Alle modellen van winterbanden Kenda

Laatst toegevoegde meningen

Kenda KR19 POLAR TRAX
Auteur:Andrzej
Mening Andrzej: 3,4

Voor nu, ik ben zeer aangenaam verrast. Na het leveren van zeer zorgvuldig keek naar de band en je zult zien dat ze erg goed gedaan, even, mooi afgewerkt, verschijnt het mengsel zonder af te wijken van wat wordt aangeboden door andere bedrijven. Nadat de banden weer, ok, geen problemen balancing, bezocht met een dienst, breekt niet in de natte bij het starten op een redelijk dwingt het gas. Potestowałem weinig remmen, over het algemeen zeer goed op droge, natte en fijne modder, had ijs niet rijden. Een beetje geamuseerd tijdens het rijden ongeveer 90 km / h, maar over het algemeen was ik erg blij en verrast op de bovenkant, ik had wat problemen daar, wachtend op een koerier, maar ik wist te redden. meer »

Kenda IceTec KR27
band van de uitstaande winter
Mening Borie Jean Pierre: 4,3

Deze band is een band winter die niet de kwaliteiten van een zomerband heeft. Remmen is iets boven limiet op de regen, maakt een beetje geluid als de lamel banden. In de tijd band winter is het top notch, hoewel beter dan sommige grote merken zelfs op een Tiguan is gevaarlijk bij het snel rijden op sneeuw en nat. Adviseerde de ogen gesloten voor degenen die in de bergen wonen. meer »

Lijst van alle Kenda winterbanden

Vierseizoenenbanden: Kenda

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire all-season banden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van all-season banden Kenda

Alle modellen van all-season banden Kenda

Laatst toegevoegde meningen

Lijst van alle Kenda all-season banden