Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Kingstar

Populaire modellen van zomerbanden Kingstar

Alle modellen van zomerbanden Kingstar

Laatst toegevoegde meningen

Een goede band voor een geweldige prijs
Mening Daniel: 3,6 111600

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Ik heb deze banden voor bijna een jaar en ik ben blij. Ik reed over de zee en de bergen, met inbegrip van autosnelwegen, echt alles over. We weten dat als iemand agressief rijdt is niet zijn segment, maar voor normaal rijden over de meest. Bovendien, ik gebruikte deze zomer band ook in de winter en met een zorgvuldige rijden was een nul-reserveringen van mijn kant. Na een jaar van de werking, de band heeft geen significante tekenen van slijtage, dus ik denk dat het een beetje helpen. Ik beveel, voor het kopen van gebruikte banden voor 80-100 zł, echt de moeite waard een beetje en maak zelfs een nieuwe lagere klasse. Nieuw is altijd nieuw, van wat ik weet is deze banden worden geproduceerd in Nederland en behoort tot de corporatie Hankook. Ze zijn niet zo slecht als sommige mensen hier te schrijven voor normaal rijden echt aanraden. meer »

Ik ben blij dat een eerlijke prijs voor een fatsoenlijke kwaliteit!
Mening Andrzej Kulaz: 3,7 111700

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Banden gekocht in Duitsland een jaar geleden. Ik kocht omdat het de goedkoopste en had een beoordeling te doen. Przejezdziłem het seizoen en ik ben aangenaam verrast. Loopvlak augustus houdt geen sporen van slijtage, zchowanie op het water en droog zeer goed. Misschien een beetje harder op 150km / h op de snelweg, maar de radio interfereert met het volume. :) Als je een dilemma zoals Kingstary of gebruikt van een vriend dat het geen wonder is. Nieuwe banden zijn nieuw en niemand Drug minimumleeftijd zal niet beter zijn. Kingstary aanbevelen aan degenen die op zoek naar een compromis prijs / kwaliteit. Cijfer 4! meer »

Lijst van alle Kingstar zomerbanden

Winterbanden: Kingstar

Populaire modellen van winterbanden Kingstar

Alle modellen van winterbanden Kingstar

Laatst toegevoegde meningen

Kocht deze gebruikt, maar naast de nieuwe (onder 1000k) en leg ze op gisteren. So far so good.
Mening Greg C: 4,0 11110

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Ik leg deze in dienst op een taxi en we hadden eerste grote sneeuwval gisteravond. Ik was nogal onder de indruk van het gevoel van zeker footedness. Met traction control is het bijna onmogelijk om te draaien, deze uit te zetten en ik vond dat ze grip in verse sneeuw 3 inch diep zeer goed. Om hen het gevoel dat ik ging en speelde in een gigantische sneeuw bedekte lege parkeerplaats. De banden hing in en greep zeer goed op scherpe hoeken en het stoppen van het centrum van snelheden snel was zeer indrukwekkend. (nieuw premium remonderdelen deden pijn doen niet) weg hobbels voelde me erg dicht bij de zomerbanden die uit kwam en weg lawaai leek minimaal, let wel de hiway had een Skif sneeuw bedekken. Ze gooien een veel sneeuw, modder, water, maar ik veronderstel dat is veel beter dan niet en het hebben van hen in te vullen met verpakt sneeuw. Nee, ze zijn niet de high-end band op de plank, maar ze hebben erg goed tot nu toe uitgevoerd voor mij en zal zeker mijn knikje van goedkeuring. meer »

Niet meer banden van dit bedrijf!
Mening Paweł: 2,4 114000

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Band gebruikt in de stad en op de routes. Op een droog oppervlak gedraagt ​​zich correct, maar soms voel de zachte loslaten sneller manoeuvres. Ik rijd erg rustig dus de banden I nodig hebben om hun taken te vervullen. DO banden niet aanraden op droog en nat wegdek als de temperatuur lager is dan 3 graden. Band tijdens het remmen bij 20 km / h verliest tractie en begint te glijden .... Dit gebeurt bij elke remmen op verschillende wegen. Remming van snelheden boven 60 km / h is gegarandeerd hartkloppingen verbonden met de strijd om bij te blijven op de weg. Ik oordeel niet de duurzaamheid, het uiterlijk ook. Onderdrukking van ongelijkheid, en het geluidsniveau is zeer bevredigend. Als je genoeg hebt van low budget, het uitoefenen van druk op het hart zou niet dit model aanbevelen. meer »

Lijst van alle Kingstar winterbanden