Lijst filteren
  • Kingstar (85)

Zomerbanden: Kingstar

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Kingstar

Alle modellen van zomerbanden Kingstar

Laatst toegevoegde meningen

Kingstar SK70
Een goede band voor een geweldige prijs
Mening Daniel: 3,6

Ik heb deze banden voor bijna een jaar en ik ben blij. Ik reed over de zee en de bergen, met inbegrip van autosnelwegen, echt alles over. We weten dat als iemand agressief rijdt is niet zijn segment, maar voor normaal rijden over de meest. Bovendien, ik gebruikte deze zomer band ook in de winter en met een zorgvuldige rijden was een nul-reserveringen van mijn kant. Na een jaar van de werking, de band heeft geen significante tekenen van slijtage, dus ik denk dat het een beetje helpen. Ik beveel, voor het kopen van gebruikte banden voor 80-100 zł, echt de moeite waard een beetje en maak zelfs een nieuwe lagere klasse. Nieuw is altijd nieuw, van wat ik weet is deze banden worden geproduceerd in Nederland en behoort tot de corporatie Hankook. Ze zijn niet zo slecht als sommige mensen hier te schrijven voor normaal rijden echt aanraden. meer »

Kingstar SK10
Ik heb nog nooit slechter banden gehad
Mening polak: 1,8

Eerste en laatste keer dat ik kocht een Chinese banden. Niet willen andere Chinese fabrikanten beoordelen, maar deze banden ontmoedigd mij Chinees eten. In een half veegde een jaar banden, ondanks het feit dat ik rijden zonder pauzes, want ik heb een auto die is niet eens in staat om het uitschakelen van de (zwakke). Banden zeer weinig greep op de hoeken, en slagregen beter dan te spreken. Tijdens het downloaden vulcan moest hij ermee stoppen na 20 minuten testen, maar smeekte en slaagde er na 30 minuten. Hij vertelde me niet om meer van de Chinese plasticine komen, omdat hij een foto heeft genomen. meer »

Lijst van alle Kingstar zomerbanden

Winterbanden: Kingstar

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Kingstar

Alle modellen van winterbanden Kingstar

Laatst toegevoegde meningen

Kingstar SW40
Een solide optie als een vervanging voor merkproducten Debica, een rustige rit perfect zimowka.
Mening trake: 4,7

Gedwongen aankoop van twee banden keuze viel op Kingstar. Ten eerste, nieuwe banden, in de tweede plaats, de prijs heel ok, derde meningen inninnych drivers op Oponeo. Kortom, een goede koop! Nadat de aanname van Tyrus ooit tot een afstand 2000km route rijden - een sprookje voor zo'n goedkope Nowki'm duurzaamheid en een goede coëfficiënt van weerstand verrast. Het is waar dat de stedelijke speelgoed auto, want het is gewoon Corsa en bandenmaat niet kloppen 13. Banden in mijn evaluatie opmerkelijk vanwege de prijs en kwaliteit - beter 200zł omhoog te gaan in de nieuwe dan gebruikte of vernieuwde banden. Hoofdzakelijk gebruikt hij in het kopen Kingstar. Ik zou aanraden - te sspokojnej rijden echt op deze prijs niets beter Ik kan het niet vinden. meer »

Kingstar SW41
Kocht deze gebruikt, maar naast de nieuwe (onder 1000k) en leg ze op gisteren. So far so good.
Mening Greg C: 4,0

Ik leg deze in dienst op een taxi en we hadden eerste grote sneeuwval gisteravond. Ik was nogal onder de indruk van het gevoel van zeker footedness. Met traction control is het bijna onmogelijk om te draaien, deze uit te zetten en ik vond dat ze grip in verse sneeuw 3 inch diep zeer goed. Om hen het gevoel dat ik ging en speelde in een gigantische sneeuw bedekte lege parkeerplaats. De banden hing in en greep zeer goed op scherpe hoeken en het stoppen van het centrum van snelheden snel was zeer indrukwekkend. (nieuw premium remonderdelen deden pijn doen niet) weg hobbels voelde me erg dicht bij de zomerbanden die uit kwam en weg lawaai leek minimaal, let wel de hiway had een Skif sneeuw bedekken. Ze gooien een veel sneeuw, modder, water, maar ik veronderstel dat is veel beter dan niet en het hebben van hen in te vullen met verpakt sneeuw. Nee, ze zijn niet de high-end band op de plank, maar ze hebben erg goed tot nu toe uitgevoerd voor mij en zal zeker mijn knikje van goedkeuring. meer »

Lijst van alle Kingstar winterbanden