Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Kleber

Populaire modellen van zomerbanden Kleber

Alle modellen van zomerbanden Kleber

Laatst toegevoegde meningen

Nooit kopen als je veel op de weg zit.
Mening Piet Heinz: 2,4 114000

Banden hebben totaal geen grip op de weg, zowel met droog als nat wegdek is het beschamend. Zelfs de oude banden van Michelin waar het canvas bijna uitkwam hadden nog meer grip als deze. Kortom als iemand interesse heeft in deze banden, ze zijn gratis af te halen. meer »

redelijke band
Mening jurrien: 4,0 11110

redelijke band goede wegligging beetje aan de slappekant voor mijn auto omdat de auto al redelijk zacht in de vering zit meer »

Lijst van alle Kleber zomerbanden

Winterbanden: Kleber

Populaire modellen van winterbanden Kleber

Alle modellen van winterbanden Kleber

Laatst toegevoegde meningen

geen mening
Mening jan: 1,8 180000

Na een paar duizend kilometer gereden op Kleber KRISALP HP 2 waaronder rijden op sneeuw en ijs stel ik vast dat de band is niet zo goed is. Aan het begin van het gebruik dacht ik dat de enige nadeel van de banden het hoge geluidsniveau in droge omstandigheden was. Ik was eerder aan het denken, terwijl er geen sneeuw was, dat het enige nadeel was het geluidsniveau in droge omstandigheden, maar dat wat er met de auto op de sneeuw is gebeurt , dan is het een onaangename verrassing. Na de omwissel naar Kleber ben ik een beetje teleurgesteld, nog meer , omdat ik al jaren lang klber banden koop, en tot nu toe is dit de eerste teleustelling. Maar deze winterbanden, houden geen grip in winter omstandigheden, alleen glijden en glijden, slechte tractie op de sneeuw en sneeuwpap ! en dit lawaai!, het gemak waarmee abs draait! bijna constant! en ik denk dat ik niet agressief rijdt! Voorheen had ik geen auto met ABS en probeerde ik zo langzaam rijden om het glijden van mijn auto te voorkomen. Bovendien is door het uiterlijk van Kleber KRISALP HP 2 gesugereerd dat ze goed gedragen in ieder geval in alle omstandigheden in de sneeuw en gewoon in de winter. Maar ik zie dat anderen hebben er goede ervaringen mee, dus waarschijnlijk hangt de prestatie van deze banden af van de de rijstijl en de auto, waaronder ze gemonteerd zijn. Banden voldoen mijn verwachtingen niet, maar van anderen wel, dus kan ik niet zo goed beoordelen, of de banden goed of slecht zijn. meer »

niet voor zware auto's
Mening PP: 2,6 116000

Ik kocht deze banden met de auto, de verkoper gaf me een complete set van de winter velgen met nieuwe banden Kleber KRISALP HP 2, leuk, de nieuwe banden zijn altijd welkom. Ik heb erop ongeveer 5000 km gereden, en ik ben erg teleurgesteld. Ten eerste: banden heel rumoerig, veel luider dan mijn vorige banden die ik gebruikt heb. Ten tweede: geen tractie op natte of vochtige asfalt - totale tragedie, versnelling op 2e gear is in andere omstandigheden dan op droge asfalt vrijwel onmogelijk, op de nat-op-3 gear kunnen ze onaangenaam verrassen en zonder waarschuwing de tractie verliezen. De dynamische opstarting en de overgang van tweede naar derde versnelling duurt lang en Kleber KRISALP HP 2 banden proberen een beetje grip op nat asfalt te grijpen. De bochten in deze omstandigheden is niet zo goed , u kunt kleine afwijking aan de zijkant voelen. Ten derde: tractie op droog wordt goed behouden, auto gemakkelijk te besturen. Het enige nadeel is dat deze banden veel zwaaien van links naar rechts. Ten vierde: het comfort vrij goed, maar het is meer een kwestie van de bandprofiel. Ten vijfde: bandenprofiel slijt echt snel, banden zijn niet geschikt tot de motorsterkte... Zesde: op de sneeuw redelijk goed, maar mijn vorige banden presteerden beter. Kortom gezegd: Kleber KRISALP HP 2 voor de sterke en / of voor zware voertuigen niet aan te raden... meer »

Lijst van alle Kleber winterbanden

All-season banden: Kleber

Populaire modellen van all-season banden Kleber

Alle modellen van all-season banden Kleber

Laatst toegevoegde meningen

Geweldige banden tegen een zeer goede prijs.
Mening Piotr Dziubasik: 4,6 111160

Ik heb de banden gekocht voor de auto van mijn vrouw. Ford fiesta op 15' wielen met aluvelgen. Ik to moe om rond te rijden en in lange rijen te wachten. Omdat mijn vrouw voornamelijk in stedelijke gebieden rijdt, heb ik besloten om 4sezoen banden te kopen. Ik heb gekozen voor de Kleber Quadraxer 2. Ik heb deze aankoop niet lang geanalyseerd. Ik had betaalbare banden nodig voor een kleine stadsauto. Eerlijk gezegd vond ik het loopvlak mooi, en toen ik de beschrijving van de band en de feedback van de gebruiker las, was de beslissing simpel. Op dit moment is het enkele maanden en kilometers geleden dat ik de band kocht. Ik ben zeer tevreden met de aankoop. Ik had niet verwacht dat meerseizoenenbanden zowel in de winter als in de zomer zulke goede eigenschappen zouden hebben. De besneeuwde en ijzige weg was niet eng. Op dit moment test ik de band op 20''', 25' C en ik zie geen verschil tussen mijn zomercontinentals in mijn zakelijke Ford Focus. Volgende banden zullen ook 4seizoenenbanden zijn en waarschijnlijk ook Kleber ;) Na zorgvuldige analyse blijkt dat in plaats van twee keer per jaar de banden te vervangen (wat een gemiddelde van €50 per jaar oplevert), het beter is om de set om de 4 jaar door een nieuwe te vervangen. Ik beveel het van harte aan. meer »

Een zeer goede keuze.
Mening WojPan: 4,1 111110

Ik heb gekozen voor meerseizoensbanden na het gebruik van Michelin-banden voor meerdere seizoenen. Vanwege mijn beperkte budget heb ik besloten om Kleber-banden te kiezen en die lieten me niet in de herfst, winter, lente of zomer in de steek. Ik zal er ook een kopen voor de auto van mijn vrouw. Ik raad het aan ten opzichte van het comfort en vooral de gebruikszekerheid in alle omstandigheden, omdat er geen tekenen van slijtage zijn na het rijden van enkele duizenden kilometers. Vertaald met www.DeepL.com/Translator meer »

Lijst van alle Kleber all-season banden