Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Kleber

Populaire modellen van zomerbanden Kleber

Alle modellen van zomerbanden Kleber

Laatst toegevoegde meningen

Nooit kopen als je veel op de weg zit.
Mening Piet Heinz: 2,4 114000

Banden hebben totaal geen grip op de weg, zowel met droog als nat wegdek is het beschamend. Zelfs de oude banden van Michelin waar het canvas bijna uitkwam hadden nog meer grip als deze. Kortom als iemand interesse heeft in deze banden, ze zijn gratis af te halen. meer »

redelijke band
Mening jurrien: 4,0 11110

redelijke band goede wegligging beetje aan de slappekant voor mijn auto omdat de auto al redelijk zacht in de vering zit meer »

Lijst van alle Kleber zomerbanden

Winterbanden: Kleber

Populaire modellen van winterbanden Kleber

Alle modellen van winterbanden Kleber

Laatst toegevoegde meningen

geen mening
Mening jan: 1,8 180000

Na een paar duizend kilometer gereden op Kleber KRISALP HP 2 waaronder rijden op sneeuw en ijs stel ik vast dat de band is niet zo goed is. Aan het begin van het gebruik dacht ik dat de enige nadeel van de banden het hoge geluidsniveau in droge omstandigheden was. Ik was eerder aan het denken, terwijl er geen sneeuw was, dat het enige nadeel was het geluidsniveau in droge omstandigheden, maar dat wat er met de auto op de sneeuw is gebeurt , dan is het een onaangename verrassing. Na de omwissel naar Kleber ben ik een beetje teleurgesteld, nog meer , omdat ik al jaren lang klber banden koop, en tot nu toe is dit de eerste teleustelling. Maar deze winterbanden, houden geen grip in winter omstandigheden, alleen glijden en glijden, slechte tractie op de sneeuw en sneeuwpap ! en dit lawaai!, het gemak waarmee abs draait! bijna constant! en ik denk dat ik niet agressief rijdt! Voorheen had ik geen auto met ABS en probeerde ik zo langzaam rijden om het glijden van mijn auto te voorkomen. Bovendien is door het uiterlijk van Kleber KRISALP HP 2 gesugereerd dat ze goed gedragen in ieder geval in alle omstandigheden in de sneeuw en gewoon in de winter. Maar ik zie dat anderen hebben er goede ervaringen mee, dus waarschijnlijk hangt de prestatie van deze banden af van de de rijstijl en de auto, waaronder ze gemonteerd zijn. Banden voldoen mijn verwachtingen niet, maar van anderen wel, dus kan ik niet zo goed beoordelen, of de banden goed of slecht zijn. meer »

niet voor zware auto's
Mening PP: 2,6 116000

Ik kocht deze banden met de auto, de verkoper gaf me een complete set van de winter velgen met nieuwe banden Kleber KRISALP HP 2, leuk, de nieuwe banden zijn altijd welkom. Ik heb erop ongeveer 5000 km gereden, en ik ben erg teleurgesteld. Ten eerste: banden heel rumoerig, veel luider dan mijn vorige banden die ik gebruikt heb. Ten tweede: geen tractie op natte of vochtige asfalt - totale tragedie, versnelling op 2e gear is in andere omstandigheden dan op droge asfalt vrijwel onmogelijk, op de nat-op-3 gear kunnen ze onaangenaam verrassen en zonder waarschuwing de tractie verliezen. De dynamische opstarting en de overgang van tweede naar derde versnelling duurt lang en Kleber KRISALP HP 2 banden proberen een beetje grip op nat asfalt te grijpen. De bochten in deze omstandigheden is niet zo goed , u kunt kleine afwijking aan de zijkant voelen. Ten derde: tractie op droog wordt goed behouden, auto gemakkelijk te besturen. Het enige nadeel is dat deze banden veel zwaaien van links naar rechts. Ten vierde: het comfort vrij goed, maar het is meer een kwestie van de bandprofiel. Ten vijfde: bandenprofiel slijt echt snel, banden zijn niet geschikt tot de motorsterkte... Zesde: op de sneeuw redelijk goed, maar mijn vorige banden presteerden beter. Kortom gezegd: Kleber KRISALP HP 2 voor de sterke en / of voor zware voertuigen niet aan te raden... meer »

Lijst van alle Kleber winterbanden

All-season banden: Kleber

Populaire modellen van all-season banden Kleber

Alle modellen van all-season banden Kleber

Laatst toegevoegde meningen

Prima all season band
Mening Wouter: 4,5 111150

De band geeft een typische (niet erg storende) fluittoon. Goed contact in besneeuwd heuvelachtig gebied. meer »

Super banden. Voor eerst gekocht maar ik wil geen andere merk meer.
Mening Jarek Kocuba: 4,8 111180

Super banden, veilig, stil en niet duur. meer »

Lijst van alle Kleber all-season banden