Lijst filteren
  • Kleber (6813)

Zomerbanden: Kleber

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Kleber

Alle modellen van zomerbanden Kleber

Laatst toegevoegde meningen

Kleber DYNAXER HP3
Uitstekende band voor de prijs!
Mening ~: 4,0

Klebery gekocht voor Peugeot 206 1.4 HDI. Przejeździłem ze op de Duitse snelwegen meer dan 30 duizend. km, en een beetje op de Poolse wegen. Bandenslijtage weinig tekenen van slijtage, als een dergelijke cursus. Ze kunnen de grip op een nat wegdek te breken, maar dat niet breken? Ik ben erg blij met deze set banden en ik zou het zeker aanraden aan iedereen in deze prijscategorie. Als je me stevig bevestigd had, het ziet er een beetje balonowato, maar ik heb veel erger gezien. Voor vergelijkingen worden gedreven zowel GoodYearach en nu Bridgestone (in de tweede auto) en boos op Kleberach beide reeksen niet. Als het gaat om de prijs / kwaliteit Klebery val perfect, dus geniet dergelijke populariteit. Ik zie geen zin om te veel betaalt voor banden in auto van deze klasse. meer »

Kleber DYNAXER HP 2
Auteur:Grzegorz
Mening Grzegorz: 3,4

De relatief lange zastanowiałem naar wat het beste is om een ​​band te kopen. Het nemen van dergelijke de prijs van de banden en vooral de positieve reacties op deze website mijn keuze viel op Kleber Dynaxer HP 2 Hoewel ik een beetje gemaakt meer dan 2500 km, is blij om mijn mening te delen met het rijden. Rijden met de VW Passat en de banden zijn echt goed presteren. Vooral in de natte band vast aan de grond tijdens het remmen in eerste instantie dacht dat het ABS gestopt met werken. Bij het rijden door plassen geen schokken van het wiel, de auto gaat zijn gang. De band is niet luidruchtig, maar het kan er heel goede beat nieefektownie ongelijkheid (een gat in de weg is op niemiara). Reacties bevestigen dat de bandenspanning verhogen met ongeveer 0,2 bar. Door de kleine afstand die ik maakte geen commentaar over de slijtage. Een andere reactie zal verlaten na het rijden minstens 20 duizend. mijlen. Banden aanbevelen aan mensen die voor relatief weinig geld willen om veilig te rijden. meer »

Lijst van alle Kleber zomerbanden

Winterbanden: Kleber

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Kleber

Alle modellen van winterbanden Kleber

Laatst toegevoegde meningen

Kleber KRISALP HP 2
Gemiddelde
Mening Arek: 3,1

Over het algemeen zijn deze banden geen verassing, ik heb op veel winterbanden gereden, van de goedkoopste merken uit China tot Pirelli Snow Control (voor mij het beste van het beste in elke categorie). De Kleber Kristalp, zowel HP als HP2, zijn gemiddeld in bijna elk aspect, op droog wegdek en sneeuw zijn ze ok, maar op nat wegdek bij temperaturen rond de 5-7 graden zijn ze voor mij een echte teleurstelling (ze verliezen gemakkelijk grip). De slijtage van deze banden is zelfs goed, hoewel er na 4 winterseizoenen al twee moeten worden vervangen. In het algemeen, voor dat geld dat je moet uitgeven aan Kleber, raad ik de Sava Eskimo S3 aan, en waar er veel sneeuw ligt, d.w.z. in de bergen, de Debica Frigo (in sneeuw en slush is deze band echt geweldig, maar in andere omstandigheden is hij echt zwak). De beste winterbanden zijn - Pirelli Snow Controll - op droog en nat wegdek en ook op sneeuw, een echte ontdekking als het op slijtage gaat, maar ook een van de duurste - nou ja, kwaliteit kost:( meer »

Kleber KRISALP HP 2
Zeer goede banden voor sneeuw en modder.
Mening Adam: 4,8

Toyota Corolla estate 2.0 D4D 90 km. Ik rijd ongeveer 25.000 km in het winterseizoen, dit zijn mijn derde Kleber winterbanden en ik vind ze zeer goed, vooral als het gaat om de prijs-kwaliteitverhouding. Natuurlijk heeft de winter zijn eigen regels, dus als het op rijden op sneeuw gaat, zijn ze volgens mijn inschatting erg rustig. Ze zijn ook zeer goed in sneeuw en modder. Als het op rijden op ijs gaat, helpen natuurlijk alleen spijkers en gezond verstand. Maar op een droog wegdek, nou ja, als de temperatuur hoger is dan +10 graden Celsius, wat het geval is in de winter, hoor je ze wel een beetje, maar ze hinderen de reis niet. Wat slijtage betreft, hangt alles af van de rijstijl. Ik zou ze maximaal drie seizoenen hebben, misschien vier als de echte winteromstandigheden zouden zjn. Zoals voor alle winterbanden geldt, is asfalt geen goede ondergrond voor deze banden. Ze zijn zacht en hebben een zeer goede demping en grip. Ik beveel het persoonlijk aan. meer »

Lijst van alle Kleber winterbanden

Vierseizoenenbanden: Kleber

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire all-season banden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van all-season banden Kleber

Alle modellen van all-season banden Kleber

Laatst toegevoegde meningen

Kleber Quadraxer
Ik zou niet aanraden het kopen van deze banden
Mening Tadeusz: 3,5

Hoi, Ik kocht deze banden vanwege de goede beoordelingen, maar ik ben teleurgesteld, er zijn tal van redenen:-band "verslaan" de zijkanten zijn niet gelijk in een band aan de kant van de ballon leek te maken lawaai-a-car is niet stabiel omdat er veel, Op deze banden kun je niet rijden voor 6 jaar gebruikte ik Vredenstein-y en ik was erg blij met alle-seizoen rijeigenschappen, het verschil tussen deze merken is groot, een paar keer was ik bij de vulcanizer en ophanging en wielen hebben een onberispelijke rijden mijn auto is erg kalmeren en gaten in sommige mensen voorkomen, maar helaas is de 5tyś.km banden moet worden afgevoerd, zijn krom, kloppend op de zijkanten en de ballon die uit de kant, zou ik dit merk niet aan meer »

Kleber Quadraxer
Ik beveel een echt goede banden
Mening Zbyszek: 4,6

De hele tijd dat ik zat te denken over deze banden hebben gehoord dat dit jaar bij gebruikte ik de site wilde ik wat wielosezony deze man net lachte me uit dat het goed is voor niets, bestelde ik de donuts aan de montage door Oponeo flick op het tandvlees al twee jaar rewelka creëren. Zowel de sneeuw en smeltende sneeuw, en ik heb een positief gevoel als winterbanden de zomer en een beetje harder dan 130 maar wie er achter de Polandia, remmen op nat en droog vergelijkbaar of hetzelfde als in de zomer. Ik sprak een paar van mijn vrienden familie iedereen gelukkig. Ik zal nooit naar de domheid van de mensen die zich uitstrekt al het geld gaat naar wielosezonach Amerika en is ok vervangen en hebben ook een ander klimaat. meer »

Lijst van alle Kleber all-season banden