Lijst filteren
  • Kormoran (1961)

Zomerbanden: Kormoran

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Kormoran

Alle modellen van zomerbanden Kormoran

Laatst toegevoegde meningen

Kormoran IMPULSER B2
Fatsoenlijke banden tegen redelijke prijzen
Mening WoWo1: 3,4

Banden na 7 maanden End-user "ontvangen" met de auto en de aankoop werd bevestigd rekening. Ik passeerde op hen bijna 15 000 km (stad, kleinere 100-250km route, de route 2x800km) en tot nu toe heb me niet verbazen onverwachte gedrag. ABS op nat niet te vroeg in te grijpen, in droge omstandigheden ook behouden OK, geen fluiten op de intensive bochten. Niet het gevoel dat de band was te zacht, maar nu, na 1,5 jaar zijn zichtbare tekenen van slijtage. Helaas, 1 stuk heeft moeite balanceren (gecontroleerd op de velg "alu" en staal) bij 5 gram. Het raken van de defecte banden, echter, is alleen merkbaar bij 140-150 km / h. In het algemeen zou u aanbevelen als een goede, budget banden voor dagelijks gebruik in een compacte auto. meer »

Kormoran GAMMA B2
Ik zou aanraden - zachte banden houden het goed in de hoeken - het geld waard!
Mening Obiżyświat: 4,3

Goede band - een zachte loopvlak van de band in de zogenaamde. Kerstboom - perfect voor diegenen die de motor te remmen! Toen ik de reviews gelezen van sommige chauffeurs, die zeggen dat na 15-20 duizend. km zużyli 3-4mm loopvlak, dan stel ik u veranderen rijtechniek (tenzij deze adviezen zal de concurrentie). Persoonlijk heb ik reed op deze banden voor 2 seizoenen 186.000 km en ik was zoooo blij met hen, dat is de reden waarom ik deze banden OPNIEUW gekocht, ondanks het feit dat ik rijden dynamisch en snel - in sommige Duitse Autostardach tot 230 km / h. Voor degenen die te snel schrapen banden suggereren training in een rijsimulator bijvoorbeeld. GT6 met de optie bandenslijtage :-) meer »

Winterbanden: Kormoran

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Kormoran

Alle modellen van winterbanden Kormoran

Laatst toegevoegde meningen

Kormoran SNOWPRO B2
Goede banden voor een kleine prijs
Mening fynn: 4,1

Ik heb er heel veel verschillende opinies gelezen over deze Kormoran SNOWPRO B2 banden- die negatieve ook. Ik heb deze gekocht omdat de prijs aantrekkelijk was, ik was voorbereid voor het hogere geluid en problemen op een natte wegdek. En hier ben ik verrasd-de banden Kormoran SNOWPRO B2 houden heel goede grip, zonder problemen op een natte weg en zonder probleem op sneeuw, volgens me maakt ze ook niet zoveel geluid. Band om aan te raden-bij me werken ze correct meer »

Kormoran SNOWPRO
zeer goede banden (voor geld)
Mening realista: 4,2

zeer goede band voor kleine auto's - Ik heb een fiesta 1.3, zie ik geen enkel punt in de uitgaven meer dan 100 zł meer aan een band als je het zelfde ding voor weinig geld, sensationele banden op sneeuw-blijft stoom, natuurlijk, kunt u de nieuwste technologie te kopen voor 300 zł - maar dat bij normaal gebruik, kunt u het verschil zien? Ik denk niet dat, tenzij iemand op de baan is racen dan de tweede telling, maar als iemand rijden op een goed en niet het risico deze band zou aanraden - maar van wat ik weet dat mensen zichzelf te doden in nieuwe BMW voertuig met vier wielen en banden voor 500 zł per stuk .... Dus bij het onderzoek van de band deed denken dat het alleen door middel van marketing en mensen te vertellen dat een band is, en de andere de - zelfde als met poeder - of poeder vóór 10 jaar PrAl anders dan wat je vandaag koopt? over nadenken ... het geld is beter besteed aan zijn vrouw: D tenzij je te veel meer »

Lijst van alle Kormoran winterbanden