Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Kormoran

Populaire modellen van zomerbanden Kormoran

Alle modellen van zomerbanden Kormoran

Laatst toegevoegde meningen

uitstekende kwaliteit voor kleine prijs
Mening Jan Dekker: 4,6 111160

Zeer goede kwaliteit band. Wegligging en comfort perfect. Veel grip ook bij nat wegdek. Ik adviseer iedereen deze band die de auto gebruikt voor lange afstanden en in korte tijd veel kilometers rijd. meer »

tevreden
Mening rafal langer: 4,9 111190

goede kwaliteit banden voor lage prijs . kormoran is een goed merk . meer »

Winterbanden: Kormoran

Populaire modellen van winterbanden Kormoran

Alle modellen van winterbanden Kormoran

Laatst toegevoegde meningen

Zeer goede band
Mening m-man: 4,3 111130

Ik raad Kormoran SNOWPRO B2 aan iedereen. Ik heb deze banden zelf gekocht met het gevoel van onrust want ik heb heel veel over deze banden van mijn monteur gehoord. Ik heb besloten om het risico te nemen en toch heb ik deze Kormoran SNOWPRO B2 banden in de maat 205/60/16 gekocht. Op sneeuw en modder zijn die fantastisch. Beetje slechter gedragen zich op natte weg. Op droge asfalt zijn die ok. Ik heb geen verschil in verband met het geluid gemerkt. Maar de rolweerstand is merkbaar gestijgen-brandstofverbruik is gestijgen rond 0,6 liter/100 km maar dat is altijd zo met elke winterband dat de brandstofverbruik stijgt. Tot nu toe heb ik met alle mijn autos op fulda Kristal Montero 2 2006-2011 banden gerijden , nadien op kleberg HP2 ik denk zo’n twee seizoenen. Kormoran SNOWPRO B2 zijn voor me op dit moment veel beter zeker als het gaat over moeilijkere weeromstandigheiden zoals winter en sneeuw en modder. Je kunt het best de banden aan de hand van verschillende opinies op de forum kiezen. Zodat je meer leest over de ervaringen van de mensen die al deze banden gebruikt hebben. meer »

Auteur:SiDJ
Mening SiDJ: 3,4 111400

Banden in zijn prijsklasse zijn erg goed, hoef je alleen maar een oogje houden op bandenspanning want het valt me op dat die beginnen vreselijk en gevaarlijk te zwemmen, terwijl als dit wel juist is dat is dan geen probleem. Op een droog oppervlak en in de scherpe bochten gaan die Kormoran SNOWPRO B2 graag scherp liggen maar wat uitglijden betreft passeren ze zeer rustig zodat je controle heeft. Zeer goed houden ze zich op sneeuw in zeer diepe tot aande enkels sneeuw dankzij loopvlak met dichtbevolkte snijdingen heeft, maar zijn een beetje slechter dan op het natte wegdek. Kortom, ik ben blij met deze aankoop van Kormoran SNOWPRO B2 vooral met die prijs waarvoor u kunt die kopen bij de meeste verkopers hebben ze een soort van Chinese banden... meer »

Lijst van alle Kormoran winterbanden