Lijst filteren
  • Kumho (797)

Zomerbanden: Kumho

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Kumho

Alle modellen van zomerbanden Kumho

Laatst toegevoegde meningen

Kumho KH17
Ik ben verbaasd hoge ratings ...
Mening seba: 3,0

Ik kocht een gebruikte auto, en de verkoper gaf me kmpl wielen met banden Kumho Solus. Sinds ik de auto kocht in de winter reed ik voor het eerst naar de andere banden, en na een ruil voor de zomer Kumho ervaren teleurstelling. Na het verlaten van de vulcanizer, zauwazłem grotere weerstand manoeuvres kierownicą.Po paar dagen rijden was alleen maar erger, de grote brom bij het rijden, een grote rolweerstand, slechte therapietrouw richting .... Ik dacht dat het was slordig werk vulcanizer en ging na een week van het rijden voor een verandering andere vulcanizer aan het handwiel, en advies te controleren. Het bleek dat de wielen zijn goed uitgebalanceerd en zeer weinig kan helpen :( Ik zal zeggen dat de rit voor nu is zo omslachtig dat ik denk over het vervangen van de banden, ook al hebben ze nog steeds een hoog profiel en moet lang dienen .... zeker niet aanraden! meer »

Kumho KU31
Zeer goede band tegen redelijke prijs
Mening Rudolf: 4,6

Kumho KU31 werkt echt goed op een droog wegdek. Op een nat uitstekend! Met een snelheid 70 km/h op diepe plassen had de auto goede afvoer van het water. De banden hebben me nooit gefaald. Bijzonder bij het noodremmen of in de scherpe bochten houden de banden zijn stabiliteit en bieden voortreffelijke wegcontact. Kumho KU31 was de juiste keuze. De banden presteren uitstekend op verschillende oppervlakken, zelfs op de onverharde wegdekken. Mijn rijstijl vind ik agressief of dynamisch... maar zoals ik heb gezegd hebben me de banden nog nooit gefaald! Daarom wil ik graag Kumho KU31 aan iederen aanraden. SUPER. meer »

Lijst van alle Kumho zomerbanden

Winterbanden: Kumho

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Kumho

Alle modellen van winterbanden Kumho

Laatst toegevoegde meningen

Kumho I`ZEN XW KW17
Nice oponka
Mening Wojtek: 3,6

Algehele band is niet slecht - ik zou zelfs zeggen dat in studies zoals remmen op nat en droog verging het veel beter dan de zomer Fulda Carat ASSURO. Het feit dat ze ouder waren maar groter 195/50R15 (winterbanden Kumho 175/65R14) en een stuk beter voor mij te hebben geremd (abs ging af, maar het effect was marginaal). Het verplaatsen van de sneeuw juiste problemen - bijvoorbeeld aalscholvers Snowpro van een vriend heb advies niet geven om panda's in de hoogte te trekken, en de Koreaanse band gemakkelijk uitgerekt mij en mijn Honda. Grote ongelijkheid kan niet beoordelen afschrijven deze banden. Het grote nadeel is de remming in de modder, maar die in de winter gaat snel en roekeloos? Relatief hoog verloop. De band is zeker beter dan alle Ling-Long'i, aalscholvers. meer »

Kumho KC15
goede banden aan te raden
Mening gino: 3,8

Ik heb deze banden al twee jaar geleden gekocht. En dat was het eerste echte winterseizoen. Ik woon in het platteland, en ik gebruik mijn auto om dagelijks naar het werk te gaan, ik had een kans om erop in verschillende weeromstanigheden te rijden. Goede prestatie, geode verhouding, heb ze gebruikt op nat, droog en op smeltende sneeuw. Auto is stabiel, verliest geen grip, geeft het gevoel van stabiliteit en veiligheid. Zelfs het remmen gaat goed, auto stopt snel. Kumho KC15 zijn gewoon goede banden, die goed in alle omstandigheden presteren en veiligheid aanbieden. Mijn beoordeling is vanzelfsprekend goed voor deze banden. meer »

Lijst van alle Kumho winterbanden

Vierseizoenenbanden: Kumho

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire all-season banden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van all-season banden Kumho

Alle modellen van all-season banden Kumho

Laatst toegevoegde meningen

Kumho SOLUS VIER KH21
OK
Mening Corsa: 4,3

Iedereen adviseerde me om het hele jaar door niet moe te worden, ik had ook mijn eigen bezwaren, want als het iets tot niets is. Ik ben aangenaam verrast door hen, na het aantrekken van mijn banden rijdend in grote regen op het platteland, was ik niet bang om recht in plassen te rijden, het schudde zelfs het stuurwiel niet een beetje, snelheid 80 km/u, bij 100 kon je het een beetje voelen schudden. Op de sneeuw was het ook een leuke verrassing - het chassis van de auto was aan het paaien,. Het was geen probleem om deze auto ook in de sneeuw te verplaatsen. De band is zacht, dit zal zijn min zijn, in de zomer vermoed ik dat hij sneller zal verdwijnen. Maar het gaat goed en voor onze voorwaarden zal ik er niet eens meer aan denken om het te kopen. De vulkanisator zei dat het er solide uitziet meer »

Kumho SOLUS VIER KH21
Deze all-season banden zijn de beste op de markt
Mening voitek: 4,6

Ik reed van februari tot december (dagelijks ongeveer 100 km). De band blijft goed op de weg, zelfs bij vorst en matige sneeuw . De slijtage van het loopvlak is klein, dus ik moet het vervangen (ik ruil minder dan 3,5 mm) vanaf de aankoop van ~3-4 jaar. In de regen is het heerlijk om te rijden (zowel bij +20C als bij 0C), het is voorspelbaar. Bij een hogere snelheid (>110km/u) in een scherpe bocht ging mijn auto pas een beetje weg, maar ik kon er gemakkelijk uitkomen zonder mijn riem te verwisselen. Op het droge - rustig en zonder problemen. Op nat wegdek - rechtdoor remmen en in een bocht veel beter dan in de zomer Michelin. Ik raad het iedereen aan die in de stad woont en vijf dagen per jaar niet hoeft te overwinteren als hij of zij op sneeuwvrije straten rijdt. meer »

Lijst van alle Kumho all-season banden