Lijst filteren
  • Lassa (22)

Zomerbanden: Lassa

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Lassa

Alle modellen van zomerbanden Lassa

Laatst toegevoegde meningen

Lassa Impetus Revo 2+
Goede prijs met redelijke prestaties
Mening Stu: 3,4

Een las veel beoordelingen prees de prestaties van deze band dus nam een ​​gok. Het is goed gebouwd en ziet er meer premie dan de Chinese budget banden en het begin van de prestaties leek op een lijn met de premium Europese banden. In de droge, ze zijn prima, zeer rustig en redelijk grip. In de natte maar ze gewoon niet in de buurt komen Michelin, Goodyear, Pirelli en Continental voor grip. Bochten, remmen en accelereren kan gemakkelijk overweldigen de grip op een nat wegdek. Ze zouden een kleine benzinemotor met weinig koppel aan te passen. Ze lijken te goed te dragen en zijn een comfortabel rijden band. meer »

Lassa Impetus Revo
Fatsoenlijk budget band, voor normaal rijden bestuurders zonder sport jam.
Mening misiaczek: 3,1

Normale, voorspelbare, op 150 km / h kunt u de wind horen en de motor, kan de stad uitkomen, had ik nog niet (afkloppen) aan de noodrem, maar ik niet gevoel dat er iets gaande was negatief. ESP is nog niet opgenomen, ondanks een paar scherpe starts. Aanbevolen voor chauffeurs normaal draaien op de weg, zonder dat een sportieve rijstijl, maar waarschijnlijk banden ook ongedeerd zou afschaffen. Als voor de economie aan te schaffen deze zaak moet denken, is de verkoop van verschillende merken van de middenklasse hebben vergelijkbare prijzen. meer »

Lijst van alle Lassa zomerbanden

Winterbanden: Lassa

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Lassa

Alle modellen van winterbanden Lassa

Laatst toegevoegde meningen

Lassa Competus Winter
De beste banden die ik heb gehad in mijn leven
Mening Szlapa4@o2.pl: 4,4

Koel, kocht ik in Duitsland samen met de auto Opel Vectra, maar werden gereden cadet voor het feit dat ik was jammer voor de Vectra zout .... bajeranckie sneeuwafwijkingen ... dat was het niet, die niet uit te gaan, kan ik je niet vertellen over Continetalach die worden aangeboden op de ADAC testen .. zal Lasse ... meer »

Lassa Competus Winter
Geef niet op de rit in de sneeuw.
Mening tomo: 1,6

Ik heb nog nooit slechter winterbanden had - de richting waarin de auto een loterij zal gaan, het grootste deel van de hoeken is een slip en toonbank, EPS woedt. Nooit meer. meer »

Lijst van alle Lassa winterbanden