Lijst filteren
  • Laufenn (68)

Zomerbanden: Laufenn

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Laufenn

Alle modellen van zomerbanden Laufenn

Laatst toegevoegde meningen

Laufenn S Fit EQ
Ik raad deze banden aan
Mening KrzyśBMW: 4,1

De banden zijn de prijs waard, ze zijn duurzaam, ze hebben een velgbescherming, een uitstekende grip - in geval van een noodstop verliezen ze hun snelheid onmiddellijk, niet piepen, er is geen gevoel van de geringste slip (geen pedaalpulsatie - ABS - alleen bij plotseling remmen tijdens hevige regenval). U kunt met succes snel om de rotonde rijden zonder dat u bang hoeft te zijn dat de auto de grip verliest of energiek de bocht inrijdt (natuurlijk binnen de grenzen van de redelijkheid :-). Ze voeren goed de water af, wat belangrijk is voor deze grootte van de band! meer »

Laufenn S Fit EQ
super banden
Mening Adam: 4,3

Ik heb zomerbanden gekocht voor de Ford Mondeo MK4 in de maat 235/40 R18 en eerlijk gezegd ben ik erg blij met deze banden. Ik heb ze een paar dagen. Voordelen: zeer stille band (ik had een Uniroyal, Continental band in deze maat) en 100% zekerheid dat Laufenn veel stiller is - geen lawaai en zeer goede rolweerstand! Ik beveel het zeker aan! Ik heb op nat wegdek ingecheckt en de band doet het heel goed met 140 km/u (ik heb niet gecontroleerd op hogere snelheid). Op droge wegen is het geweldig! Als het gaat om slijtage van het loopvlak, kan ik geen woord zeggen omdat ik niet genoeg gereden heb. Ik beveel deze banden van harte aan! meer »

Lijst van alle Laufenn zomerbanden

Winterbanden: Laufenn

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Laufenn

Alle modellen van winterbanden Laufenn

Laatst toegevoegde meningen

Laufenn I Fit
Laufenn I FIT is een hit!
Mening Krzysztof Helisz: 5,0

Ik kocht me auto in april 2017. Ik reisde rond 9000 km voor oktober op Hankook-zomerbanden. De nieuwe Skoda Kodiaq op winterbanden Laufenn reed tot april 2018. Ik reed ongeveer 12000km. De banden presteerden geweldig! Ik kom in de verleiding om te zeggen dat het beter is dan de Hankook, en het zou dezelfde familie moeten zijn. Ze voeren water goed af, ik ben nooit overstuur geraakt en ik rijd vrij dynamisch. Verbruik na het seizoen nogal verwaarloosbaar, misschien 0,5 mm / 1 mm. Fantastische banden voor een geweldig prijs! Ik raad het iedereen aan! Niet luid, niet duur - veilige banden met hoog - voor uw prijs - indices! meer »

Laufenn I Fit Van
Super band voor een goede prijs.
Mening Rafał: 4,9

Ik heb veel tijd doorgebracht opzoeken, voordat ik de banden koos. Economische overwegingen (ik start het bedrijf en elke cent is belangrijk), op dit moment heb ik geen spijt van een enkele cent die aan deze banden is uitgegeven. Op asfalt, nat of droog, ze zijn goed. Het is bekend dat Transit geen rallyauto is, maar wat ze in de sneeuw kunnen doen, verbaasde me enorm. Na de laatste sneeuwval kon ik het huis niet verlaten met een nieuwe Yokohama-wintebanden, en de Transit vertrok zonder problemen. Ik raad deze banden aan aan mensen die soms van de hoofdwegen moeten afleggen en op zijwegen sneeuw of modder moeten oversteken. meer »

Lijst van alle Laufenn winterbanden

Vierseizoenenbanden: Laufenn

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire all-season banden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van all-season banden Laufenn

Alle modellen van all-season banden Laufenn

Laatst toegevoegde meningen

Laufenn G Fit 4S
Auteur:Mariusz
Mening Mariusz: 5,0

Super banden meer »

Lijst van alle Laufenn all-season banden