Lijst filteren
  • Linglong (124)

Zomerbanden: Linglong

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Linglong

Alle modellen van zomerbanden Linglong

Laatst toegevoegde meningen

Linglong L 688
Zeer goede banden voor dagelijks gebruik. Betaalbare prijs.
Mening malin2892: 4,2

Deze banden zijn vier seizoenen. Tot nu toe ben ik zeer tevreden. Misschien is dit niet jajcichsza band, maar in vergelijking met de vorige merknaam banden af ​​komt zeer goed. Wat de sterkte Ik heb geen bezwaar - het loopvlak is nog in zeer goede staat, ondanks het feit dat de auto is onwaarschijnlijk. Ook de sterkte van deze banden op onze wegen is heel goed - tot nu toe geen problemen gehad met hen. zeer goede prijs / kwaliteit. Ik zou aanraden. meer »

Linglong Greenmax
Het is de moeite waard om deze banden te kopen.
Mening Gers: 4,1

Bij de aankoop van de banden Ling Long Greenmax vestigde ik mijn aandacht alleen maar op de beoordelingen van de klanten en op de aantrekelijke prijs. Tijdens vier maanden heb ik met deze banden meer dan 10.000 km gereden (vooral op de Duitse autosnelwegen en een beetje in de stad). Ik beoordeel deze baden zeer positief, Ze zijn vrij stil en u krijgt een gevoel van veiligheid. Mijn auto rijdt nu goed op de natte oppervlakte en op de bochten. Bij mij auto - Ford Fusion deze banden passen uitstekend! Ik zou de banden Ling Long Greenmax aan iedereen aanbevelen. Mijn beoordeling is 8/10. meer »

Winterbanden: Linglong

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Linglong

Alle modellen van winterbanden Linglong

Laatst toegevoegde meningen

Linglong WINTER HERO
Voor uw veiligheid, kies een andere band!
Mening Łukasz: 2,4

Grip bij natte condities is een tragedie. De remmen en je kunt niet zien aan het einde van het remmen. Reeds op hen ooit reed ... Remweg veel te lang. Door het blokkeren van een kleine snelheid gewoon gaan schaatsen, alleen anders klinken. Een dergelijke remming van 60 top 70km / h 3tys kostte me om de auto te repareren. Zeker niet veilig op regenbanden. Alleen in verse sneeuw zijn echt doet het erg goed. Elke slush, hoge regenval, zoals in het bos, die angst maakt hen gaan. Kies een andere band als u de zorg over de veiligheid, deze band zeker levensbedreigend als het nat is. meer »

Linglong WINTER HERO
Rewelka
Mening Joe: 4,3

Veel mensen horen over Chinese banden bladnie. Mijn punt is dat het veel goedkoper is Chinees Chinese band is beter dan de "wij" van de onderste plank. Voorheen had ik Savy, prijs 370 zł per stuk, nu Linglong ik, prijs 220 zł per stuk en er is een kloof. Sava was goed in de sneeuw, vrij rustig maar uiterst onstabiel op het asfalt. Linglong is sensationeel in de sneeuw, veel stabieler dan Savy op asfalt, op de snelweg bij 150 km / h gaat rijden op rails, zodat een beetje harder, maar gezien de prijs, het is de quinol is ongeëvenaard. Zijn enige concurrentie is waarschijnlijk Goodride dat (ik ontken niet) wordt verondersteld nog beter te zijn, en de prijs van de "Chinese". Dus na die de schimmel buy banden Europese low-end, zoals de Sava en Debica als het eten van veel goedkopere chinczyk is beter, het verschil in mijn geval is 140 zł 215/55/16 op het spel! Ik kocht voor de stalen wielen en hebben een compleet nieuwe wielen voor de winter. In China gaat echt geweldige techniek up, en de prijzen zijn niet! meer »

Lijst van alle Linglong winterbanden

Vierseizoenenbanden: Linglong

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire all-season banden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van all-season banden Linglong

Alle modellen van all-season banden Linglong

Laatst toegevoegde meningen

Linglong Green-Max All Season
Auteur:Dennis Marges
Mening Dennis Marges: 4,0

Goede band met goede rijeigenschappen. Voor een all season band valt het geluid erg mee, het verbruik is ook niet meer geworden dan op de vorige band. Slijtage kan ik nog niet veel over zeggen, heb er nu 6000 km mee gereden. Over het algemeen zeer tevreden. meer »

Linglong Green-Max All Season
goede all seasons banden
Mening wil bunschoten: 4,8

mooie perfecte band voor een mooie prijs ziet er goed uit en een goede wegligging over de kwaliteit kan ik weinig zeggen ik heb ze pas 3 mnd over 2 jaar kan ik pas een uitspraak doen over de kwaliteit maar voor mijn gevoel zit dat wel goed . meer »

Lijst van alle Linglong all-season banden