Lijst filteren
  • Maloya (154)

Zomerbanden: Maloya

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Maloya

Alle modellen van zomerbanden Maloya

Laatst toegevoegde meningen

Maloya CRONO
Auteur:Tomek
Mening Tomek: 1,8

Tandvlees zijn tragisch. Ik heb samen met een auto van de zaak, ze op zoek naar nieuwe. Ik heb verschillende banden op verschillende auto's, maar deze zijn veruit de slechtste. Ze plakken niet in de hoeken en trek aan de zijkant. Snelheid> 140 km / h is zelfmoord. Ik reed in november van Wawy te Wrocka zweten in de regen op de rug. Ik kocht een paar winterbanden Goodyear Ultra Grip 7 Ik kwam terug blij. Snelheid van 180 km / h, de auto alsof ingebed in het asfalt, het stuur recht. Puur plezier. Beste winterbanden die ik heb gehad! Gesleept naar de banden te veranderen op het laatste moment, ik deed het een week geleden en ik betreur. Maloja is een toename fout correctie. meer »

Maloya FUTURA PRIMATO
Auteur:TOMAS
Mening TOMAS: 4,2

Zeer goede banden voor het geld - veel beter dan veel duurdere ... swietne gedrag in de natte - dat was de belangrijkste reden om ze te kopen. In droge omstandigheden elke band is "goed" alleen in de natte bladeren die een "beter". ADAC heeft niet een fout gemaakt in uw test ... op het einde zijn ze niet amateurs ... Waarschijnlijk is de tweede auto stapel ze ook. Hoewel ze niet stil ... meer »

Lijst van alle Maloya zomerbanden

Winterbanden: Maloya

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Maloya

Alle modellen van winterbanden Maloya

Laatst toegevoegde meningen

Maloya Cresta 220
Auteur:Dewertus
Mening Dewertus: 3,4

Banden verworven met de auto - die mij verraste auto die ik kocht in de zomer en nog steeds waren goed gevestigde winterbanden! Sinds de zomer blijkbaar draaide het halverwege en hij had niet op het moment dat de fondsen om een ​​aantal jaren przejezdzilem zomer, de herfst en de winter op deze banden te kopen. Goed tijdens de zomerband beter gedragen in de regen dan zomerbanden Dayton D100, die ik had in mijn vorige auto, een porowananiu Uniroyal winterband, die ik had in de vorige auto ze zijn veel beter - goed vast te houden tijdens het rijden in de sneeuw, op ijs als is minder goed op het ijs, maar niet heftig scheuren zasakakuja hechting van de Uniroyal. Niet stapel ze kennen - het hangt allemaal af van geld ;-) meer »

Maloya Cresta 220
Banden voor ene seizoen
Mening roman: 2,2

Banden gehandeld in zijn eerste seizoen heel goed als ik meningen waarschijnlijk ująłbym zodat beter winterbanden had ik nooit had geschreven, maar helaas de tweede winter is zo geweest gelukkig vooral weg te trekken een beetje vorst tragedie genoeg om niet te bewegen, maar de eigenschappen deze banden Ik besefte pas vorig jaar winter, ik moest samenvatten in een woord hopeloosheid, zelfs op een rechte weg, kon ik niet van de grond komen een paar keer moest ik zelfs vragen om hulp, stop me voordat u slechts 6 mm profieldiepte, de enige positieve reviews die ik hier schrijf is het banden werkte goed dit jaar als de zomer eerlijk gezegd beter gedragen als mijn Firestone maar waarschijnlijk ook gewoon dit seizoen. meer »

Lijst van alle Maloya winterbanden

Vierseizoenenbanden: Maloya

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire all-season banden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van all-season banden Maloya

Alle modellen van all-season banden Maloya

Laatst toegevoegde meningen

Maloya QuadriS
Zeer veelzijdige band voor het hele jaar.
Mening gość: 3,5

Dat de winterbanden gedragen als raciale winterbanden, zeer goed gedrag in de modder op de grond. Het enige nadeel is een groot volume in vergelijking met traditionele zomerbanden. Uitstekend geschikt voor 4x4 aandrijving. meer »

Maloya QuadriS
Auteur:gość
Mening gość: 3,5

meer »

Lijst van alle Maloya all-season banden