Lijst filteren
  • Marangoni (41)

Zomerbanden: Marangoni

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Marangoni

Alle modellen van zomerbanden Marangoni

Laatst toegevoegde meningen

Marangoni VERSO
positief verrast
Mening zadowolony: 3,8

banden maakte ongeveer 1000 km op droog wegdek te behandelen goed, flauw, goed luisteren naar de stuurwiel; het kiezen van de banden meer gesuggereerd wat zal de regen te houden en hier een aangename verrassing tijdens abrupt begint ESP in- en uitgeschakeld met remming heeft ook geen problemen een beetje erger in het rijden door de rotonde aan die slip iets voelen, maar niet leiden tot uitvallen van de baan - misschien voor de Ik vergelijk het met Kumho en proberen om snel te overwinnen de bocht. Zeker beter van dure oefening die praktisch Kumho na 4 jaar en ongeveer 40 duizend al gevaarlijk waren. In deze prijsklasse (voor nieuwe 215/55/17 XL), in aanvulling op de Chinese of stimulerende middelen, goede Italiaanse band. meer »

Marangoni VERSO
Het gedrag van de band bij ongeveer 5-10 C otorzenia tragische
Mening ropson997: 3,2

Ik kocht deze banden (gelukkig, 2 stuks.) Op de vooras. De prijs was goed, omdat maily 1,5 jaar terug heb ik besloten om niet vooral te wijten aan de beschermende rand rant. Voordelen: - de prijs waarvoor hij kocht, - band weer - blijkbaar levenslange garantie Nadelen: -. Grip op nat wegdek - de tragedie - tractie in temp 5-10 C gruwelijk. Dwong me om heel snel spacers op winterbanden. - Tijdens het rijden indruk van de band bij het starten obkręcały de velg. - Vatbaar voor piepende banden vrij rustig, zelfs met tractie (ik heb nog nooit zo'n situatie gehad) - lijkt een of andere manier slechter rijden voor 10-jarige bridgestonach (Marangoni kan stiller zijn, maar met een slechte hechting) - tijdens het rijden lijkt onevenwichtig (we zullen zien hoe het volgende seizoen zal zijn op de herweging) - breedte van de band smaller dan bridgestony van dezelfde afmetingen - zijn een meer high. . . Verhoudt tot bridgestonów als zodanig ik had eerder begonnen. meer »

Lijst van alle Marangoni zomerbanden

Winterbanden: Marangoni

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Marangoni

Alle modellen van winterbanden Marangoni

Laatst toegevoegde meningen

Marangoni METEO HP
Ik zou het zeker aanraden!
Mening Jaszczomp: 4,8

Ik kreeg deze banden in compensatie. In eerste instantie, ik schoot een beetje neus op "pasta", maar nu kan ik ze veilig aanbevelen. Rijd banden op de vooras van de BMW 530d. Voor hechting: de achteras zitten tegelijkertijd gemonteerd de Bridgestone Blizzak LM30 en vaak de auto draait of wilde schakelen of natte sneeuw of Marangoni betere grip. Voor droge of natte remmen is beter dan de continentalach die ik eerder had. Het nadeel is waarneembaar geluid, stevige constructie en oneven maten. De band is aanzienlijk smaller dan mijn andere banden in deze maat. Over de duurzaamheid van deze rit op hen al de derde winter, ik neem aan dat het alleen op de vooras, sloeg ongeveer 20 duizend mijl en hebben niet verloren meer dan 2 mm in dikte van het loopvlak. meer »

Marangoni METEO HP
Ik zou aanraden als iemand rijdt op sneeuw of ijs.
Mening Szwagier: 4,7

Dit is niet de nieuwste Continental-banden, maar te kijken naar de prijs, kan ik alleen maar aanraden. Gebruikt maat 205/50R17 in de BMW e46. Aan het begin van schrikken, want in droge omstandigheden in snuffelen voelde een scherpe bocht, nee maar ik wilde gaan in de hoek als een sportieve zomerband, dan remde op een vochtige asfalt en de banden slippen. Momenteel ben ik naar Hawaii, sneeuw en ijs, en de banden blinken geweldig, geen problemen met het wegrijden of remmen. Grote greep in bochten, het enige probleem bij het achteruitrijden, dit is een glijbaan. Banden groot voor echte winterse omstandigheden, om deze zeer rustig. meer »

Lijst van alle Marangoni winterbanden