Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Marangoni

Populaire modellen van zomerbanden Marangoni

Alle modellen van zomerbanden Marangoni

Laatst toegevoegde meningen

Het gedrag van de band bij ongeveer 5-10 C otorzenia tragische
Mening ropson997: 3,2 111200

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Ik kocht deze banden (gelukkig, 2 stuks.) Op de vooras. De prijs was goed, omdat maily 1,5 jaar terug heb ik besloten om niet vooral te wijten aan de beschermende rand rant. Voordelen: - de prijs waarvoor hij kocht, - band weer - blijkbaar levenslange garantie Nadelen: -. Grip op nat wegdek - de tragedie - tractie in temp 5-10 C gruwelijk. Dwong me om heel snel spacers op winterbanden. - Tijdens het rijden indruk van de band bij het starten obkręcały de velg. - Vatbaar voor piepende banden vrij rustig, zelfs met tractie (ik heb nog nooit zo'n situatie gehad) - lijkt een of andere manier slechter rijden voor 10-jarige bridgestonach (Marangoni kan stiller zijn, maar met een slechte hechting) - tijdens het rijden lijkt onevenwichtig (we zullen zien hoe het volgende seizoen zal zijn op de herweging) - breedte van de band smaller dan bridgestony van dezelfde afmetingen - zijn een meer high. . . Verhoudt tot bridgestonów als zodanig ik had eerder begonnen. meer »

positief verrast
Mening zadowolony: 3,8 111800

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

banden maakte ongeveer 1000 km op droog wegdek te behandelen goed, flauw, goed luisteren naar de stuurwiel; het kiezen van de banden meer gesuggereerd wat zal de regen te houden en hier een aangename verrassing tijdens abrupt begint ESP in- en uitgeschakeld met remming heeft ook geen problemen een beetje erger in het rijden door de rotonde aan die slip iets voelen, maar niet leiden tot uitvallen van de baan - misschien voor de Ik vergelijk het met Kumho en proberen om snel te overwinnen de bocht. Zeker beter van dure oefening die praktisch Kumho na 4 jaar en ongeveer 40 duizend al gevaarlijk waren. In deze prijsklasse (voor nieuwe 215/55/17 XL), in aanvulling op de Chinese of stimulerende middelen, goede Italiaanse band. meer »

Lijst van alle Marangoni zomerbanden

Winterbanden: Marangoni

Populaire modellen van winterbanden Marangoni

Alle modellen van winterbanden Marangoni

Laatst toegevoegde meningen

xman
Mening Dumitru: 3,8 111800

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Ik heb deze Marangonis gekocht vanwege hun lage prijs en ik had niet verwacht wonderen van hen, maar ik was echt onder de indruk van de kwaliteit van de rit in de winter. Ik heb mijn Volvo S60 gereden 6000 km in heel Europa de afgelopen winter en hier is hoe ik ze zou omschrijven: Op droog wegdek waren stiller dan Pirelli en Goodyear winterbanden, goede handling en remmen en veilig bochtenwerk. Op koude regen regen en smeltende sneeuw waren ze net zo goed als mijn vorige winter Continentals en Pirelli Sottozero. Op sneeuw ze ok, ze liet me niet naar beneden tijdens het rijden over de Karpaten in december in zware sneeuw had fatsoenlijk tractie, maar dat is voor een deel van de auto's Traction Control optie die op wiel het spinnen te voorkomen. Zoals met alle andere bandenmerken kon je niet verwachten dat de eigenschappen van een winterband die speciaal is ontworpen voor het rijden op sneeuw hebben. Al met al, ik geloof dat het een goede en veilige band het is de moeite waard om het geld dat u betaalt voor, maar het is inferieur aan andere topmerken zoals continentale en Dunlop, zowel in de bouw en de rijkwaliteit vandaar de enorme prijsverschil en het moet blijven op dat lage prijs. BTW, ben ik nu het kopen van een andere set voor de komende winter ;-). meer »

Zeker niet aanbevolen
Mening Gianni: 1,8 180000

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Ik kocht deze banden winter twee jaar geleden, gedreven door goede prijs en, misschien, de wens om een ​​Italiaans product te nemen. Sorry, maar spijt van gehad: voor de eerste winter ging alles goed, maar diaciamoci de waarheid, de hele winter banden zijn prima begin! Maar toen ik weer in elkaar gezet voor de tweede winter (ze had meer dan 10.000 km), de problemen begonnen: Ik merkte een zware aantasting van de hechting en afdichting van het jaar ervoor, vooral relevant op het asfalt al alleen een beetje nat. In droge dingen gaan een beetje 'beter, maar niet veel, en niet iemand die dom rijden ... Voeg in het feit dat mijn auto is een Juliet, wat op zich heeft fundamentele goede afdichting straat, en trek uw conclusies. Ik was diep teleurgesteld door deze banden: ik kan net zo goed kopen wat Chinese banden, ik zou nog minder hebben betaald en zou niet slechter zijn gegaan. Zeker zal meer banden kopen Marangoni: het feit dat dit is een Italiaanse product is niet genoeg om het feit dat dit slordige banden, zeker de ergste die ik ooit heb gehad te pakken (en ik heb veel van merken veranderd ...) meer »

Lijst van alle Marangoni winterbanden