Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Matador

Populaire modellen van zomerbanden Matador

Alle modellen van zomerbanden Matador

Laatst toegevoegde meningen

top bandjes
Mening jan: 4,6 111160

Voor de prijs een goede band meer »

Band die het meest vervullen van zijn rol, in een zeer gunstige prijs - zeker Ik zal het aanbevelen aan vrienden.
Mening szymxx: 4,4 111140

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Deze zomer was ik op zoek naar mezelf eerst in het leven nieuwe zomerbanden - Ik dacht aan Falkenami, Hankookami (aanbevolen Bridgeston'y mensen, maar mijn budget was beperkt), stond op Matadorach mp46, die mij leidde tot zijn positieve adviezen van de gebruikers. Bovendien Skoda mijn vader ging naar Matador banden uit de fabriek, en ook al is het niet een krachtige autobanden overleefden ongeveer zes seizoenen. Ik reed op de banden, terwijl bij 6000km - Ik ben erg blij. Ik kan niet vergelijken met premium merken, maar als de band gemiddeld twee keer goedkoper dan deze klasse, ik heb niets te klagen over hen. Tijdens het rijden op hen voel ik me veilig, ik rijd bochten zonder problemen. Ik vond heel goed als extra mogelijkheden die de band - je kunt het op de as van welke kant werd gebruikt controleren, en als het km heeft liep. meer »

Lijst van alle Matador zomerbanden

Winterbanden: Matador

Populaire modellen van winterbanden Matador

Alle modellen van winterbanden Matador

Laatst toegevoegde meningen

Goede banden warme winter, zeer rustig en heel comfortabel, goed op droge en natte wegen.
Mening Lotte: 4,6 111160

Ik schrijf een mening over de maat 235/70 R16 welke onder een Jeep Cherokee 2.8 CRD. gemonteerd zijn. Op eerst met de balanceren hebben we geen laast gekregen, op tweede ze rijd best in de bochten, wel een beetje hard gum , de remmen op de natte wegdek en op mud zonder probleem, ze rijd goed op de sneeuw, met de remmen is er ook geen probleem. Leuk was dat de rijden op de ijs was ook goed. Boven 7 gradenvoel je dat de Matador MP92 Sibir Snow band wel een beetje te zacht is . Op het derde op een zachte terrein als ik met mijn oude terrein banden vergelijken gaan ze draachen zich beter. Op de asfalt ik rijd ook lekker meer »

Auteur:Thijs
Mening Thijs: 4,0 11110

Bij een budget klasse van de banden is de Matador MP92 Sibir Snow de beste. Ze rijd still , goed onderdruk de ongelijkheden, een goede grip op de natte wegdek zo als op de sneeuw. De remmen afstand net zo als met een zomerband , kleine verschill. Gebruik na de een seizoen bijna geen. Ik heb wel een positieve ervaring , bij deze prijsklasse kan moeilijk zijn om zo goede band vinden. Ik raad ze aan meer »

Lijst van alle Matador winterbanden

All-season banden: Matador

Populaire modellen van all-season banden Matador

Alle modellen van all-season banden Matador

Laatst toegevoegde meningen

Openbaring
Mening Mike: 4,7 111170

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Band briljant! Het hele jaar door product dat werkt in alle omstandigheden. In het najaar kocht ik de auto. Het is waar dat met de nieuwe banden, maar de zomer (Michelin). In de winter, moest je moet nieuwe rubber kopen. Ik heb ergens gelezen dat deze Matadory excelleren in de sneeuw. Prijs plus goede reputatie betekende die keuze was alleen voor hen. Ik heb geen spijt. Banden sensationeel. Auto houdt zo strak op het asfalt. De sneeuw is er geen wonderen, maar ik denk niet rijden door de bergen en de stad problemen waren verdwenen. Ik kan gerust deze banden bevelen. meer »

heel goed
Mening maciek: 4,0 11110

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

banden reed wiel 5tys km tekenen van slijtage, maar de auto neemt hij een vrij grote belasting (gebaseerd op de achteras), dus ik heb het recht en zeker na een 2-oh zal niet lyseren jaar. Het gedrag op natte en droge powiezchni Superfijn, sneeuw, smeltende sneeuw of niet te doen op hun indrukken. Multigrade banden als Superfijn zeker niet de duurste. reeds bestelde ik een set op de vooras. adviseren over het algemeen meer »

Lijst van alle Matador all-season banden