Lijst filteren
  • Matador (189)

Zomerbanden: Matador

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Matador

Alle modellen van zomerbanden Matador

Laatst toegevoegde meningen

Matador MP71
Ik niet aan te raden
Mening sobus: 3,8

Banden ideaal voor mensen met sterke zenuwen. Zij zullen vertoningen per dag. Het is beter om de $ 30 betalen en iets kopen normaal. Moet ik gooi ze uit productie meer »

Matador MP46
Ik had de slechtste band
Mening RR: 2,6

Banden gekocht in 2013 in het midden van de zomer, de hele set. Tire Manufacturing 2013 jaar. Afgelegde afstand op de banden niet meer precies, maar zeker niet meer dan 20tys.km. Banden op de aangedreven as is compleet onzin, twee drie maanden de tijd om de auto te houden op natte wegen steeds slechter, op het moment nul, bijna als een hockey ... toegeeft aan een dynamische, snel rijden, maar niet bewegen piepend of piepende remmen. De band is zo zacht dat ik het gevoel alsof het was gemaakt van kauwgom, instrueerde ze me vulcaniseerapparaten ... vandaag heb ik de band en vulcanizer veranderd, Matador nooit op te stapelen en vervolgens vulcaniseerapparaten plaats of niet zullen we bezoeken. meer »

Lijst van alle Matador zomerbanden

Winterbanden: Matador

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Matador

Alle modellen van winterbanden Matador

Laatst toegevoegde meningen

Matador MP92 Sibir Snow SUV
Een leuke verrassing
Mening Lotte: 4,8

Ik schrijf een mening over de maat 235/70 R16 welke onder een Jeep Cherokee 2.8 CRD. gemonteerd zijn. Op eerst met de balanceren hebben we geen laast gekregen, op tweede ze rijd best in de bochten, wel een beetje hard gum , de remmen op de natte wegdek en op mud zonder probleem, ze rijd goed op de sneeuw, met de remmen is er ook geen probleem. Leuk was dat de rijden op de ijs was ook goed. Boven 7 gradenvoel je dat de Matador MP92 Sibir Snow SUV band wel een beetje te zacht is . Op het derde op een zachte terrein als ik met mijn oude terrein banden vergelijken gaan ze draachen zich beter. Op de asfalt ik rijd ook lekker meer »

Matador MP59
Zeer goede band voor de prijs
Mening polishviking: 4,5

Banden gekocht na een lange analyse van de offertes, op zoek naar budget banden om de auto geëxploiteerd als drugi.To mijn eerste asymmetrische winterbanden, dus hij was benieuwd hoe ze zullen presteren in de sneeuw en modder. Voorheen was ik met behulp GY Ultra Grip 6 en Continentalów niet herinneren het model. Voor nu, de afgelegde afstand is ongeveer 2000 km, de band werkt zeer goed, de sneeuw blijft zeer goed, moeilijk om de auto in te voeren in een slip, snelle bochten en wegrijden feilloos. De modder ook verging het heel goed. Zo veel voor de nieuwe, correcte gegevens is helaas pas na 2-3 seizoenen, maar vandaag de dag is een uitstekende band voor die prijs (PLN 169 per stuk). meer »

Lijst van alle Matador winterbanden

Vierseizoenenbanden: Matador

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire all-season banden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van all-season banden Matador

Alle modellen van all-season banden Matador

Laatst toegevoegde meningen

Matador MP61
goedkope rotzooi
Mening Roch Kowalski: 3,0

Na een half jaar van het rijden in stijl kapelusznickim Ik sprong op een bandenmaat van een vuist hobbel. Adverteer dit nadeel, maar de fabrikant heeft besloten dat het werd veroorzaakt door de plant vulkaniseren, waar ik deze band verondersteld. Helder en bule sprong een half jaar (sic). Dus kocht ik een nieuwe band naar de set, en in de tussentijd heb ik bule sprong op de volgende band. Giet al op deze klachten en de rit met Bula. De bodem, niet de band. En wat te denken van die goedkope rotzooi ... meer »

Matador MPS125
Openbaring
Mening Mike: 4,7

Band briljant! Het hele jaar door product dat werkt in alle omstandigheden. In het najaar kocht ik de auto. Het is waar dat met de nieuwe banden, maar de zomer (Michelin). In de winter, moest je moet nieuwe rubber kopen. Ik heb ergens gelezen dat deze Matadory excelleren in de sneeuw. Prijs plus goede reputatie betekende die keuze was alleen voor hen. Ik heb geen spijt. Banden sensationeel. Auto houdt zo strak op het asfalt. De sneeuw is er geen wonderen, maar ik denk niet rijden door de bergen en de stad problemen waren verdwenen. Ik kan gerust deze banden bevelen. meer »

Lijst van alle Matador all-season banden