Lijst filteren
  • Maxtrek (13)

Zomerbanden: Maxtrek

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Maxtrek

Alle modellen van zomerbanden Maxtrek

Laatst toegevoegde meningen

Maxtrek Maximus M1
Re-review
Mening Łukasz: 4,7

Deze keer kan ik niets meer zeggen, want meer dan 7000 mijl gereden, ik denk nog steeds dat het een goede keuze, ik heb niet de minste reservering slechts een keer verbaasde me in de regen, maar alleen omdat ik geprobeerd om een ​​scherpe gas toe te voegen op een zebrapad en greep de gladde materiaal, licht trok naar een kant, maar nam ook hun voorgangers of Nokia. Ik denk dat het genoeg is, ik denk dat er niets te prijzen dan genoeg omdat de prijs tot tijd zal gaan ;) tijd, maar ik zal proberen om een ​​ander rapport na alle voegen. meer »

Maxtrek Maximus M1
Zou het niet aanraden
Mening Sebastian: 3,6

Hallo ... Ik kocht 2 banden in september 2014 .. banden keek solide, waren gebaseerd op de achterkant van de auto. Aan het begin was alles ok, regen of droog wegdek reed ook een band met een lagere plank ... Ik weet niet of ik 6000 km en op de band verscheen zeepbel. Het wiel op de bestuurder kant van de as. Er kwam ik elke hole, na het zien van de exacte velgen en banden ontbreekt elk spoor van inmenging van buitenaf .. band nauwelijks gereden sinds m1 maximus inscriptie op het loopvlak nog steeds erg zichtbaar ... alleen omdat ik niet deze banden zou aanraden want na een korte periode van tijd zal zijn gedwongen om een ​​nieuwe band te kopen ... meer »

Lijst van alle Maxtrek zomerbanden

Winterbanden: Maxtrek

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Maxtrek

Alle modellen van winterbanden Maxtrek

Laatst toegevoegde meningen

Maxtrek Trek M7
lange levensduur en lage prijs
Mening maria luisa: 4,4

Ik wilde niet te veel uitgeven, ik hou van mooie banden maar ik moet ook oppassen hoeveel ik te besteden zijn, MAXTREK Trek M7 zijn boune voor mensen op zoek naar fatsoenlijke banden met een lage pric, iets dat mij verrast is de logevità, drie seizoenen heb ik deze banden en ik niet zijn nog nooit teleurgesteld, het is waar dat ik rijden heel langzaam, ze zijn rustig en nooit gaan met ele meer hoge snelheid van 100 km-h, bl \ grip is heel goed, niet slecht, raad ik aan iedereen :) meer »

Maxtrek Trek M7
goede banden, weinig kosten
Mening Luca: 3,8

hi, de banden zijn goed, vrij goed, vooral in de sneeuw, ze zijn niet perfect, ze misschien meer stil, met de snelheid van meer dan 100 km / h kunt u het geluid horen, een aantal van mijn vrienden hebben deze banden en anchio ik besloot ze mee te nemen, MAXTREK Trek M7 veilig is en ook heel mooi, op deze prijs moet echt :) meer »

Lijst van alle Maxtrek winterbanden