Lijst filteren
  • Maxxis (103)

Zomerbanden: Maxxis

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Maxxis

Alle modellen van zomerbanden Maxxis

Laatst toegevoegde meningen

Maxxis M6103 Promaxx
Indrukwekkende waarde en uitstekende prestaties
Mening Colin McMillan: 4,4

Toen ik de Kawasaki ER5 tweedehands gekocht had Maxxis banden gemonteerd. Ik had ernstige zorgen over de kwaliteit van het merk dat alleen gebruikt gevestigde merken zoals Bridgestone, Metzeler, Continental en Pirelli. Na bijna 5000 mijl te hebben gedaan op de banden die de fiets kwam met Ik moet zeggen dat ik ben onder de indruk en had geen zorgen over het aanbrengen van een andere Maxxis aan de achterzijde. Ik weet niet hoeveel mijlen de band had gedaan voordat het moest vervangen, maar het leek goed te dragen en had meer dan 5000 mijl op. De voorband heeft meer dan 5000 verliet ik recon voordat het zal moeten worden vervangen. De banden zijn stabiel door de bochten en hard remmen, en zijn goed in de regen. Ik heb gereden in sneeuw en ijs, alsmede regen, geen zorgen. meer »

Maxxis M6135
Maxxis 160/60 R14 69H
Mening Nie Wieder: 1,0

Als u de band kunt kopen in de vrije handel, de prijs ongeveer 80euro (er waren op Oponeo 2014), dan is de band is de enige die zonder zijn afgeslankt tot een Kymco Myroad700i kan worden gebruikt. Sinds de band in de onderdelen segment is helaas krijgen slechts ongeveer 190-220 euro Ik zal niet deze banden kopen Maxxis daar. Mijn MyRoad 700i verplaatst nadat het is om niet meer betaalbaar banden te kopen in de schroot pers. Ablasten of illegaal gebruik van 65H band komt bij mij niet aan de orde, band afstanden die bestond van Bridgestone voor de Myroad700i werden ingetrokken. Oké, wees voorzichtig bij de aankoop van banden. meer »

Lijst van alle Maxxis zomerbanden

Winterbanden: Maxxis

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Maxxis

Alle modellen van winterbanden Maxxis

Laatst toegevoegde meningen

Maxxis MA W2
Je kan het kopen en uit te vinden
Mening iveco: 2,9

Ik kocht deze banden vanwege de prijs (hoewel ik zie dat nu zijn ze veel duurder) en goede recensies op internet, Facts nieuwe band heeft 9 mm hoog bieżnika.miałem verschillende soorten eerder in handen meer dan 1 cm. niemiały enige fysieke gebreken, mooi wyważyły, dreef hen ok.10000km nog in twee maanden tijd van grote sneeuw toch was het niet, voor zover rustig remmen op droge OK, in een natte erger. op gladde en ijzige wegen hechting gebrek aan sneeuw in een klein slecht. auto reed op een beetje, alsof hij zette 2t beter zou zijn. meer »

Maxxis MA W2
Ik raden
Mening maciek: 4,4

Ik zou het zeker aanraden, op hetzelfde moment voeg ik de set Ik vertaalde dit naar de volgende sprinter met de motor 3,0 en briljant idee nadeel dat ik heb gemerkt is dat ze de luide wat ik zag in de wijnbouw met 2.2 motor te wijten aan minder gedempte cabine. bij het kopen gevreesd of advies geven over de wijnbouw in de machine - maar het bleek dat het ok is, goedkoop, goed - een hoop geld in je zak, omdat ik eerst wilde kopen "firmówki" meer »

Lijst van alle Maxxis winterbanden

Vierseizoenenbanden: Maxxis

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire all-season banden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van all-season banden Maxxis

Alle modellen van all-season banden Maxxis

Laatst toegevoegde meningen

Maxxis MA LAS
rubber cool. Geen problemen bizar gedrag
Mening Robert: 3,8

rubber cool. Geen problemen bizar gedrag. In de winter en op natte wegen geven een mooi spinnen. Af te leiden dan het water van onder de wielen en te mobiliseren om te doen. Geen fife met opstanden niet vliegen. Oefen geen druk verliezen wanneer de temperatuur verandert. Van herfst tot de lente. Ik andere manier continentale Vreemd Ik reed op de zomer verliezen dergelijke druk was prima. Ik denk dat tot matige rijden deze Maxxis zijn uitstekend. Dergelijke geript van autem.jeżdżę normaal tot 120 km / h en de motor stopt. meer »

Maxxis Bravo A/T 771
Verrassend goede kwaliteit
Mening MAREK: 4,2

Eerder had ik nieuwe Goodyear wrangler 4x4 A / T-banden voor alle seizoenen die veel zware tests hebben ondergaan / 70.000 km 50/50 terrein, route /. Vergeleken met hen onderdrukken offroad-handling, tractie onder verschillende omstandigheden, zelfverzekerd rijden met hoge snelheden, geluidsniveaus en oneffenheden de MAXXIS A / T 771 Bravo-serie banden een niveau hoger. Ik adviseer als all-season banden op de route en off-road. meer »

Lijst van alle Maxxis all-season banden