Lijst filteren
  • Membat (5)

Zomerbanden: Membat

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Membat

Alle modellen van zomerbanden Membat

Laatst toegevoegde meningen

Membat Passion
Goedkoop betekent niet altijd slechter
Mening Rafi: 4,1

Ik kocht deze banden, maar was nergens te vinden opmerkingen over. Na een seizoen, kan ik zeggen dat het de moeite waard was. Banden presteren goed op droge en natte wegen. U kunt niet zien de slijtage van hen. Ze hebben een rant naar lichtmetalen velgen Sure branded banden beschermen voor 350 zł per eenheid bij extreme rij zijn een stuk beter, maar voor normaal rijden de normale werking Membaty zijn ideaal. Ik denk dat voor de prijs zou men niet verwachten dat zulke goede banden, en echter. Ik weet niet in hoeverre dit waar is, maar ik hoorde dat het loopvlak van de band is geïnspireerd op het loopvlak Continetal. meer »

Membat Passion
Grote banden voor dergelijke paniądze.
Mening Paweł H.: 4,6

Ik kocht de banden als ik had nog steeds de VW Golf IV 1.9 TDI. Vooral gedreven Szczytno-Wenen route is ongeveer 850 km. Ik heb gereisd op deze banden en warmte, in de regen of regen met mist + vorst. Later mijn auto veranderde ik in de Audi A6 2.5 TDI c4 en natuurlijk przeżyciłem deze banden op een nieuwe auto. Zoals voor de banden het werkt geweldig, ik heb ze samen ongeveer 42.000 km en na het meten tot 6,4 mm, meestal reizen op 4-5 en geladen als een zigeuner, en de auto is ook moeilijk op zich. De band presteert goed in warm weer en bij regen, grote doorschakelen water'll nog nooit teleurgesteld en soms remde op het laatste fluitsignaal; / Ze zijn stil, rijden een gemiddelde van de autobanach 150-160 km / h, en zelfs bij 210 km / h zijn vrij rustig, betrouwbaar en zeer comfortabel. Verbranding is geweldig, minder als Continental CS3 eerder met ongeveer 0,3 l. Ik heb echt aanraden deze banden, omdat ze zijn geweldig gezien de prijs. meer »

Lijst van alle Membat zomerbanden

Winterbanden: Membat

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Membat

Alle modellen van winterbanden Membat

Laatst toegevoegde meningen

Membat Icebreaker
Zeer goede kwaliteit-prijs
Mening James K. Gre: 4,4

Ik wist niet dat dit merk voor mijn Garage vertelde me over. Ik gebruik de winter icebraker in mijn persoonlijke auto en in mijn busje. Na twee seizoenen van het gebruik ervan nu, kan ik zeggen: een goede tractie in droge en natte. Remmen in de sneeuw zijn geweldig. Over het algemeen ben ik erg blij met deze banden. Ik wil alleen maar zeggen dat ze wat harder dan ik zou verwachten, maar niets exagerate. meer »

Lijst van alle Membat winterbanden