Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Mentor

Populaire modellen van zomerbanden Mentor

Alle modellen van zomerbanden Mentor

Laatst toegevoegde meningen

nieuwe banden
Mening Rienk Meerbeek: 4,8 111180

voor de prijs , een prima band ! ik ben zeer tevreden . nergens goedkoper ! en de service van oponeo is prima, snelle levering . een echte aanrader ! meer »

niet de moeite waard
Mening asco: 2,8 118000

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Zeker niet de moeite waard om in te pakken in die banden. Ik reed op hen iets minder dan 10.000. km en kan ontmoedigen. Ik kocht het een jaar geleden een of andere manier de bevordering van 150 cent / art. Ik had niet verwacht wonderen. Maar de banden zijn verschrikkelijk. Hebben ze in totaal drie voordelen: 1 - zeer mooi uiterlijk en het patroon, 2 - vrij vlot demping hobbels in de weg, 3 - zijn niet te luidruchtig. Op dit, helaas, de profs te beëindigen. Banden op de gladde zeer snel hun grip verliezen bij het remmen. De droog of te roze. 140 pk sedan geschillen kan gemakkelijk maken grip van het asfalt te verliezen. Ik heb niet de auto agressief te rijden, dus ik zal niet zeggen hoe in overeenstemming met snelle bochten (waarschijnlijk niet durven om ze zo te testen :)) Meer dan 160 km / h niet vertrouwen op deze banden. Samengevat: het is beter om iets anders te kopen, omdat ze niet in hen niets dat hun prijs verklaart. Ze zijn geschikt om het beste voor iemand die langzaam en voorzichtig rijdt. meer »

Lijst van alle Mentor zomerbanden

Winterbanden: Mentor

Populaire modellen van winterbanden Mentor

Alle modellen van winterbanden Mentor

Laatst toegevoegde meningen

Bevelen band in zijn klasse.
Mening kiler: 4,1 111110

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Een goed alternatief voor Debica, Barum en Matador. Terwijl in droge omstandigheden bij hogere temperaturen, de band is nogal luidruchtig, maar het is het enige nadeel. Auto vliegt niet, is er geen probleem met het wegrijden of het plakken aan het oppervlak, zelfs in bochten. Op natte wegen werkt ook erg goed, niet te voelen dat de remweg wordt verlengd of dat de auto grip aan het verliezen was. Ik had de gelegenheid om te rijden op deze banden tijdens de sneeuwval, en na hen, en de slush. Er was geen probleem met het wegrijden nog kopnym sneeuw, waarschijnlijk bijgehouden auto rijden, zelfs op scherpe bochten. Ik kon geen slecht woord zeggen over het gedrag van de auto bij het remmen in deze voorwaarden. De band presteert goed niet alleen in de stad en een rustige rit, maar ook op de snelweg bij hogere snelheden. meer »

Vertraging na przjechaniu meer dan 2000 km.
Mening bombowca: 4,0 11110

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Banden dit jaar gekocht. Ik ben positief verrast. Hoewel het droog en bij hogere temperaturen zijn nogal luidruchtig. Echter, de natte gedragen zich heel goed. Ik heb de gelegenheid om te rijden op deze banden in de sneeuw en smeltende sneeuw hadden. De auto was erg goed, was er geen probleem met het verplaatsen van de rem, de auto bijgehouden. Ik voel het niet elke zwemmen en de auto schuiven onder alle omstandigheden. Als voor de trillingen op het stuur - wat de vorige Debice of in een andere auto Michelinach bij temperaturen van 10 graden of het voelde. Zo is het ook met de banden op hoge positieve temperaturen - voel de trilling (afhankelijk ook van de kwaliteit van het asfalt), maar bij lage temperaturen en winterse omstandigheden zijn zeer goed presteren. meer »

Lijst van alle Mentor winterbanden