Lijst filteren
  • Mentor (25)

Zomerbanden: Mentor

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Mentor

Alle modellen van zomerbanden Mentor

Laatst toegevoegde meningen

Mentor M350A
niet de moeite waard
Mening asco: 2,8

Zeker niet de moeite waard om in te pakken in die banden. Ik reed op hen iets minder dan 10.000. km en kan ontmoedigen. Ik kocht het een jaar geleden een of andere manier de bevordering van 150 cent / art. Ik had niet verwacht wonderen. Maar de banden zijn verschrikkelijk. Hebben ze in totaal drie voordelen: 1 - zeer mooi uiterlijk en het patroon, 2 - vrij vlot demping hobbels in de weg, 3 - zijn niet te luidruchtig. Op dit, helaas, de profs te beëindigen. Banden op de gladde zeer snel hun grip verliezen bij het remmen. De droog of te roze. 140 pk sedan geschillen kan gemakkelijk maken grip van het asfalt te verliezen. Ik heb niet de auto agressief te rijden, dus ik zal niet zeggen hoe in overeenstemming met snelle bochten (waarschijnlijk niet durven om ze zo te testen :)) Meer dan 160 km / h niet vertrouwen op deze banden. Samengevat: het is beter om iets anders te kopen, omdat ze niet in hen niets dat hun prijs verklaart. Ze zijn geschikt om het beste voor iemand die langzaam en voorzichtig rijdt. meer »

Mentor M350A
Apocalypse
Mening robocop: 1,7

Openbaring. Banden fataal. Op een droge piepen hen en de auto breekt boven de 100 km / h begint te zwemmen. De echte pret begint in de natte. Voor zelfmoorden zijn liefhebbers van adrenaline. Over een eventuele noodsituatie remmen kun je vergeten - zullen vloeien. Als het regent, zelfs op een rotonde kan een verrassing te maken en zich gedragen alsof de weg was ijs. Remmen en wegrijden op nat - het bloedbad. Bovendien luid. Mooi nierownowsci de menigte omdat auto zwemmen - als iemand niet graag controle over het voertuig te hebben en graag vragen welke kant te zwaaien het gewoon zal aanbevelen. Ik trok de prullenbak en ik verkocht het voor een schijntje. Ga uit van een set van Delfin DK 7000 en ik voel me alsof ik een andere auto gereden. Ik niet aan te raden. meer »

Lijst van alle Mentor zomerbanden

Winterbanden: Mentor

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Mentor

Alle modellen van winterbanden Mentor

Laatst toegevoegde meningen

Mentor M200
Bevelen band in zijn klasse.
Mening kiler: 4,1

Een goed alternatief voor Debica, Barum en Matador. Terwijl in droge omstandigheden bij hogere temperaturen, de band is nogal luidruchtig, maar het is het enige nadeel. Auto vliegt niet, is er geen probleem met het wegrijden of het plakken aan het oppervlak, zelfs in bochten. Op natte wegen werkt ook erg goed, niet te voelen dat de remweg wordt verlengd of dat de auto grip aan het verliezen was. Ik had de gelegenheid om te rijden op deze banden tijdens de sneeuwval, en na hen, en de slush. Er was geen probleem met het wegrijden nog kopnym sneeuw, waarschijnlijk bijgehouden auto rijden, zelfs op scherpe bochten. Ik kon geen slecht woord zeggen over het gedrag van de auto bij het remmen in deze voorwaarden. De band presteert goed niet alleen in de stad en een rustige rit, maar ook op de snelweg bij hogere snelheden. meer »

Mentor M200
Vertraging na przjechaniu meer dan 2000 km.
Mening bombowca: 4,0

Banden dit jaar gekocht. Ik ben positief verrast. Hoewel het droog en bij hogere temperaturen zijn nogal luidruchtig. Echter, de natte gedragen zich heel goed. Ik heb de gelegenheid om te rijden op deze banden in de sneeuw en smeltende sneeuw hadden. De auto was erg goed, was er geen probleem met het verplaatsen van de rem, de auto bijgehouden. Ik voel het niet elke zwemmen en de auto schuiven onder alle omstandigheden. Als voor de trillingen op het stuur - wat de vorige Debice of in een andere auto Michelinach bij temperaturen van 10 graden of het voelde. Zo is het ook met de banden op hoge positieve temperaturen - voel de trilling (afhankelijk ook van de kwaliteit van het asfalt), maar bij lage temperaturen en winterse omstandigheden zijn zeer goed presteren. meer »

Lijst van alle Mentor winterbanden