Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Michelin

Populaire modellen van zomerbanden Michelin

Alle modellen van zomerbanden Michelin

Laatst toegevoegde meningen

Zeer goede band. Zeer goede handling in bochten
Mening RoY: 4,5 111150

De band Michelin ENERGY SAVER hebben we samen met de auto gekrijgen. Eerder, de enige ervaring die ik heb gehad dat was met de banden Debica op R13. Het is feit dat de Grande Punto een vrij goede schorsing heeft, maar deze banden zijn poetisch goed als het gaat om het nemen van bochten. Het is 175 mm maar toen ik de bocht van 180 graden omhoog en met snelheid van 40-45 km en die waren niet aant krijen. Paar dagen geleden ging ik door soortgelijke boog met de snelheid van 50 km (eigenlijk was dat hun 5de seizoen) dan waren die een beetje aan het piepen om te laten zien dat ik te snel aan het rijden was maar ik blijfde stabiel! De banden Michelin ENERGY SAVER hebben ongeveer zo’n 50duizend+ en die hebben nog wat loopvlak. Wat het remmen betreft en energisch starten. Het remmen gaat redelijk goed, en luid starten hmm. Ik had hier vroeger paar opinies gezien dat er piepend starten op sommige banden onmogelijk is. Ik ga hier niet akkord mee. In deze land en met onze mentaliteit dat er alles mogelijk is, kon ik dit meerdere keren doen en bij de 2de versnelling koni k piepen – dus „willen is kunnen” maar dit is geen bewijs dat er de banden slecht zijn ofzo – dat is de kwestie van het intuitie van je auto. Wat brandstofverbruik betreft dan is die aangenaam wat te zien is in het moment wanneer je Eco-Driving wilt invoeren en voor lagere brandstofverbruik zorgen. In Gp 1.2 8v op 100km had ik brandstfverbruik van 4.0 of 4.5l op langere afstand is dat geen probleem. Of ik vogende keer deze Band zou kopen… Zeker weten – als ik meer zou verdienen ;D Samenvattend: Heel goeie band. Houdt goed in de bochten meer »

Beste banden ooit! Ik heb deze met andere banden van premium klasse vergeleken.
Mening Steven787: 4,6 111160

De beste band ooit, ik heb gemerkt dat hoe meer snelheid heb ik in de hoeken, kan ik deze nemen zonder dat de auto loslaten en harder kan ik versnellen van zeer lage snelheid in de bochten. De grip op het natte wegdek is fenomenaal, de eerste keer dat ik reed met mijn auto met de Michelin PILOT SPORT 3 banden op de voorkant gemonteerd ben ik vergeten dat het regende en het rijgedrag verandeert niet. Ik heb niet deze banden op de achteras gemonteerd maar sinds heb ik deze aan de voorkant gemonteerd, heb ik gemerkt dat de auto houdt nu van het oversturen en verliezen van achterkant in het natte wegdek als gevolg van de hogere voorkant grip. Mijn achterbanden zijn op geen enkele manier in de buurt om de slijtage te beperken, maar ik zal deze ook upgraden op dezelfde Michelin banden binnen de komende week. Het is geen toeval dat een hoge aangedreven auto's zijn allemaal voorzien van Michelin Pilot Sport 3 of SPORT cup 2 banden. Als u een Ford Fiesta hebt vergeet alstublieft andere banden, deze zijn enige te hebben. Ik heb allerlei premium- en middelklasse banden geprobeerd zoals Hankook V12 evo (mijn huidige achterbanden) en Uniroyal RS3, Contisc3 en Pirelli P Zero en ik kan dromen dat deze zo’n aantal goede eigenschappen kunnen hebben - deze Michelin PS3 banden zijn de beste banden ervan! meer »

Winterbanden: Michelin

Populaire modellen van winterbanden Michelin

Alle modellen van winterbanden Michelin

Laatst toegevoegde meningen

Zeer goede banden tegen een redelijke prijs.
Mening Maarten: 4,6 111160

Hoewel ik met deze banden niet zo veel kilometers reed maar wisselende weersomstandigheden en de verscheidenheid van oppervlakken waarop ik reed laten iets over deze banden te schrijven en wat beoordelen. De laagst gemeten temperatuur in de periode van gebruik was -17 ℃ en 17 ℃ hoogst. In de lage temperatuur bereik, heeft de band onder droge omstandigheden een uitstekende hechting. In het hogere temperatuurbereik is de grip op zelfs hogere niveau wat echt opvallend is omdat het een winterband is! In ieder geval heb ik geen speciale slijtage opgemerkt door gebruik bij hogere temperaturen. Op de natte wegdekken voert de band zeer goed water af en behoudt zijn stevigheid. Dus het fenomeen van aquaplaning is marginaal. Op sneeuw presteerde mijn Michelin Alpin A4 banden zeer goed, net als op een wegdek in de lente. De enige oppervlakte waarop er een zichtbare afname van grip is komt op ijs voor maar natuurlijk is dit verschijnsel duidelijk en tot nu toe is er geen band ontstaan die goede grip op ijs zou hebben. Als het om rijcomfort gaat, is de band vrij hard en zijn oneffen oppervlakten wel een problematisch zijn. Als de weg met de bouwpuin bedekt is dan kun je geen wonderen verwachten omdat het steeds een winterband is die zijn taken heeft… Dus alleen maar dan is de rit erg ongemakkelijk. Lawaai in droge omstandigheden in vergelijking met andere banden die ik heb gebruikt is licht verhoogd. Samenvattend zou ik deze Michelin Alpin A4 banden aanraden! meer »

Goede banden tegen een betaalbare prijs
Mening Ron: 4,1 111110

Ik kocht banden Michelin Alpin A4 via Oponeo web shop (snel gerealiseerde bestellingen, goede prijs, netjes geleverd) en ik ga niet verbergen dat ik met de aankopen bij deze online winkel zeer blij ben en nog nooit teleurgesteld! Dit is al mijn tweede aankoop via Oponeo. Wat de band Michelin Alpin A4 betreft, denk ik dat dit is een zeer goed product tegen een betaalbare prijs. Ik heb een stationwagen en ik geef toe dat heb geen stabiliteitscontrole dus met de auto onder winterse omstandigheden probeer ik wat voorzichtig te rijden en met een bepaalde afstanden. Als het over het gedrag van de banden op het droog en nat wegdek gaat, vind ik alles OK. Ook op sneeuw en modder gedraagt de band zich heel goed en volgens mij vervult Michelin Alpin A4 echt goed zijn taak. (je kan wegrijden uit diepe sneeuw echt gemakkelijk) IJs? Het is wel bekend dat in dit geval zijn er geen banden die super zouden zich gedragen… Maar toch beter dan zomerbanden of vierseizoen banden. Die band heeft alleen maar een nadeel in mijn ogen… Ik bedoel dat het vrij luid is bij hogere snelheden. Het is waarneembaar maar niet zo vervelend als bij Aziatische banden. Over het algemeen adviseer ik de banden van Michelin. Ik had een ouder model onder mijn vorige auto en ik was ook positief verbaasd. meer »

All-season banden: Michelin

Populaire modellen van all-season banden Michelin

Alle modellen van all-season banden Michelin

Laatst toegevoegde meningen

Lijst van alle Michelin all-season banden