Lijst filteren
  • Michelin (5824)

Zomerbanden: Michelin

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Michelin

Alle modellen van zomerbanden Michelin

Laatst toegevoegde meningen

Michelin PRIMACY 3
Zeldzame voordeel dat nu niet alleen voor de prijs maar uiteindelijk de kwaliteit en duurzaamheid
Mening Joris: 5,0

Ik had vroeger onder mijn bedrijfswagen Mondeo 1.8 Primacy HP banden. Na 3 jaar heb ik mijn auto met 80 duizend km op dezelfde zomen en winter banden teruggegeven. Bij volgende auto heb ik den dealer ook gevraagd om me Michelin banden te monteren, ik heb toen Passat gekrijgen op de banden Michelin Primacy 3. Na 4 jaar en 90 duizend km heb ik deze auto op de eerste banden set ook in fatsoenlijke staat terugbezorgd. Ik begrijp dus de klachten over de snelle slijtage niet. Misschien is het door de verkeerd geschakelde geometrie ofwel de kinderen die opgroeien en beginnen auto’s te lenen van de ouders ;). Alle parameters zijn op hoge niveau daarom vind ik dit een goeie investitie in Michelin Primacy 3 banden. Als de schorsing hetzelfde comfort voelt gelijk bestuurder dan is die zeker ook minder vermoeid en is dus zorgenloos. De beste keuze! Samengevat: Zeldzame voorkeur in onze tijden is dat achter de prijs niet alleen kwaliteit gaat maar ook duurzaamheid. meer »

Michelin PILOT POWER
Band van topkwaliteit, zeker aan te bevelen
Mening TheYorkshireBiker93: 4,7

Ik heb deze banden gekocht voor mijn meerdere motor's die ik zelf had. Een gixxer 1000, Z750, Panigale en R1M. Ik heb deze banden onder al mijn motor's als het vertrouwen dat ik heb in hen want die is op een goed niveau. Ze warmen relatief snel op voor een goede grip in koude, natte omstandigheden. Ik heb nooit voelden glijden of weggaan terwijl ik aan het reizen was. Als de wegen droog zijn, warmen de banden weer lekker op en geven een fantastisch gevoel in de bochten. Het niveau van grip is zeer hoog, en als je eentje bent die glijden kan, dan kan het vrij gemakkelijk worden gecontroleerd. Of je nu gewoon een beginner bent in alle weersomstandigheden of je rijdt laat zeggen "als een gekke" dan zullen deze banden je niet teleurstellen. en voor die prijs, dat je ze kunt nergens kopen. de volgende beste banden in mijn ogen zouden de supercorsas zijn en we weten allemaal hoeveel ze waard zijn meer »

Lijst van alle Michelin zomerbanden

Winterbanden: Michelin

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Michelin

Alle modellen van winterbanden Michelin

Laatst toegevoegde meningen

Michelin AGILIS ALPIN
geld waard
Mening maki: 4,4

Prima band. Hij is niet goedkoop maar geld waard. Ik ben een koerier en ik ga vaak naar de kleine steden, waarin de wegen niet zo vaak sneeuwgeruimd worden. Ik heb nog nooit in de sneeuw vastgezetten. Ik had geen problemen op sneeuwpap, zelfs met een gewicht van 500 tot 700kg. Als het gaat over een comfort er is geen verschil in het geluid in de zomer en in de winter (in de zomer heb ik ook een Michelin Agilis die homologeerd voor ducato is). Ik voel me erg veilig, Het is heel moeilijk om een grip te verliezen. Ik zou Michelin AGILIS ALPIN aan iedereen aanraden, en vooral aan bestuurders die vaak op onverharde wegdekken rijden. Jaarlijks rijd ik ongeveer 75 duizend km. Ik denk dat zonder probleem gebruik ik deze banden door twee seizoenen. Persoonlijk zou ik nog een keer Michelin AGILIS ALPIN kopen. meer »

Michelin ALPIN 5
eerste rit vandaag :)
Mening Johannes: 4,9

Ik vroeg me af wat banden te kiezen. Continental heeft mijn maat (850) niet, dus ik koos voor de Michelin Alpin 5. Ik was een beetje bang want er waren weinig opinies en tests van deze band (behalve ADAC). Er warem wel beoordelingen over Alpin 4. Ik wist dus niet eigenlijk wat ik koop. Ik heb vandaag eerste kilometers gereden en... de band is stabiel en redelijk stil (ik heb met snelheid van 150 km/h gereden en ik hoorde bijna niks). Het brandstofverbruik is zeer laag – 4,9l/100km, bij zomerband was het 5,2-5,4!!! IK WAS STOMVERBAASD. Persoonlijk zou ik Michelin Alpin 5 echt aanbevelen. Ik weet nog niet hoe deze band gedraagt zich op sneeuw of regen, ik heb op het droge wegdek gereden. meer »

Vierseizoenenbanden: Michelin

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire all-season banden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van all-season banden Michelin

Alle modellen van all-season banden Michelin

Laatst toegevoegde meningen

Michelin CrossClimate+
Auteur:Jan Ome
Mening Jan Ome: 5,0

Deze banden rijden heerlijk. Ze zijn best zacht en hebben goede grip op de weg, ook met regen. Sneeuw en modder heb ik nog niet gehad, maar deze banden voelen goed, veel beter dan die erop zaten. Volgens mij een aanrader. Ze kunnen het hele jaar blijven zitten. meer »

Michelin CrossClimate 2
Auteur:Owen Lam
Mening Owen Lam: 5,0

Levertijd duurde iets langer, gratis verzendkosten. Het waren vier nieuwe Michelin four season banden zo uit de verpakking. En ik ben er tevreden mee en de keuze bij Oponeo is enorm. Tot de volgend keer! meer »