Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Milestone

Populaire modellen van zomerbanden Milestone

Alle modellen van zomerbanden Milestone

Laatst toegevoegde meningen

Algemeen zou ik aanraden
Mening radmoc: 3,4 111400

De maat 235/35/19' in de audi a6 quattro. Zeker hard rubber en luid maar relatief duurzaam, misschien ook te duurzaam. Bij hoge snelheden en in 'natte omstandigheden' zijn er geen problemen. Het lage profiel laat me niet toe om het comfort van deze banden te beoordelen, maar eerder gematigd. Ik raad het aan, maar als prijs/kwaliteitsverhouding... meer »

Banden aan te bevelen vooral in termen van prijs / kwaliteit.
Mening Piotr T.: 4,0 11110

Ik heb een set banden gekocht. Leuke verrassing bij het balanceren van de banden - geen problemen Ik gebruik ze sinds mei en in die tijd heb ik ze zowel in de regen als droog getest. Dit zijn geen racebanden, maar ze zijn zeer goed op droog wegdek en fatsoenlijk op nat wegdek. Ik raad ten zeerste aan!!! meer »

Lijst van alle Milestone zomerbanden

Winterbanden: Milestone

Populaire modellen van winterbanden Milestone

Alle modellen van winterbanden Milestone

Laatst toegevoegde meningen

Ik niet aan te raden
Mening Atonc: 2,8 118000

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Ik rijden op deze banden eerste winter seizoen en ik kan het niet aanraden. Meerdere malen was een moeilijke situatie aan de voet gelopen en donuts geen advies geven. Slecht werk van op besneeuwde wegen en verpakt sneeuw. meer »

Redelijk goede band all round.
Mening Con O'Grady: 3,8 111800

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Algemeen vond ik dit zijn goede banden en zou ze aanraden aan iedereen die een betrouwbare winterband voor alle omstandigheden gegooid op je nodig heeft. meer »

Lijst van alle Milestone winterbanden