Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Minerva

Populaire modellen van zomerbanden Minerva

Alle modellen van zomerbanden Minerva

Laatst toegevoegde meningen

Waardeloze band,
Mening J van de Werfhorst: 1,1 110000

Het enige wat goed is aan deze band is de prijs. Maar als je het gaat afwegen tegen duurdere banden ben je nog duur uit omdat de Minerva banden hooguit 20000 km mee gaan. Al na 10000 km had ik allerlei rare bobbels in de banden. Het leek alsof er een wiellager stuk was, zo'n kabaal maakten de banden. Ben er mee naar de garage geweest en die vertelde me gelijk, dat ligt aan je banden. Andere banden er gegooid, Goodyear, en het probleem was gelijk opgelost. Wees verstandig en geef iets meer geld uit aan je banden en je rijcomfort is gelijk stukken beter. Geen aanrader maar een Afrader. meer »

Goedkoop is duurkoop
Mening JvdW: 1,0 10000

Het enige voordeel van deze banden is dat ze goedkoop zijn. Al na een paar duizend kilometer had ik het gevoel of mijn wiellagers stuk waren maar bij nadere inspectie door de garage bleek dat er op twee van de vier banden allerlei vreemde bobbels zaten die er beslist niet horen te zitten. Ik heb er gelijk weer andere banden op laten leggen en raad de Minerva dan ook niemand aan. Over de service en levering van Oponeo kan ik niet anders zeggen dan snelle levering en verder weet ik niet genoeg om te kunnen oordelen. meer »

Lijst van alle Minerva zomerbanden

Winterbanden: Minerva

Populaire modellen van winterbanden Minerva

Alle modellen van winterbanden Minerva

Laatst toegevoegde meningen

minerva s210 met maat 225 50 17
Mening Victor: 4,2 111120

Ik heb 4 banden Minerva S210 gekocht. Ik ben eigenlijk tevreden over de aankoop. Het zijn natuurlijk geen banden van premium klasse maar de kwaliteit is zeker de prijs waard. De banden gebruik ik nou ongeveer 8 weken dus ik kan niet zoveel zeggen over duurzaamheid van dit product, maar met een zuiver geweten kan ik de grip en comfort goed beoordelen. De auto gedraagt zich super in scherpe bochten. Goede waterafvoer. Mijn vorige banden van C klasse waren zeker niet zo goed. De Minerva S210 heb ik bij Oponeo gekocht, mevrouw heeft dit model aanbevolen. Echt profesionele benadering van de klant en uitgebrede kennis over banden. Ik han niet zo veel geld en bij andere winkels heb ik gehoord dat ze niks voor mij hebben, en hier heeft de vrouw een paar goedkopen modellen aangeraden die aan mij verwachtingen kunnen vooldoen. Goede, profesionele winkel en eerlijke vrouw met grote ervaring. Ik heb voor de Minerva S210 gekozen en ik ben niet teleurgesteld. Ik hoop nog dat de banden duurzaam zijn zodat ik ze een paar seizoenen ga gebruiken. Ik heb presies hetzelfde model voor mijn vrouw gekocht, over een tijdje ga ik een beetje langere beoordeling geven... meer »

Niet genoeg tevreden!
Mening Robert: 2,5 115000

Ik heb eigenlijk niet genoeg tevreden over mijn Minerva S210. Ik had niet genoeg geld om betere banden te kopen, daarom heb ik voor dit model gekozen en ik ben een beetje teleurgesteld, maar wat kan ik verwachten van goedkopste produkten:/ Eerder gebruikte ik alleen maar goede banden en volgens mij ik het beter om een beetje geld te sparen om duurdere banden te kopen. Je betaalt toch voor je comfort en veiligheid. De Minerva S210 zijn gewoon niet voor mij. meer »

Lijst van alle Minerva winterbanden

All-season banden: Minerva

Populaire modellen van all-season banden Minerva

Alle modellen van all-season banden Minerva

Laatst toegevoegde meningen

Bij natuurlijk wegdek is de grip matig bij het nemen van een bocht met hoge snelheid.
Mening Zuhair: 3,1 111100

In het algemeen goede banden. meer »

Goedkoop .... lagere sterktes
Mening pirazzi renzo: 3,1 111100

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Als in het rijden elke dag in normale omstandigheden en in normale toestand van de wegen, geen grote problemen worden gevonden, een ander verhaal is wanneer met glibberig terrein (voornamelijk regen), de veiligheid gaat in de afvoer, samen met de wegligging. alleen mijn hoedanigheid van controle (ik heb meerdere rijscholen), kon ik, met teller stuurbewegingen in drie keer op de "round" van de auto slingerde me zelfs bij lage snelheden, en in één geval, om de auto in de weg te houden, me te redden van een kluis van de weg. Ik zou nooit dit type band aanbevelen aan degenen die waren om de auto vaak gebruikt in kritieke weersomstandigheden. meer »

Lijst van alle Minerva all-season banden