Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Nankang

Populaire modellen van zomerbanden Nankang

Alle modellen van zomerbanden Nankang

Laatst toegevoegde meningen

Ik zou aanraden voor kleine aanhangwagens bagage - meer zekerheid en belasting!
Mening automarka: 3,4 111400

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Tyre richtte de trailer vracht-licht tot 750 kg GVW! Dikkere muren en loopvlak (banden Truck). Dit heeft de veiligheid en laadvermogen toegenomen 1.000 kg nu zonder een probleem! (Tot 800 kg per band-tot 430 kg met standaard uitrusting). Ik b.zadowolony. Ik zou voor deze toepassing? Zoals voor de andere eigenschappen van moeilijk te zeggen. meer »

Grote kwaliteit voor lage prijs
Mening Io: 4,2 111120

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Het heeft geen zin om meer uit te geven voor een merknaam als u een vergelijkbaar product tegen een lagere prijs kan hebben. Banden presteren goed in moeilijke stedelijke gaten, wanneer hellingen op stoepranden. De band is extreem duurzaam, maar toch heeft mij niet teleurgesteld. meer »

Lijst van alle Nankang zomerbanden

Winterbanden: Nankang

Populaire modellen van winterbanden Nankang

Alle modellen van winterbanden Nankang

Laatst toegevoegde meningen

Auteur:Olivier
Mening Olivier: 3,8 111800

De Nankang Snow Viva 2 zijn tweede winterseizoen onder mijn Skoda Super 2. Echt de prijs waard, ik heb ze gebruiken op de lage sneeuw zo als op de hoog sneeuw, ook op de modder en de regen. Top op de droog weg , en slechter op de natte zo als elke winterband. Ik heb op de Nankang Snow Viva 2 ogenweer 10 duizend km gereden, ook weg op de vakantie naar Slovakije. Het was geen probleem met de rijden op de bergen en uit de bergen. Er was nooit een probleem met de tractiesystemen , er zijn 12 bij mij. De Nankang Snow Viva 2 is aanbeveling waard. Ik heb net een nieuwe set voor mijn Mini gekregen, in de maat 205/45/17 , wij zullen zien hoe dit werkt , er is een verschil bij de loopvlak bij de verschillende maten, bij de bredere is er een strijp. Er zijn niet de banden voor meer jaren , maar wie gebruik nou de banden zo lang? Meestal 3 – 4 seizoenen en nieuwe. Ik heb net een niewe set voor mijn Mini gekregen, in de maat 205/45/17 , wij zullen zien hoe dit werkt , er is een verchill bij de lopflak bij de verschillende maten, bij de breedere is er een strijp. Er zijn niet de banden voor meer jaren , maar wie gebruik nou de banden zo lang? Meestal 3 – 4 seizenen en nieuwe. meer »

Zeer goede banden
Mening Roby: 4,3 111130

Mijn oude banden heb ik vervangen omdat ik iets in een wiel vulde kloppen. Ik dacht dat er een probleem met mijn banden was. Daarom heb ik 4 nieuwe Nankang Snow Viva 2 gekocht. Ik heb ze bij een montagepartner van Oponeo gemonteert. Ze hebben voor mij ook gratis gecontroleerd wat er aan de hand is met mijn auto. Ik moest 1 remschrijf vervangen... en nou gaat alles perfect en de Nankang Snow Viva 2 is een goede band waarop de auto zich perfect gedraagt in verschillende moeilike weersomstandigheiden. Op droog wegdek garandeert hij stabiliteit bij hoge snelheiden, op natte wegen waarborgt dit model goede grip en veiligheid. Ik wil graag de Nankang Snow Viva 2 aanraden voor iedereen die een goede band voor weinig geld wil hebben. De band is duurzam en weerstand tegen mechanische beschadingen dus u kunt hem zeker door een paar seizoenen gebruiken. meer »

Lijst van alle Nankang winterbanden

All-season banden: Nankang

Populaire modellen van all-season banden Nankang

Alle modellen van all-season banden Nankang

Laatst toegevoegde meningen

Goede all season banden
Mening Willem1985: 4,2 111120

Binnen 2 jaar heb ik op die banden 30.000 km gereden. Ik heb de auto met die banden gekocht dus ze waren al gebruik, maar tot nu toe heb ik geen grote slijtage opgemerkt. Gemiddelde geluidsniveau. Dynamische rijgedrag. Dat zijn mijn eerste all season banden maar ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben. Als je twijfelt kan ik u zeker dit model aanraden. Ze presteren uitstekend onder alle rijomstandigheden. meer »

Goede banden tegen een redelijke prijs.
Mening Rob: 4,2 111120

Op Nankang S607 heb ik ong. 4.000. kilometers gedaan. Over het algemeen ben ik tevreden, geweldige grip in droge omstandigheden, een beetje slechter op het natte wegdek en sneeuw. De banden hebben lage geluidsniveau, lage rolweerstand en zijn echt goedkoop. In deze prijsklasse de beste optie. Top! meer »

Lijst van alle Nankang all-season banden