Lijst filteren
  • Nexen (1622)

Zomerbanden: Nexen

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Nexen

Alle modellen van zomerbanden Nexen

Laatst toegevoegde meningen

Nexen CP661
Nexen Witam.Opony zijn uitstekend presteren, gebruikt in verschillende weersomstandigheden zijn geslaagd voor het examen met vlag en wimpel vertelde vrienden, ze hebben plannen om heeft maar deze banden te kopen. Regards, ik lid Wensen gezond en gelukkig P
Mening Rysiek: 4,2

Ze presteren zeer goed in verschillende weersomstandigheden en klimaten. meer »

Nexen N'Fera SU1
Grote grip en de prijs
Mening Kat: 4,2

Ik was op zoek naar een middenklasse band die geen fortuin kostte omdat ik een gematigde weggebruiker ben, maar met een auto van bijna 200 pk geef ik hem soms graag een beetje pit. Ik wilde een rustige band, maar met goede grip, vooral op nat wegdek, en vond deze banden om dat te doen. Ze gaan langer mee dan de Michelin-band (zachte band dus draagt sneller maar is goed voor de grip) en ik hoop dat ze net zo lang meegaan als Pirelli (harde band die zo lang meegaat maar volgens mij niet de beste grip heeft). Ze zijn beter voor de grip en duurzaamheid dan de Nexen Eco Blue die ik op mijn laatste auto had en met iets meer dan £200 voor vier bochten denk ik dat ze een uitstekende waarde hebben en ik zal proberen deze in de toekomst te behouden. Deze site was de beste prijs en zeer snel en efficiënt met de levering. Zal terugkomen en aanbevelen. meer »

Lijst van alle Nexen zomerbanden

Winterbanden: Nexen

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Nexen

Alle modellen van winterbanden Nexen

Laatst toegevoegde meningen

Nexen WINGUARD SPORT
fantastische keuze, ik raad iedereen aan
Mening Mefiu: 4,0

Hallo voor iedereen die een gelijke dilemma hadden bij het kiezen van de banden. Prijs, of kwaliteit (merk)? Ik heb niet echt lang hierover nagedacht want het seizoen kwam met grotere stappen naar me toe, en ik moest dringend nieuwe set banden kopen. Ik heb Nexen WINGUARD SPORT gezkozen. Ik heb geen spijt van mijn keuze, de banden zijn stil, geen enekele problemen met het balanceren, ik hoor geen vreemde geluiden, wat slijtage betreft is die vergelijkbaar met de banden van premiumklasse. Op droge ziijn Nexen WINGUARD SPORT houden die fantastisch grip bij de snelheid rond 100km/h is die ook nog altijd stil, bij 120-200 km/h... blijft die nog altijd stil en houd heel goed tractie, houd zich heel goed als je snel bochten wilt nemen, Buiten de weg is die ook indrukwekkend. Sneeuwberg, onderaan soms ijs, en de banden gingen gewoon door alles door, dezelfde terwijl we terug naar onder gingen. Op natte heb ik geen aquaplanning gemerkt, heel geode waterafvoer, dus als je erover nadenkt welke banden je moet kopen? Ik raad je NEXEN banden. meer »

Nexen WINGUARD SPORT
UK Automobilist. Uitstekende winter / koud en nat weer banden, echt een aangename verrassing. Zeer hoge kwaliteit.
Mening Doug: 4,9

Britse automobilist. Ik heb deze Nexen Winguard-sportbanden voor de winter gekocht omdat mijn Bridgestones met OE-pasvorm niet aan het rijden waren tijdens de winter. (Frequente ijzig / besneeuwde tochten over de pennines). Ze zijn echt een positieve verrassing. De grip op nat wegdek en het remmen zijn uitstekend. Als het weer erg koud wordt geven ze een echt gevoel van veiligheid. Sterker nog, bij zeer zware regen houden ze de weg echt zelfverzekerd vast en doorsnijden ze oppervlaktewater. Over het algemeen ben ik erg blij dat ik in deze winterbanden heb geïnvesteerd - ze waren ook een spotprijs. Notitie; de fabrikant is Zuid-Koreaans - Nexen-banden zijn OE-fit op VW en Kia enz. op sommige markten. Ik koos voor Nexen omdat Koreanen uitstekende kwaliteitscontroles uitvoeren (Chinese fabrikanten zijn altijd een groot risico omdat hun QC 'variabel!' Is). Kortom, ik heb Nexen ten zeerste aanbevolen! meer »

Lijst van alle Nexen winterbanden

Vierseizoenenbanden: Nexen

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire all-season banden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van all-season banden Nexen

Alle modellen van all-season banden Nexen

Laatst toegevoegde meningen

Nexen N'Priz 4S
Uitstekende band jammer dat ze zijn een directionele band
Mening Richard Davis: 4,8

Ik kocht vijf banden er goed uitzien en goed lopen alleen nog maar naar het zuiden van Spanje en terug op een aantal strakke en bochtige wegen volledig geladen met een dakkoffer en kon niet gelukkiger zijn. Had geen invloed op mijn brandstofverbruik ik kon zien geluidsniveau laag was, en hield de weg goed, zelfs op een aantal zeer scherpe bochten, in zowel droge als zeer nat wegdek en 0 graden op het moment. Een comfortabele rit, zelfs op sommige niet zo goed wegdek. Erg blij met mijn keuze alleen achtergebleven is dat ze een directionele band dus niet zo goed als een reservewiel. Al met al ben ik erg blij met de kwaliteit en prijs van de banden meer »

Nexen N'Priz 4S
Super donuts
Mening Barano: 4,9

6 maanden gebruiken groot. Eerder gebruikte ik de zomer tincturen en corporate winterbanden na de oprichters Nexenów heel anders jazda.Zero sloeg op het stuurwiel ten opzichte van de oude banden op droog wegdek zonder problemen net iets meer dan 100km op godz.trochę luider. Op de natte zonder enig probleem verplaatsen van de remmen ong. Veel beter dan de oude zakelijke winterbanden.Do stadsverkeer tijd op de weg en ik kan vertrouwen polecić.Przy instellen vulcaniseerapparaten zei dat de banden zijn prima balans zonder de geringste problemu.Jeszcze niet controleren de sneeuw, maar het rijden Ik denk dat het stadsbestuur te meer dat de vorige auto had een multigrade en het was ok zal geven. aanbevolen De 100% donuts en een winkel. meer »

Lijst van alle Nexen all-season banden