Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Nexen

Populaire modellen van zomerbanden Nexen

Alle modellen van zomerbanden Nexen

Laatst toegevoegde meningen

Grote grip en de prijs
Mening Kat: 4,2 111120

Ik was op zoek naar een middenklasse band die geen fortuin kostte omdat ik een gematigde weggebruiker ben, maar met een auto van bijna 200 pk geef ik hem soms graag een beetje pit. Ik wilde een rustige band, maar met goede grip, vooral op nat wegdek, en vond deze banden om dat te doen. Ze gaan langer mee dan de Michelin-band (zachte band dus draagt sneller maar is goed voor de grip) en ik hoop dat ze net zo lang meegaan als Pirelli (harde band die zo lang meegaat maar volgens mij niet de beste grip heeft). Ze zijn beter voor de grip en duurzaamheid dan de Nexen Eco Blue die ik op mijn laatste auto had en met iets meer dan £200 voor vier bochten denk ik dat ze een uitstekende waarde hebben en ik zal proberen deze in de toekomst te behouden. Deze site was de beste prijs en zeer snel en efficiënt met de levering. Zal terugkomen en aanbevelen. meer »

Briljant!
Mening Sergei Go: 4,7 111170

Heb 4 banden. Gebruik ze in nederland waar de weersomstandigheden variabel zijn. Nooit was het ESP-systeem geactiveerd, zelfs niet op nat wegdek, agressief rijden of snel rond kleine rotondes rijden, maar het gebeurde wel met ANDERE goedkope Chinese banden. Ik rijd manuele versnellingsbak auto. Dus grip op nat wegdek is perfect. Rijden met ongeveer 120-130 km / u is een plezier. Het geluidsniveau is laag en de stabiliteit is perfect, zelfs bij een 7-zitter met gemiddelde grootte. Mijn vergelijking is ook gebaseerd op eerdere ervaringen met Goodyear Efficientgrip Performance die ik op Toyota Prius had gemonteerd. Met Nexen-banden ondervond ik geen verschil in wegligging, prestaties, grip of geluidsniveau, hoewel voertuigen anders zijn. Oordeel: geweldige kwaliteit, prestaties en waarde! meer »

Lijst van alle Nexen zomerbanden

Winterbanden: Nexen

Populaire modellen van winterbanden Nexen

Alle modellen van winterbanden Nexen

Laatst toegevoegde meningen

AANBEVOLEN!
Mening Nerwus: 4,5 111150

Nexen banden zijn niet populair producten. Van de ene kant is het goed, omdat ze daardoor goedkoper zijn, maar aan de andere kant is het triest omdat de kwaliteit van de prijs geweldig is! Onder invloed van westerse gebruikers kocht ik eerst een set zomerbanden en nu winterbanden (zomer 215/55/16 nblauwe eco en winter 205/60/16 waarme ben ik tevreden. Op zoek naar winterbanden volgde ik de hele markt en lange tijd kon ik niet beslissen om de hele familie te vermoeien met overwegingen, maar uiteindelijk besloot ik om middenklasse banden te kopen en een beetje te sparen (deze maat is helaas op maat gemaakt, dus het is duurder). De EU-bandentesttabellen hebben mij zeker geholpen bij het nemen van deze beslissing. Deze band heeft van wat ik me herinner brandstof C en op nat C. Tot nu toe heb ik 2,3 duizend kilometer in de loop van een week op deze band gereden onder verschillende omstandigheden, helaas buiten de sneeuw, enz.: Tijdens de regenval bij ongeveer 4o °C reed ik vanaf ongeveer 120 km/u noodremmend en stond de auto op als een botsing zonder gebruik te maken van systemen, maar ik had ook 2 scherpe remmen op de ijzige weg en toen werkte ABS, maar het reed soepel. de band niet harder is dan in de zomer dan 100 km/h dan kan het een beetje, maar het is moeilijk te zeggen omdat de auto is geluiddicht. Ik heb deze banden ook in verschillende omstandigheden op hoeken geprobeerd. En zo alleen op de ijzige weg waren er dia's, maar zo klein dat de band zelf de grip te vangen zonder ESP tussenkomst (en ik alleen geprobeerd aan mijn kant om het moeilijker voor haar om de grip te vangen, maar ik kon niet, en ik ben blij over het). Tot besluit: droog - NOOIT! op nat wegdek - NOOIT! op ijs - verrassend goed! op sneeuw, ik heb het nog niet getest Over het algemeen is dit een nieuw model band waarover nog niet veel meningen zijn, en ik heb het nog vertrouwd omdat het loopvlak van deze band bijna identiek is aan dat van Michelin Alpine A4 (ik heb het gedragen op een andere auto), en de prijs van deze maat is bijna PLN 200 per stuk! Bovendien heb ik deze banden vergeleken met andere banden die ik op mijn auto's heb gemonteerd en ze als zodanig gekwantificeerd: Michelin Alpin A4 (waarschijnlijk alleen vanwege hun respect voor het merk en hun subjectieve indruk in termen van prijs) 2. ex aequo Kleber Krisalp HP2 en Nexen Winguard WH2 3. Firestone Winterhawk 3. De prijs van het product is afhankelijk van de vraag of de consument het product al dan niet wenst te kopen. Ik raad de prijs-kwaliteitverhouding van Nexen oprecht aan om de concurrentie te verpletteren! Ik hoop dat dit rubber niet veel slechter "veroudering" zal ondergaan dan andere merken en zijn eigenschappen zal blijven behouden. meer »

De beste band in deze prijsklasse.
Mening Mateusz: 4,6 111160

Ik koos tussen Continental, Nokia en Wr d3, en Nexen sneeuw g wh2. Continental is een beetje te duur voor deze omvang van de auto en zijn bouwjaar. Nokians waren iets duurder, maar ze hadden een betere rolweerstand index, maar ik vond dat dit niet de doorslaggevende parameter voor mij. De banden hebben een zeer zachte rubbersmengsel, wat naar mijn mening een voordeel is. Als de banden eenmaal gemonteerd zijn, kunt u de verschillen in demping van de oneffenheden voelen en beweegt er geen geluid naar binnen. De band presteert goed in de meeste omstandigheden. Sneeuw en modder zijn goed gedraineerd, beginnen op ijs vereist vaardigheid, maar een beetje geduld is genoeg en je kunt eraan wennen. Een nadeel is dat de band weinig feedback geeft op het stuurwiel, hoewel dit te wijten kan zijn aan elektrische stuurbekrachtiging. Echter, de band verraste me meerdere malen in de omstandigheden van de ijzel. s 'Nachts moest de temperatuur onder nul komen en 's ochtends had ik niet verwacht dat de band zou slippen, de band laat ons weten dat er pas iets aan de hand was toen er weinig tijd was voor het stuurwiel om te reageren en we ons daardoor onmiddelijk zijdelings opstelden. Een onervaren chauffeur kon in paniek raken en een auto kapot maken. Bovendien is de band zo aanbevelenswaardig mogelijk, ik heb zelf een set Nexen HD Blue gekocht voor de zomer. Ik zag geen loopvlakslijtage na 15.000 kilometer rijden. Ik beveel het met een gerust geweten aan. meer »

Lijst van alle Nexen winterbanden

All-season banden: Nexen

Populaire modellen van all-season banden Nexen

Alle modellen van all-season banden Nexen

Laatst toegevoegde meningen

Ik zal niet de Nexen banden, die in China geproduceerd worden, aanraden
Mening nick: 4,3 111130

Nexen n’priz 4s. Mijn avontuur met Nexen n’priz 4s banden (allseizoen) in de maat165/60 / R14. Ik kocht deze banden gekocht en ze kwam snel. Cool loopvlak, juist vreugde. Ik kon niet wachten tot de moment wanneer ik ga ze gebruiken. Uiteindelijk heb ik dat gedaan en hebben heel goede grip op de natte oppervlakte (winterbanden glijden tijdens het herfst). Ze piepen bij rotondes niet en het is zoveel goeds wat ik kan over deze banden zeggen. Vulcanizer heeft me gezgd dat de banden keek opzij lopen en voorhoofd, maar dat ik zal niet voelen ... Het bleek dat de auto krijgt toevallen, springt als een bal op 70km / h. Bovendien, tijdens het remmen auto golft, alsof het had een tumor en bandenspanning wordt kracht van de voorwielen geïntensiveerd. In de eerste plaats dacht ik dat het schuld van auto schield is, want ik heb nieuwe banden. Ik leend banden van een andere auto en ik heb Nexen n’priz 4S op voorras geplaatst. Trillingen op 70km / h daalde, tijdens het remmem auto heeft niet golven / gesprongen, waardoor de auto schild word niet gedraaid. Dus ging ik terug naar de Nexen banden, dit keer heb ik de voorkantbanden naar de achterkant veranders en ik ga om te testen. Dezelfde situatie is tijdens het remmen, auto zwaait alsof de tumor was op de band, of het band was uit heterogene mix gemaakt. Omdat de schield heb geëlimineerd, besloot ik dat ik de velg rechtzetten. Vulcanizer keek en verklaarde dat de velgen niet de slechtste zijn. Hij kan ze rechtzetten maar ik zal de verschil niet voelen. Mensen rijden met scheef velgen en ik kan niet .... Ik heb besloten dat hij voor €40 de velgen moet rechtzetten. Hij richtte de velg, het was een beetje moeilijk, herschikt band met 60 graden, en elke keer een band springt - slaagt in zijn voorhoofd. Hij zei dat deze banden zich gedragen als tincturen, maar helemaal niets, de banden zijn op, ik rijdt met de auto en het is niet te veel beter tijdens het remmen. De band gedraagt zich alsof ze uit heterogeen mengsel was gemaakt, de harder en zachter, en dus de voorste golven / springt op reis. Ik begon het onderzoek en ontdekte dat ik NEXEN banden Made in China heb gekocht. Misschien is dit een oorzaak wat deze kwalitatieve verschillen. Immers, had ik al eerder banden in China door andere bedrijven geproduceerd (de winterbanden en de zomerbanden), en ik was zeer tevreden. Ik had geen probleem. Met deze Nexen banden made in China heb ik alleen problemen. Dat is waarom ik ga Nexen n’priz 4S niet aanraden, slagen in voorhoofd en ze springen. Als u in Nexen wilt investeren, kies alleen de Nexen banden, die in Korea worden geproduceerd. Vraag naar de plaats van productie .... meer »

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
Mening Chris: 3,7 111700

Met het kopen van autobanden ga ik niet over één nacht ijs. Eerst is er de keuze van het soort banden. Ik had geen zin meer in het wisselen van de zomer- en winterbanden; Het is gedoe en je doet het altijd te laat of juist te vroeg, zodat je altijd wel een keer rijdt met banden die niet horen bij het weertype. Deze keer heb ik dus gekozen voor vierseizoenenbanden Nexen N'Priz 4S; geen gedoe en altijd de juiste band onder je auto! Bovendien moeten banden altijd minimaal voldoen aan bepaalde wettelijke veiligheidseisen, dus kun je tegenwoordig nooit echt onveilige banden kopen. Dan mijn selectiecriteria. Ik had er vier opgesteld: 1. De band moet het sneeuwvloksymbool hebben, zodat ik onder winterse omstandigheden mag rijden. - De band heeft het sneeuwvloksymbool, alsmede de M+S markering. 2. De band moet “groene” labels hebben voor brandstofverbuik en remweg, dus minimaal een “C” label. - Voor brandstofverbruik en remweg heeft de band het “C” label. 3. De fabrikant moet een goede reputatie hebben. - Nexen is een onbekend merk, maar Nexen banden worden door een aantal grote autofabrikanten (o.a. Kia, Hyundai, Mitsubishi, VW, Renault, Smart) gemonteerd op nieuwe auto’s. 4. De prijs moet goed zijn. - De prijs van Nexen N'Priz 4S is gewoon goed, zeker vergeleken met andere banden van andere merken. Met alle criteria zat de Nexen Npriz 4S dus helemaal goed! Tot slot mijn praktijkervaring na zo’n 8.000 kilometer rijden. Deze is wat mij betreft helemaal prima. In de sneeuw en op droog en nat wegdek gedragen de banden zich goed. Ik heb (gelukkig) nog geen noodstop hoeven maken, maar wel een keer een snelle uitwijkmanoeuvre met 90 km/u op de autoweg en toen spoorde de band prima. Ik heb veel vertrouwen in Nexen N'Priz 4S en zou ze zo weer aanschaffen, zeker voor deze prijs. meer »

Lijst van alle Nexen all-season banden