Lijst filteren
  • Nokian Tyres (6940)

Zomerbanden: Nokian Tyres

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Nokian Tyres

Alle modellen van zomerbanden Nokian Tyres

Laatst toegevoegde meningen

Nokian Tyres Line
Met een zuiver geweten raden deze donuts.
Mening Prezes: 4,7

Na ongeveer 3 duizend. km banden werken zonder kosten. Eerder gereden op Michelin en ik denk dat het concurreert met waardigheid Nokian merk. Ik controleerde de mogelijkheid banden in verschillende omstandigheden, mag ik wel zeggen dat ik een auto rijden tylnonapędowym nogal dynamisch. Ik heb gefaald bij redelijke snelheden vallen in een oncontroleerbare slip, zowel natte als droge omstandigheden. Wat voor geluid, voor mij zonder aanklacht. Het enige nadeel, ik had problemen met het balanceren van deze banden. Opgericht waren op de originele lichtmetalen velgen (na een volledige renovatie, schilderij of rechttrekken) en je hoeft niet te verbergen in het vulkaniseren weinig werkte heel moeilijk om niet naar de 80g gewichten gezet. Draaiende banden met betrekking tot rand een beetje hulp, maar zoals ik al zei, was de moeilijkheid in evenwicht. Algemene beoordeling 5 +. Ik zou aanraden. meer »

Nokian Tyres zLine
hoge grip laag dragen van beter dan topmerken banden in mijn ervaring.
Mening kyle: 4,7

na eerder gebruik van Bridgestone Pirelli Yokohama Parada spec 2 Toyos ik heb usedmany merken, heb ik besloten om te kiezen voor een goedkopere band met goede recensies, ik vond het Nokian ten zeerste aan te bevelen en had 4 banden gemonteerd en na de release verbinding had gedragen uit de ware grip van deze banden trouw aan de recensies waren, stuurrespons is geweldig, ABS en tractiecontrole bijna nooit in gebruik genomen in tegenstelling tot voorheen, waaruit blijkt dat de extra grip er is, ik zal zeker kopen een andere set in de future.not, alleen maar omdat ze goedkoper zijn maar ze kunnen perfom wanneer nodig. don, t laat dit je af, enige nadeel, die geldt voor een zomerband is dat ze niet goed kunnen presteren in de sneeuw en ijs is het zeer lastig, maar als je geen vertrouwen in het ijs dan gebruik maken van winterbanden. meer »

Winterbanden: Nokian Tyres

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Nokian Tyres

Alle modellen van winterbanden Nokian Tyres

Laatst toegevoegde meningen

Nokian Tyres WR D4
Zeer goede banden in elk opzicht.
Mening Wojtek: 5,0

De banden zijn zeer stil en hun "zachtheid" dempt ook oneffenheden op het wegdek. Als de eerste sneeuw viel, testte ik hem een beetje in de wildernis, bijvoorbeeld door tot 50 km/u te rijden en te remmen alsof ik een obstakel voor me had. Ik was verbaasd over de prestaties van deze banden, normaal gesproken remmen die alsof ik op een droog asfalt rem.Een andere keer toen er 's ochtends ijs op de weg was ging ik zonder enige moeite de heuvel over (waar auto's altijd uitglijden). Ik beveel deze banden aan iedereen aan. meer »

Nokian Tyres WR D4
Banden eerste klasse!
Mening Autofreeq: 4,9

Misschien heb ik deze banden niet zo lang maar ik heb al ongeveer 2000km kunnen doen. Ik heb deze Nokian WR D4zowel op autosnelwegen als in de stad getest want laatste tijd rijd ik toch wel redelijk veel. Op droge grond gedragen ze zich echt goed. Op natte (het regende veel de laatste dagen) was ik zeer aangenaam verrast, omdat ik niet veel verschil voelde. Maar wat me het meest verrasde was hoe de banden manoeuvres corrigeren op gladde oppervlaktes zoals ijs en sneeuw. Ik heb al meerdere keren fout gedaan en te veel gas gegevens terwijl door de bocht aan het rijdenwas (in dit geval zouden er alleen misschien sneeuwsokken me helpen), de auto begon te vliegen, maar dankzij snelle correctie van gas en contr op de banden – de banden hielden ineens de griep. Ik beveel deze Nokian WR D4 van harte aan en zoals iemand heeft me overtuigd om Nokian banden te kopen dan wil ook dez ebanden aan andere mensen aanraden. meer »

Vierseizoenenbanden: Nokian Tyres

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire all-season banden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van all-season banden Nokian Tyres

Alle modellen van all-season banden Nokian Tyres

Laatst toegevoegde meningen

Nokian Tyres All Weather +
Robuuste średniak
Mening Fadi: 3,8

Ik zou zeggen - Nokian All Weather + banden hebben heel goede grip en in het bijzonder in echt dynamische bochten zoals Ultra Grips: het starten - geen probleem, hetzelfde met het inhalen en stoppen. Op een nat wegdek waarschijnlijk zijn ze zelfs beter dan sommige winterbanden uit de Premium klasse - vooral wanneer het koud is maar ook bij warmere temperaturen nog met dynamische rijstijl: een tikkeltje erger dan wat zomerbanden banden. In de winter op de sneeuw zie ik geen verschil tussen winterbandjes - maar de band heeft nog genoeg loopvlak, wij zullen zien zien na het jaar of twee. In het algemeen wanneer u in de stad rijdt of een beetje buiten de stad (zelfs op ringweg) zie ik geen nadeel om dit model te becritiseren. Als je goede banden tegen de redelijke prijs kopoen, kan ik dit model Nokian All Weather + aanbevelen! meer »

Nokian Tyres Seasonproof
Auteur:Marek
Mening Marek: 4,2

Ik heb in totaal 4 banden gekocht, oftewel 2 aankopen van 2 banden. Voor in de stad moet ik zeggen dat de Fulda's het veel beter doen. Ze zijn stiller en leveren meer grip bij het remmen. Bij een snelheid van ca. 130 km/u hoor je een licht gezoem, maar je zou het eigenlijk moeten meten want het verschil is moeilijk te horen (ondanks muzikale oren). Op nat wegdek moet je een abrupte manoeuvre maken bij hoge snelheid of agressief de bocht nemen om grip te verliezen Natuurlijk hangt ook veel af van het wegdek. In principe een "AANRADER" vanwege de goede grip, het acceptabele lawaai en de gerenommeerde fabrikant. meer »