Lijst filteren
  • Petlas (32)

Zomerbanden: Petlas

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Petlas

Alle modellen van zomerbanden Petlas

Laatst toegevoegde meningen

Petlas Imperium PT515
Zeer goed 'koopje' band. Uitstekende kwaliteit en prijs.
Mening Octaviusiv: 4,0

Na zijn onder de indruk van de Petlas 'Snowmaster' winterbanden heb ik besloten om te proberen de 'Imperiums' te vervangen 2 Vredestein Ultrac Cento op de vooras. Gelet had Vredestein Sportrac 3 en 5 in het verleden heb ik de Ultrac Cento is nergens gevonden in de buurt zo goed voor de grip, maar de Imperiums zijn veel beter imho. Ze zijn stil, comfortabel en hebben me nooit een moment van onzekerheid gegeven - de moeite waard om een ​​keer te proberen voor de prijs. Het is moeilijk om deze op een 'officiële tests "te vinden, dus check de beoordelingen. meer »

Petlas Imperium PT515
ellendig
Mening erdem kaya: 2,0

Bij het kopen van banden was erg leuk voor mijn eerste. maar hij verloor de woning in een zeer korte tijd. vooral doen shift tijdens een zeer regenachtige. Ik meerdere malen van het ongeluk ontsnapte op het laatste moment om op te passen. meer »

Lijst van alle Petlas zomerbanden

Winterbanden: Petlas

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Petlas

Alle modellen van winterbanden Petlas

Laatst toegevoegde meningen

Petlas PT925
Ik niet aan te raden, weet niet waar de goede reputatie van deze band
Mening darek22163: 1,8

Wszystkmi die op zoek zijn naar nieuwe winterbanden stelt voor om te kijken naar het aanbod van de Poolse band. De prijzen zijn betaalbaar en de parameters kwaliteit en een aantal, het breken van de band uit China. meer »

Petlas Explero Winter W671
goed compromis
Mening Fab: 4,0

Ik verklaar dat ik geen speciale eisen met betrekking tot winterbanden, dus wat ik nodig heb zijn de banden voor de winter, die duidelijk voldoen aan de kwaliteitseisen, gerelateerd beveiliging tegen een betaalbare prijs, moet ik zeggen dat dit merk ik vond de juiste compromis, het enige minpunt is een beetje luidruchtig, maar ik denk dat het veilig is om een ​​oogje dicht te knijpen. meer »

Lijst van alle Petlas winterbanden