Lijst filteren
  • Pirelli (5029)

Zomerbanden: Pirelli

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Pirelli

Alle modellen van zomerbanden Pirelli

Laatst toegevoegde meningen

Pirelli P Zero Rosso
Goed tot
Mening Marek L.: 3,5

Ik had een verbeterde versie van de index grootte 94W met 225 / 45R17. Banden zorgen voor een redelijk goede stuurprecisie - een groot gevoel van de voorwielen. Nerveus op de sporen. Droge omstandigheden zeer zeker om te rijden, als de weg is geen sleur. Kinderziektes helemaal niet, als het is om effectief dempers zijn (ik gebruik Bilstein B6 SPORT). Comfort suspensie in verhouding tot de omvang en het profiel van vrij hoog. Volume gematigd, maar ze zijn niet stil banden. Over het algemeen goed op hen reed ik totdat ik powykrzywiały. Alle vier kregen radiale speling en niets heeft geholpen balanceren. Het profiel werd verbruikt op dat moment slechts 1 mm - wyząbkowania nul. Ik moest om zich te ontdoen van vanwege hun krzywości. Om deze reden, zou ik niet aanraden, want ik weet niet of dit geldt voor andere eenheden. In het begin waren volkomen gelijk. Ik wil hieraan toevoegen dat het dreef hen in elk gat, en stoepranden en drempels versloeg in een slakkengang. meer »

Pirelli P7 Cinturato
uitstekend
Mening adam: 4,8

Pirelli P7 Cinturato gebruik ik bij Fiat Stilo. De beste banden die ik ooit heb gehad. Uitstekende prestaties zowel op een droog als een nat. Na 70-80.000km geen trillen, de banden zien er perfect uit. Met goede remmen als Ferodo DSP presteren de banden voortreffelijk en bieden een doeltreffende grip op een nat wegdek. De zijkanten slijten zich niet. Op dit moment hebben de banden de profieldiepte 4mm en bij de snelheid boven 100km/u op diepere plassen voorkomt er een aquaplaning. Op de onverharde wegdekken en modder blijven de banden stabiel, er is geen sprake over slippen. Van mijn ervaring weet ik dat pirelli een uitstekende bandenmerk is. Mijn vriend die winterbanden had heeft me dit merk aanbevolen en ik heb geen spijt hiervan. Behalve uitstekende prestaties biedt Pirelli P7 Cinturato ook een goede uitstraling. De banden zien er zeer dynamisch en sportief uit. Volgende keer kies ik zeker nogmaals Pirelli. Die banden kan ik rustig aan iedereen aanbevelen. Een aanrader! meer »

Winterbanden: Pirelli

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Pirelli

Alle modellen van winterbanden Pirelli

Laatst toegevoegde meningen

Pirelli CARVING
Te snel zdziadziały :/
Mening 130rapid: 2,8

Ik moet mijn mening voorgaande twee jaar te controleren. Carvingi goed deden in het eerste seizoen, maar prima in een ander. Meer dan 20 duizend. km (gelijk aan 2/5 slijtage) was er nauwelijks verklaarbaar en snelle daling van hun prestaties op sneeuw en smeltende sneeuw. Voor zover op de weg op wit nog steeds correct te gedragen, hebben last van een gebrek aan tractie bij lage snelheden, tractie en remmen. Gewoon een beetje natte of droge sneeuw plus een kleine heuvel aan een probleem met het wegrijden hebben. De auto is podwoziowo efficiënt, banden zijn niet gebruikt in de zomer, dus moeilijk om de reden voor een dergelijke snelle "zdziadzienia" verklaren. Ze lijden zo veel dat ik dragen met de bedoeling om nieuwe banden te kopen, hoewel deze moeten nog 7 mm profieldiepte. :/ meer »

Pirelli CARVING EDGE
Aanbevelenswaardig
Mening ARTI: 4,4

Hij raadde het mij vriend "oponiarz". Paard Omega A 2.0i Auto. rijden tył.Tylko ABS. De hele winter zonder slippen. Banden sensationeel. "Mean" loopvlak helpt bij het rijden op sneeuw, modder. alsof je in de hoek, maar wijzen tijdens normaal rijden, het is moeilijk om een ​​zijspan en dat betekent veiligheid gebracht. Verplaatsen, voert u de besneeuwde parking, opritten, wegen verhard en minder remming op een zeer goed niveau. Band beetje luid (op droog), maar ik vind het niet erg. winterbanden om functioneel en veilig. te drogen als het droog, winterbanden en voel me zo zachte banden, maar zoals ik al schreef THIS IS winterbanden. Ik denk dat in de winter poot van het gas en een rockin 'in mijn auto band 1 klasse. Ik raad aan alle "tylnonapędowcom" zonder de systemen. meer »

Vierseizoenenbanden: Pirelli

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire all-season banden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van all-season banden Pirelli

Alle modellen van all-season banden Pirelli

Laatst toegevoegde meningen

Pirelli P6 FOUR SEASONS
OKE
Mening wato: 4,2

Banden gedragen zich heel goed in de regen. Mooi gepresenteerd en hebben een relatief lage niveau van abrasiveness. Ik kocht een band op basis van de surfers op deze site en hoge beoordeling van de band. Ik moet toegeven dat ik niet teleurgesteld was. meer »

Pirelli Scorpion Verde All Season
voor 4x4
Mening Silvio_n: 3,7

Hallo, ik heb Pirelli Scorpion Verde All Season twee jaar geleden gekocht. Dat is de eerste keer dat ik all season banden gebruik, eerder heb ik altijd zomer- en winterbanden gehad. Ik ben zeer positief verrast, goed voor woon- werkverkeer, perfect op modder, zand en zelfs op de sneeuw. Dit model heeft mij mijn collega aanbevolen en volgens mij was het de beste keuze. Nu weet ik dat het beter is om premiumklasse vier seizoen banden te kopen ipv middenklasse zomer of winterbanden. De banden bieden uitstekende prestaties de hele jaar door. Ik ben er echt tevreden mee. Een aanrader! meer »