Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Pirelli

Populaire modellen van zomerbanden Pirelli

Alle modellen van zomerbanden Pirelli

Laatst toegevoegde meningen

Beste banden die we ooit hebben gehad
Mening jj82: 4,9 111190

Ik probeer al heel lang nieuwe banden te kopen, voornamelijk op basis van de prijs/kwaliteitsverhouding. Ik slaagde erin de mogelijkheid te vinden en in de bandenservice en kocht de bovenstaande banden in plaats van de Kleber en HEEL GOED banden die ik had gekozen. In mijn vorige auto had ik lang geëxperimenteerd met de keuze van zowel de fabrikant als de maat, waarbij ik van comfortabel naar sportief testte. Mijn huidige auto is geen snelheidsduivel, dus ik heb besloten dat het hoge profiel in combinatie met de reputatie van de fabrikant een goede combinatie van comfort en rijvertrouwen zal bieden, en ik heb niet teleurgesteld. De banden zijn stil, ze houden stevig vast zowel bij het snel rijden op een recht stuk weg als bij het plotseling veranderen van richting. Dankzij hun vrij hoge profiel (185/65/14) zijn ze comfortabel in de stad, op de holey-wegen (wat belangrijk is als je met een klein kind rijdt) en onverwacht veilig, zelfs op de snelweg. Pirelli is erin geslaagd om in dit bandenmodel te combineren wat voor mij het belangrijkste was toen ik koos voor een nieuwe set wielen, namelijk rijcomfort. meer »

Openbaring
Mening Grażyna Lechowska: 5,0 11111

Banden die geweldig zijn! Ik rijd er al 4 maanden op en ik ben altijd blij! Ik heb een zwakke Renault Clio Ripcurl III 1.2. Vroeger reed ik op Bridgestone en ik zie een groot verschil in plus voor Pirelli. Ten eerste doet mijn Clio op Pirelli het geweldig in de bochten (ik hoef niet te vertragen, plotseling te remmen, me niet uit de bocht te gooien). De auto gedraagt zich ook perfect op een gladde ondergrond na de regen. Het is geweldig op de weg. Het is stiller dan de tot nu toe gebruikte. Ik heb de 165 /65 R 15 gekocht, dus hij is wat lager, maar hij doet het geweldig. Je hoeft niet veel te vertragen in bochten en bochten omdat de auto perfect in het verlengde ligt van het circuit. Het remmen is geweldig. Het is goed om stil te staan. Ik rijd vooral in de stad - vrij agressief, en ik heb al een besparing van 0,2l per 100km opgemerkt. Banden op de bovenste plank, die elke cent waard zijn. Het heeft het comfort en de veiligheid van het rijden zeker verbeterd, en dat is onbetaalbaar. IK BEVEEL HET AAN! meer »

Winterbanden: Pirelli

Populaire modellen van winterbanden Pirelli

Alle modellen van winterbanden Pirelli

Laatst toegevoegde meningen

Te vertrouwen in de sneeuw en ik de kou ook in elke andere situatie
Mening Noortje: 4,6 111160

1. Jaguar XF 3.0 D 275 HP 245/45/18 Pirelli SottoZero 2 is een uitstekende winterband die tegen alles wat je in de winter kunt tegenkomen kan. Zonder enige probleem kon ik door de sneeuw, wat ijs betreft dan weet je zelf het best hoe dat er alles in elkaar zit. Maar deze band heeft een asymmetrisch loopvlak en grijpt mooi in de sneeuw, kan ook goed tegen modder en al de rest. Voor in de lagare temperaturen 7 ° C tot 10-12 ° C zijn deze geweldig. Als je in de buurt woont waar de temperaturen wat hoger zijn en niet onder de 0 gaan dan kan je beter all season banden kopen maar ja ik heb een pech ik woon in heel moeilike zeker in de winter weeromstandigheden en ik moet goeie, concrete winterbanden hebben, daarom heb ik Pirelli SottoZero 2 banden gekocht en ik ben heel erg tevregen mee. Zien er mooi eruit en doen hun werk. Ook als het regent voel ik me veilig en kan ik gerust de bochten nemen zonder risico dat ik controle over mijn auto ga verliezen. Vanaf het moment dta ik deze bandne heb weet ik niet wat aqaplanning is. Vroeger wilde ik niet teveel investeren in de banden ik dacht dat elke band dezelfde is... ik zie pas nu groot verschil ook in het versleten van de banden, deze gebruik ik op een normale manier, af en toe heef ik wat meer gas en ik zie geen teken van slijtage. Ik denk dat ik deze banden zeker paar seizoenen zal kunnen gebruiken. Ik raad jullie model Pirelli SottoZero 2 banden aan , zeker voor diegenen die nog erover nadenken en op verschillende forum’s zitten te zoeken... meer »

Kwaliteit van Pirelli!
Mening Bas: 4,9 111190

Ik heb de banden Pirelli Snowcontrol Serie III gekocht, omdat ik Pirelli merk in premium klasse banden goed vind. Maar de resultaten, die ik tijdens het gebruik van de banden kreeg, overtroffen mijn verwachtingen van de banden. Ik heb opgemerkt dat ze goed rijden in droge omstandigheden, en het is niet mogelijk om de auto van de weg af te trekken, maar dat is in mijn mening een pluspunt van de meest dit soort banden. En nu gaan we verder. Tijdens de regen verminder ik de snelheid om de veligheid te verhogen. Banden zijn uitstekend bij het houden van grip en tractie. Paar keer had ik een ‘kans’ om in de sneeuw doorheen te rijden, in natte sneeuw en in de droge. En... Ik zou mezelf niet zijn, als ik de handrem op de sneeuw niet zou gebruiken voor een drift en de auto gleed, maar op helemaal op m’n eigen manier! Geen onverwachte manoeuvres! Hoewel banden van de achteras bijna niet in gebruik waren, de voorkant beet de sneeuw. En dan heb ik ze op de ijs getest – het is geen standard, en er is geen doel om het advies te geven van zo’n gebruik van banden, toch mijn Pirelli Snowcontrol Serie III kan ik zeer goed beoordelen, omdat als ik ze onder mijn auto heb, heb ik het gevoel van de controle en veiligheid. Ik kan ze zeker aanbevelen aan iedereen, die daarvoor zorgt! meer »

All-season banden: Pirelli

Populaire modellen van all-season banden Pirelli

Alle modellen van all-season banden Pirelli

Laatst toegevoegde meningen

Zeer goede band.
Mening Kelpie: 4,1 111110

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Hallo, Ik gebruik deze banden ongeveer 4 maanden en nog worden teleurgesteld. Met onze jaar winter zijn geweldig - nagenoeg minimale slijtage na 25.000 mijl. Ik zou aanraden om de stad en op de route tussen hen. meer »

Aanbevelenswaardig
Mening Karol Mielicki: 4,2 111120

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Laat goed uitlekken en houdt de weg ook. Ik rijd veel en ik ben blij. Ik kocht deze band, want het is van de hoogste kwaliteit en voor het hele seizoen. Nu weet ik dat de keuze was uitstekend meer »