Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Pirelli

Populaire modellen van zomerbanden Pirelli

Alle modellen van zomerbanden Pirelli

Laatst toegevoegde meningen

uitstekend
Mening adam: 4,8 111180

Pirelli P7 Cinturato gebruik ik bij Fiat Stilo. De beste banden die ik ooit heb gehad. Uitstekende prestaties zowel op een droog als een nat. Na 70-80.000km geen trillen, de banden zien er perfect uit. Met goede remmen als Ferodo DSP presteren de banden voortreffelijk en bieden een doeltreffende grip op een nat wegdek. De zijkanten slijten zich niet. Op dit moment hebben de banden de profieldiepte 4mm en bij de snelheid boven 100km/u op diepere plassen voorkomt er een aquaplaning. Op de onverharde wegdekken en modder blijven de banden stabiel, er is geen sprake over slippen. Van mijn ervaring weet ik dat pirelli een uitstekende bandenmerk is. Mijn vriend die winterbanden had heeft me dit merk aanbevolen en ik heb geen spijt hiervan. Behalve uitstekende prestaties biedt Pirelli P7 Cinturato ook een goede uitstraling. De banden zien er zeer dynamisch en sportief uit. Volgende keer kies ik zeker nogmaals Pirelli. Die banden kan ik rustig aan iedereen aanbevelen. Een aanrader! meer »

Niet slecht, maar met gebreken.
Mening Chris86: 3,6 111600

In het algemeen is de band niet slecht, maar is niet geschikt voor bepaalde voertuigen. Voordelen: lage rolweerstand, zeer goede handling op droge en goede controle in geval van verlies van grip, stabiele gedrag bij het nemen van de bochten. Pirelli P7 Cinturato bieden ook uitstekende grip op een nat wegdek, dankzij een diepe groeven van de band voert hij het water zeer efficient uit. Het grootste voordeel van deze banden is uitstekende controle na het verlies van de grip op droog en nat (ook bij het slippen). Nadelen: lawaai tijdens het rijden op een asfalt. Behalve dat ben ik zeer tevreden met die banden. Na een seizoen vind ik de profieldiepte nog steeds goed. Kortom moet ik zeggen dat het de beste keuze was om die banden te kopen. Ze hebben goede eigenschappen en blijven stabiel zelfs bij hoge snelheden. Pirelli P7 Cinturato hebben goede prestaties en doeltreffende grip onder alle weersomstandigheden Gewoon een topje. meer »

Winterbanden: Pirelli

Populaire modellen van winterbanden Pirelli

Alle modellen van winterbanden Pirelli

Laatst toegevoegde meningen

Te vertrouwen in de sneeuw en ik de kou ook in elke andere situatie
Mening Noortje: 4,6 111160

1. Jaguar XF 3.0 D 275 HP 245/45/18 Pirelli SottoZero 2 is een uitstekende winterband die tegen alles wat je in de winter kunt tegenkomen kan. Zonder enige probleem kon ik door de sneeuw, wat ijs betreft dan weet je zelf het best hoe dat er alles in elkaar zit. Maar deze band heeft een asymmetrisch loopvlak en grijpt mooi in de sneeuw, kan ook goed tegen modder en al de rest. Voor in de lagare temperaturen 7 ° C tot 10-12 ° C zijn deze geweldig. Als je in de buurt woont waar de temperaturen wat hoger zijn en niet onder de 0 gaan dan kan je beter all season banden kopen maar ja ik heb een pech ik woon in heel moeilike zeker in de winter weeromstandigheden en ik moet goeie, concrete winterbanden hebben, daarom heb ik Pirelli SottoZero 2 banden gekocht en ik ben heel erg tevregen mee. Zien er mooi eruit en doen hun werk. Ook als het regent voel ik me veilig en kan ik gerust de bochten nemen zonder risico dat ik controle over mijn auto ga verliezen. Vanaf het moment dta ik deze bandne heb weet ik niet wat aqaplanning is. Vroeger wilde ik niet teveel investeren in de banden ik dacht dat elke band dezelfde is... ik zie pas nu groot verschil ook in het versleten van de banden, deze gebruik ik op een normale manier, af en toe heef ik wat meer gas en ik zie geen teken van slijtage. Ik denk dat ik deze banden zeker paar seizoenen zal kunnen gebruiken. Ik raad jullie model Pirelli SottoZero 2 banden aan , zeker voor diegenen die nog erover nadenken en op verschillende forum’s zitten te zoeken... meer »

Kwaliteit van Pirelli!
Mening Bas: 4,9 111190

Ik heb de banden Pirelli Snowcontrol Serie III gekocht, omdat ik Pirelli merk in premium klasse banden goed vind. Maar de resultaten, die ik tijdens het gebruik van de banden kreeg, overtroffen mijn verwachtingen van de banden. Ik heb opgemerkt dat ze goed rijden in droge omstandigheden, en het is niet mogelijk om de auto van de weg af te trekken, maar dat is in mijn mening een pluspunt van de meest dit soort banden. En nu gaan we verder. Tijdens de regen verminder ik de snelheid om de veligheid te verhogen. Banden zijn uitstekend bij het houden van grip en tractie. Paar keer had ik een ‘kans’ om in de sneeuw doorheen te rijden, in natte sneeuw en in de droge. En... Ik zou mezelf niet zijn, als ik de handrem op de sneeuw niet zou gebruiken voor een drift en de auto gleed, maar op helemaal op m’n eigen manier! Geen onverwachte manoeuvres! Hoewel banden van de achteras bijna niet in gebruik waren, de voorkant beet de sneeuw. En dan heb ik ze op de ijs getest – het is geen standard, en er is geen doel om het advies te geven van zo’n gebruik van banden, toch mijn Pirelli Snowcontrol Serie III kan ik zeer goed beoordelen, omdat als ik ze onder mijn auto heb, heb ik het gevoel van de controle en veiligheid. Ik kan ze zeker aanbevelen aan iedereen, die daarvoor zorgt! meer »

All-season banden: Pirelli

Populaire modellen van all-season banden Pirelli

Alle modellen van all-season banden Pirelli

Laatst toegevoegde meningen

Zeer goede band.
Mening Kelpie: 4,1 111110

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Hallo, Ik gebruik deze banden ongeveer 4 maanden en nog worden teleurgesteld. Met onze jaar winter zijn geweldig - nagenoeg minimale slijtage na 25.000 mijl. Ik zou aanraden om de stad en op de route tussen hen. meer »

Aanbevelenswaardig
Mening Karol Mielicki: 4,2 111120

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Laat goed uitlekken en houdt de weg ook. Ik rijd veel en ik ben blij. Ik kocht deze band, want het is van de hoogste kwaliteit en voor het hele seizoen. Nu weet ik dat de keuze was uitstekend meer »