Lijst filteren
  • Platin (152)

Zomerbanden: Platin

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Platin

Alle modellen van zomerbanden Platin

Laatst toegevoegde meningen

Platin RP 400 DIAMANT
Auteur:KARMAGEDON
Mening KARMAGEDON: 4,2

Ik reed naar de tientallen duizenden bandch mooi en ik ben erg blij. om te stoppen Ik heb 2 - 3 mm, dat geeft ongeveer een seizoen. Ik heb ze opgericht in de voorkant en echt deze auto is in staat om beter te vertellen. het enige probleem is dat het begint te lawaai, maar het is slechts ongeveer 150 km / uur op przekroszeniu 170 km / h langer worden gehoord als de meerderheid van banden. op de snelweg katowice - wrocław in een gemiddelde snelheid van 160 km / h had er geen problemen mee hebben. schoonheid komt in bogen, hetzij op een droog of nat. Ik wist niet aquaplaning opmerken en deze gelegenheid was ooit in een bocht op 110 km / h water in de sporen is geen probleem. Helaas, ze hebben het nadeel vooral voor muziekliefhebbers. Low profile als de mijne en zeer moeilijk om de zijkanten te maken enigszins dempt ongelijkheid, maar het is in een ongelooflijk snelle en scherpe bochten hield. Ik niet aan te raden, maar probeer het in de sneeuw en zeker niet op het ijs. Deze zelfmoord. bij temperaturen tot - 5 C rijden op sneeuw is ok, maar hij glipt zelfs een rustig tractie. meer »

Platin RP 20 DIAMANT
Auteur:Novy
Mening Novy: 2,6

middelgrote donuts voor de bestuurder niet vereist. Integendeel, hun korte leven, vloog op ongeveer 30 tys.km. Voorheen had ik Fulda tiara Linero reed 47 tys.Teraz opgericht Nokia veel beter dan platinów. Met vriendelijke groeten meer »

Lijst van alle Platin zomerbanden

Winterbanden: Platin

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Platin

Alle modellen van winterbanden Platin

Laatst toegevoegde meningen

Platin Winter RP 30
Auteur:Luks
Mening Luks: 3,4

Zijn over het algemeen in orde. Het houden van de sneeuw is net zo goed op het ijs is nu veel erger. Deze banden zijn de beste excel op natte wegen, evenals remmen (misschien zelfs beter dan de banden Maloya Crono), met de hoeken iets slechter, maar nog steeds goed. Echter, bij hoge temperaturen (ruwweg boven de contractuele 7 +) moeten voorzichtig zijn, omdat het droog en warm asfalt eenvoudig grip verliezen, soms zijn ze zabuksować zelfs zonder op het gas naar de vloer. Donuts zijn redelijk comfortabel, goed zacht oppervlak onregelmatigheden, ik denk dat ze zijn rustig voor zimówkę, maar tijdens het rijden is duidelijk hoorbaar zacht brullende, maar ik vind het niet erg. Ik denk dat het aan te bevelen product voor een redelijke prijs. meer »

Platin Winter RP 30
Auteur:Luck
Mening Luck: 3,4

Overall, een fatsoenlijke band. goede grip op een nat wegdek, vooral als het gaat om remmen. Op droog asfalt is ok, maar bij temperaturen ongeveer 10 ° C werden beschouwd, dan gemakkelijk tractie breken bij het accelereren en in bochten snel, dus de meeste van wat winterbanden zijn. Grip bij sneeuw schatting als voldoende, advies geven, zelfs wanneer er veel sneeuw, van wat ik zag, veel minder grip op besneeuwde bochten, remmen gaat om ze merkbaar beter. Subjectief, als iets aan de gang, de gemiddelde demping van ongelijkheid, kleine brom, maar het is niet hinderlijk. Het product is opmerkelijk voor een geweldig alternatief voor dure premium band. meer »

Lijst van alle Platin winterbanden