Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Rapid

Populaire modellen van zomerbanden Rapid

Alle modellen van zomerbanden Rapid

Laatst toegevoegde meningen

Opmerkelijke banden
Mening Henryk: 5,0 11111

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Ik kon niet te veel uitgeven aan de banden, maar je moet gehad hebben om banden te vervangen. Ik was op zoek naar banden in de laagste prijsklasse, en ik vermoedde de kwaliteit. Ik lees veel reviews op forums en websites van verschillende bedrijven. Ik concentreerde me op de banden uit Azië en de beslissing om banden te kopen door Rapid eindelijk gemaakt. Na een jaar van gebruik kan ik met u delen de eerste noten. Ze zijn rustig en versleten in een vrij laag niveau. Ik denk dat het zal me goed dienen voor een paar seizoenen. Goed gedragen in sleur met water. Als iemand op zoek is naar goedkope en goede banden worden aanbevolen. meer »

Goed en goedkoop
Mening Wiesław: 4,6 111160

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Ik was een twijfelaar voor het kopen van deze banden. Ik kon niet begrijpen hoe je kunt maken de band voldoet aan de kwaliteits-en veiligheidseisen en om ze te verkopen tegen lage prijzen. Ik zei tegen mezelf dat het moeilijk is - te kopen en check it out. Dames en heren, zoals later bleek. Rapid banden zijn veilig en wat belangrijk is probleemloos. Ik reis veel in het hele land en niet bang te zijn dat ik kocht goedkoop en dezelfde slechte band. Ze zijn stil - een opmerking voor degenen die graag het comfort (zelfde met dergelijke certificering). Groeten en aan te bevelen. meer »

Lijst van alle Rapid zomerbanden