Lijst filteren
  • Regal (62)

Zomerbanden: Regal

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Regal

Alle modellen van zomerbanden Regal

Laatst toegevoegde meningen

Regal RACER
Ik zou het zeker aanraden!
Mening DJPreZes: 4,3

Clincher droom. Ten eerste, het ziet er waanzinnig in de auto (hoewel ze een iets lager profiel zou kunnen hebben als ik zou worden moest vastklampen). Tweede grip ... bewegen met de lichten aan vorige bandch (Debica Passio 2) Ik moest oppassen voor gas, banden gilde zo vaak (vooral op het zand of in de regen). Ik heb het niet over acties als "4000 RPM en ik laat de koppeling," maar dynamiczniejszym tractie. De plank niet piepen. Ik bedoel, het gebeurt, maar met een echt agressieve tractie (en het is niet het einde, maar de krijsende gejammer faaaajne :)) De bochten op zowel de voorkant als de achterkant (die in mijn auto is erg licht) vasthouden geweldig. Ik ben bang dat ik hun grenzen zullen zoeken en ze vinden op het verkeerde moment ... De enige twee nadelen: - het remmen in de regen - vrij gemakkelijk aan te trekken (ik heb een stuk efficiënter dan de standaard remmen, welke zaken niet helpt) - zijn heel luid meer »

Regal RACER
Zeer goede, zachte banden voor de prijs, zeer geschikt voor de droge, maar tragedie in de natte. Weinig behoefte om te blijven opwarmen, slechte voor in de stad.
Mening Kurosabi: 2,7

Op deze prijs - hundereds goede rubber, zeer zachte compound. Als ze verbruiken in dit tempo, het duren tot 20 000km, nee, maar je weet wel, iets voor iets. Echter, slechts een druppel water op het asfalt en de banden te verliezen elk contact met de weg en het is moeilijk soms echt hard op de zwarte te houden. Banden hebben een zeer zachte zijwanden, althans in deze omvang - in schril krappe bochten zien eruit alsof ze in een moment af waren. Op het droge zijn erg voorspelbaar. Slippen lineair, in een bekende tijd. meer »

Lijst van alle Regal zomerbanden