Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Regal

Populaire modellen van zomerbanden Regal

Alle modellen van zomerbanden Regal

Laatst toegevoegde meningen

Ik zou het zeker aanraden!
Mening DJPreZes: 4,3 111130

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Clincher droom. Ten eerste, het ziet er waanzinnig in de auto (hoewel ze een iets lager profiel zou kunnen hebben als ik zou worden moest vastklampen). Tweede grip ... bewegen met de lichten aan vorige bandch (Debica Passio 2) Ik moest oppassen voor gas, banden gilde zo vaak (vooral op het zand of in de regen). Ik heb het niet over acties als "4000 RPM en ik laat de koppeling," maar dynamiczniejszym tractie. De plank niet piepen. Ik bedoel, het gebeurt, maar met een echt agressieve tractie (en het is niet het einde, maar de krijsende gejammer faaaajne :)) De bochten op zowel de voorkant als de achterkant (die in mijn auto is erg licht) vasthouden geweldig. Ik ben bang dat ik hun grenzen zullen zoeken en ze vinden op het verkeerde moment ... De enige twee nadelen: - het remmen in de regen - vrij gemakkelijk aan te trekken (ik heb een stuk efficiënter dan de standaard remmen, welke zaken niet helpt) - zijn heel luid meer »

Auteur:Tomek
Mening Tomek: 2,6 116000

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

De band heeft een stevige randbescherming die echt beschermt de velg, goed riool water, zelfs bij hoge snelheden op de snelweg in de regen (160km / h), lekke band is een beetje zwak aanhankelijkheid aan natte ondergrond, dit is te wijten aan het meest waarschijnlijk niet de beste rubbermengsel, de snellere tractie en remmen op nat gemakkelijk breken de greep een beetje zwak zijdelingse steun. Overall band ziet er mooi, het beschermt de rand (6), maar de veiligheid van het rijden in drie, naar mijn mening, de gemiddelde 3 + / 4 - meer »

Lijst van alle Regal zomerbanden