Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Riken

Populaire modellen van zomerbanden Riken

Alle modellen van zomerbanden Riken

Laatst toegevoegde meningen

prima banden, goede prijs, snelle levering
Mening Paul: 4,4 111140

dik tevreden met deze banden, prima prijs/kwaliteit verhouding en snelle levering. meer »

Voor de prijs die ik kreeg goede banden. Eerder I overschreven op merk stimulerende middelen (ten tijde van de uitwisseling was 10 jaar). Ik ben positief verrast!
Mening Gruszka: 3,7 111700

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Rikeny voor mij zijn echt goed. Je moet echt zwoegen onder droge omstandigheden om de auto in een slip te voeren. (A drift past niet - tenzij je onder de kap met 600 pony's). Zoals voor het rijden op een nat wegdek dat is OK. Natuurlijk, als je wilt om de auto te dwingen te glijden het kan, maar voor de stad rijden (snel) te behandelen ook. Ook het remmen is ok voor mij. Maar ik heb niet een situatie waarin ik niet zou hebben vertraagd, en omdat er soms een dynamisch rijden (niedzielniak) kan een noodsituatie op te leggen. Tot nu toe heb ik niet gedaan te veel kilometers, want iets meer dan 2000, maar de prijs kwaliteit als de meest zo. Een dynamisch-cha betekent niet als een gek! - Simply kunnen worden vermengd zonder dat files of voor andere bestuurders hachelijke situatie. NP. wanneer een man of een vriend tot de laatste minuut wacht niet te weten hoe de snelheid van een naderende auto en het verlaten van aanspanning "kont" beoordelen en wanneer ze zullen blazen kunnen lichtjes middelvinger zien. Blijkbaar moet ik voorzichtig zijn en hij / zij kan alleen verlaten als ze hetzelfde verlangen. Hetzelfde geldt voor het veranderen van de baan. Als hij / zij vindt dat de turn zet als het kan klimmen op je riem en je moet weg / haar niet uit te geven om hem uit te doen in het midden van uw auto en kan nog kwalijk dat ik om het niet te doen zal blazen. In elk van deze situatie zo ver Rikeny bewezen zichzelf. meer »

Lijst van alle Riken zomerbanden

Winterbanden: Riken

Populaire modellen van winterbanden Riken

Alle modellen van winterbanden Riken

Laatst toegevoegde meningen

tevreden over banden
Mening Gerry: 4,0 11110

Gemonteerd onder 5 ton camper, erg blij met de banden Riken Cargo Winter. Riken maken deel uit van de Michelin-groep. meer »

Lijst van alle Riken winterbanden