Lijst filteren
  • Riken (138)

Zomerbanden: Riken

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Riken

Alle modellen van zomerbanden Riken

Laatst toegevoegde meningen

Riken MAYSTORM 2 B2
Super band had een grote rondleidingen.
Mening grzesiu.com: 4,8

Mijn mening is dat soms van mond tot mond is de beste. Banden mij aangeraden door een collega die ze gebruikt in zijn Honda alleen met een lager profiel 55. My is "60", maar toegeven dat het buiten in de natte en droge banden zijn echt een aanrader (Lees wie de eigenaar van dit bedrijf te begrijpen voor wat). Een extra pluspunt is dat het niet is gemaakt en de productie van "China" het is de moeite waard om aandacht te besteden. dan zul je zo gelukkig als de eieren met de tweede set van hetzelfde zeker stapelen zonder aarzeling, omdat ik een paar banden hebt ingeschakeld en het comfort en de veiligheid zijn belangrijk voor me. Minus vorst, maar weet niet goed hoe iemand niet de banden op tijd verandert. Een extra plus "Prachtig band presenteert een" super vorm van het loopvlak. meer »

Riken MAYSTORM 2 B2
Voor de prijs die ik kreeg goede banden. Eerder I overschreven op merk stimulerende middelen (ten tijde van de uitwisseling was 10 jaar). Ik ben positief verrast!
Mening Gruszka: 3,7

Rikeny voor mij zijn echt goed. Je moet echt zwoegen onder droge omstandigheden om de auto in een slip te voeren. (A drift past niet - tenzij je onder de kap met 600 pony's). Zoals voor het rijden op een nat wegdek dat is OK. Natuurlijk, als je wilt om de auto te dwingen te glijden het kan, maar voor de stad rijden (snel) te behandelen ook. Ook het remmen is ok voor mij. Maar ik heb niet een situatie waarin ik niet zou hebben vertraagd, en omdat er soms een dynamisch rijden (niedzielniak) kan een noodsituatie op te leggen. Tot nu toe heb ik niet gedaan te veel kilometers, want iets meer dan 2000, maar de prijs kwaliteit als de meest zo. Een dynamisch-cha betekent niet als een gek! - Simply kunnen worden vermengd zonder dat files of voor andere bestuurders hachelijke situatie. NP. wanneer een man of een vriend tot de laatste minuut wacht niet te weten hoe de snelheid van een naderende auto en het verlaten van aanspanning "kont" beoordelen en wanneer ze zullen blazen kunnen lichtjes middelvinger zien. Blijkbaar moet ik voorzichtig zijn en hij / zij kan alleen verlaten als ze hetzelfde verlangen. Hetzelfde geldt voor het veranderen van de baan. Als hij / zij vindt dat de turn zet als het kan klimmen op je riem en je moet weg / haar niet uit te geven om hem uit te doen in het midden van uw auto en kan nog kwalijk dat ik om het niet te doen zal blazen. In elk van deze situatie zo ver Rikeny bewezen zichzelf. meer »

Lijst van alle Riken zomerbanden

Winterbanden: Riken

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Riken

Alle modellen van winterbanden Riken

Laatst toegevoegde meningen

Riken SNOWTIME
Erg cool en goedkope banden. Als je veel van Drivin 'kan je echt een hoop
Mening Driver: 4,3

Bij het kopen van banden een beetje afgevraagd of om banden te kopen met een lagere plat, of er ook voor kiezen iets met multigrade. Ik verklaarde echter dat wat winterbanden zijn winterbanden en was geneigd om Rikken. Voor een tijdje hadden we veel sneeuw pads en op dit punt ben ervan overtuigd dat het een goede keuze. Er waren geen problemen nieodśnieżone besturen van de weg. Er waren ook verrast toen op slush de weg zalegalo. Misschien zijn ze meer bekende merken tegen een veel hogere prijs. Deze banden maar 100% doet het werk. En gezien het feit dat de winter kan rijden tot 30 duizend. km Ik ben van mening dat de aankoop van deze banden is een aanzienlijke besparing, vooral wanneer vervangen om de twee jaar. meer »

Riken SNOWTIME B2
Niet voor mij
Mening Eduard13: 4,0

Ik heb Riken SNOWTIME B2 vanaf het begin van de winter 2015/2016 gebruikt. Helaas betekent M + S dat alleen het loopvlak voor sneeuw geschikt is en rubbermengsel niet. Ik had geen kans om de band in echte winterse omstandigheden te testen. Hij presteerde goed in zachte temperaturen. Het volgende nadeel is uiterlijk van de band. Ik zou iets beter in deze prijs kopen. meer »

Lijst van alle Riken winterbanden