Lijst filteren
  • Roadstone (207)

Zomerbanden: Roadstone

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Roadstone

Alle modellen van zomerbanden Roadstone

Laatst toegevoegde meningen

Roadstone N 2000
Good 4 -
Mening Bandzir: 3,2

Ik denk dat het altijd beter is dan een goedkopere nieuwe gebruik. Uiterlijk is niet zoals beschreven, omdat in ieder geval niet zal helpen bij het rijden. Als u het volume? Ik weet het niet, het nooit betaald enige aandacht. Ramen gesloten, ik ben niet geamuseerd, is ongeveer band op droog echt cool. Je moet proberen dat de grip, een zeer hoge score voor zijdelingse steun brak. Remmen is ook op een goed niveau. De band op de natte ... niet meer om hier te worden beschouwd. Ik zou heel veel. Bij aanvang was ik in staat om de grip break-even op de 3e versnelling, abs remsysteem kan zaklikać heel vaak. Als een zomerband en een hoop dit jaar het regende niet ik geef haar een goede 4 -. Aanbevolen voor degenen die liever een langzame en rustige rit. meer »

Roadstone Roadian MT
Misschien is het niet simex maar doen.
Mening Przem4x4: 3,6

Een beetje aan de pojezdziłem was Bieszczady klei en vertrekken met een snelheid van 100 km / h is niet simex maar de prijs-eigenschappen is gunstig, zeer gunstig. Dit is niet van de bovenste plank MT banden, maar de banden met succes concurreert met meer gevestigde konkurentów.Pamietać zijn nullen mijn banden zijn 235/85 R16-banden zijn smal in verband met de afstand tussen de profielblokken niet omver te werpen, nu zou besluiten in augustus op bredere banden. Het is een universele meter die geschikt is en de modder en grind op het asfalt die je kunt gaan. Niesttety dit jaar, vrijwel geen winter dus nee, ik onderzocht het gedrag van de band in de winter landschap meer »

Winterbanden: Roadstone

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Roadstone

Alle modellen van winterbanden Roadstone

Laatst toegevoegde meningen

Roadstone Winguard Sport
Geweldige band voor aantrekkelijke prijs
Mening Maarten: 3,9

Ik heb 4 Roadstone Winguard Sport in de herfst van 2013 gekocht, en ik heb ongeveer 7000km meegereden. Dit jaar hebben we bijna geen sneeuw dus de band is alleen op nat en droog asfalt getest. Ik was zeer positief verrast door een grote rijcomfort. Ze maakten geen lawaai op ruwe wegdekken. De enige (kleine) nadeel was minder stabiele gedrag tijdens het rijden met snelheden boven 150 km / h (rijden op de Duitse snelwegen). Maar tijdens de echte winter hebben we weinig kans om zo snel te rijden. In het algemeen is Roadstone Winguard Sport een goede band voor aantrekkelijke prijs (€100 per stuk). Ik zou aan iedereen aanraden, meer »

Roadstone Winguard 231
Swietne.
Mening Marek: 4,3

Ik weet niet waarom banden hebben geen mening. Fenomenaal voor de winter. Hij schrijft het met een zuiver geweten, want ik reed ze in de winter dan 30k mijl. Ik had de beste winterbanden. Niet hebben gefaald en nooit soms gereden tragische omstandigheden. Veel auto's gebeurde voor de heuvels of van hen zjezdzalo en ik moedig de volgende banden 30 km / h bergop. Helaas, zoals in de winter - de minder loopvlak dat wordt steeds minder goed, en na 2 seizoenen moest ik om ze te veranderen. Banden zijn luid op droog en hebben heel veel rolweerstand. Helaas, veranderde ik de slechtere winterbanden en nu zeer betreuren (Debica Frigo 2). De volgende zal deze vervullen in de sneeuw, want 100% van mijn verwachtingen. meer »

Lijst van alle Roadstone winterbanden

Vierseizoenenbanden: Roadstone

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire all-season banden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van all-season banden Roadstone

Alle modellen van all-season banden Roadstone

Laatst toegevoegde meningen

Roadstone AT RV
Goed oponka
Mening Eryk: 4,2

Naar mijn mening, als voor het geld een goede keuze, de band doet het goed in de stad, waar het grootste aantal in de totale rij, niet in de dia's in de zomer valt heel goed te rijden, niets piept, enz. meer »

Roadstone AT RV
goed
Mening michal: 4,2

Echt goed band, auto loopt zeer betrouwbaar en veilig met vrijwel geen verrassingen, auto houdt de weg goed, zelfs tegen aanzienlijke snelheid om niets niets piepen brullen, banden voorbeeldig. meer »

Lijst van alle Roadstone all-season banden