Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Roadstone

Populaire modellen van zomerbanden Roadstone

Alle modellen van zomerbanden Roadstone

Laatst toegevoegde meningen

goede band en niet te duur
Mening willem kramer: 4,2 111120

goed en niet te duur meer »

Aanbevelenswaardig
Mening gregorbu: 5,0 11111

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Ik wilde goede banden voor de auto wawego 160km en die niet uw budget verpesten. Brand had vrijwel geen betekenis. Ik heb geen rekening gehouden met enige Chinese banden, want ik kocht de auto op nieuwe, niet goedkoop "Chinese volk" en voor zover op het droge kon min of meer rijden in de natte was een loterij. Voor vervanging, onmiddellijk wees ik wulkanizatorowi onmiddellijk gooide deze "Chinese" als u niet wilt dat iemand op mijn geweten. Ik las een veel reviews en uiteindelijk viel de keuze op Roadstone CP661. Merk vrijwel onbekend, niet erg populair, die ook vertaalt in de prijs. En toch is dit een van de merken erkende Nexen. Zoals later bleek, Roadstone banden zijn rustig, ze bieden sensationele handling en remmen. Ik was vergeten over het draaien van de wielen als zelfs een zachte ontroerende en het gieten van de achterzijde bij het rijden door bochten. Zowel een rustige rit en een acute (en de auto zijn eigenschappen veroorzaakt sterker gaspedaal), rijdt zeer goed en betrouwbaar. De band is gemaakt van zacht rubber, die voor sommigen kan een nadeel (snellere slijtage), maar dankzij dat is rustig en goede leads. Wat mij betreft, zou sensationeel band en het zeker opnieuw kopen. meer »

Winterbanden: Roadstone

Populaire modellen van winterbanden Roadstone

Alle modellen van winterbanden Roadstone

Laatst toegevoegde meningen

Geweldige band voor aantrekkelijke prijs
Mening Maarten: 3,9 111900

Ik heb 4 Roadstone Winguard Sport in de herfst van 2013 gekocht, en ik heb ongeveer 7000km meegereden. Dit jaar hebben we bijna geen sneeuw dus de band is alleen op nat en droog asfalt getest. Ik was zeer positief verrast door een grote rijcomfort. Ze maakten geen lawaai op ruwe wegdekken. De enige (kleine) nadeel was minder stabiele gedrag tijdens het rijden met snelheden boven 150 km / h (rijden op de Duitse snelwegen). Maar tijdens de echte winter hebben we weinig kans om zo snel te rijden. In het algemeen is Roadstone Winguard Sport een goede band voor aantrekkelijke prijs (€100 per stuk). Ik zou aan iedereen aanraden, meer »

Zeer goede band tegen kleine prijs
Mening Elze Post: 4,5 111150

goedendag, ik heb Roadstone Winguard Snow G gekocht tijdje terug al weer maar ik rij niet rustig ik heb een vw caddy mk1 met TDI erin golf 3 110PK veel koppel deze banden slijten haast niet terwijl ik van maandag tot vrijdag 100 KM per dag rij naar mijn werk en het geluids niveau valt ook reuze mee het is een super tof bandje voor weinig ik raad deze wel aan maar de Imperial snowdragon 2 is ook een super band voor weinig geld deze raat ik ook aan mensen dit is een leuke website en klantvriendelijk ook snel bezorgen en ik hoop dat ze nog iets goedkoper kunnen worden in de toekomst groetjes meer »

Lijst van alle Roadstone winterbanden

All-season banden: Roadstone

Populaire modellen van all-season banden Roadstone

Alle modellen van all-season banden Roadstone

Laatst toegevoegde meningen

Hoe te Lada Niva op het asfalt perfect geschikt, tenzij u de voorkeur aan de originelen en geen helmen meer kan van alles zijn van een hogere plank.
Mening Krisownik: 3,8 111800

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Hoe te Lada Niva op het asfalt perfect geschikt, tenzij u de voorkeur aan de originelen en geen helmen meer kan van alles zijn van een hogere plank. Łajdaczka draait vooral op asfalt, maar het gebied ook op die banden zal reizen (ook zeker niet over, omdat het ruwe terrein, zijn er andere slippers) zeker blijven, en erger terrein dan veel SUV's. meer »

goed
Mening tiki: 4,2 111120

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Super band. Zeer mooie auto om te rijden, ondanks zijn lading, zelfs bij hoge snelheden gaat worden zeer goed voor dit rustige en comfortabele, zeer goede kwaliteit kan worden gezien dat de band zal worden gebruikt voor meerdere seizoenen. meer »

Lijst van alle Roadstone all-season banden