Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Rockstone

Populaire modellen van zomerbanden Rockstone

Alle modellen van zomerbanden Rockstone

Laatst toegevoegde meningen

Perfect
Mening Paul: 5,0 11111

Goede banden. En goede service meer »

Zeker aan te raden deze banden zijn geweldig en tegen een betaalbare prijs.
Mening Moncik: 4,2 111120

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Hallo en welkom! Ik besloot om de Chinese banden te kopen, namen we een kans en heb geen spijt. Ik reed tot nu toe, zij het een kleine afstand, maar ik kan gerust zeggen dat de banden zijn fantastisch, zeer goed gedragen op de weg, ze zijn zeer comfortabel, ondanks de grote omvang van 18 ", en in het algemeen zijn ze niet hoor. Ik was van plan om te kopen banden" origineel " bedrijf, maar op dat formaat voor een vaste prijs is ongeveer het bovenstaande 2000PLN. Ik betaalde de helft van dat bedrag. En een ander ding dat ik nooit kopen gebruikte banden (men nog om wat voor reden ze gedumpt), ik heb liever de Chinese nieuw met 3 jaar garantie. zou het iedereen aanraden, die aarzelen om een ​​besluit (het kostte me vier maanden en kreeg adviezen over alle banden op de markt weten - dat ze anders waren) te maken. Rockstone F 105 - dit model is ook aanwezig in andere merken zoals Minerva begroeten Michael.. meer »

Lijst van alle Rockstone zomerbanden

Winterbanden: Rockstone

Populaire modellen van winterbanden Rockstone

Alle modellen van winterbanden Rockstone

Laatst toegevoegde meningen

Rockstone S210
Mening Cicero: 2,8 118000

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Na 5000km kan ik zeggen dat op het droge al met al ik dacht dat ik net zo goed gaan slechter nn zijn gewoon kwaad. In plaats daarvan zijn ze gevaarlijk op natte beter om te gaan lopen met de versleten banden met deze dan niet, de auto gaat rechtdoor en schuif zelfs 4 op de voorzijde. De sneeuw nooit proberen! Toch zou ik de x QLL die kosten, met dit cijfer nn kopen geen thermische rubber inderdaad helemaal niets! Doe gewoon een beetje 'aandacht in de nat! De goedkope oplossing die we laten x in overeenstemming zijn met de nieuwe wetten van de CDS ;) meer »

uitstekend in elke conditie
Mening paolojo: 3,7 111700

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

verbazen mij de reacties van anderen op het slechte gedrag van deze band. Ik denk dat ze zijn uitstekend op zowel droge als natte ... aandacht ch geen pnumatici dat u toestaan ​​dat ultieme prestaties in zowel natte als droge omstandigheden. raden hen, en belangrijker nog, zullen ze opnieuw kopen meer »

Lijst van alle Rockstone winterbanden