Lijst filteren
  • Rockstone (46)

Zomerbanden: Rockstone

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Rockstone

Alle modellen van zomerbanden Rockstone

Laatst toegevoegde meningen

Minerva F105
Zeker aan te raden deze banden zijn geweldig en tegen een betaalbare prijs.
Mening Moncik: 4,2

Hallo en welkom! Ik besloot om de Chinese banden te kopen, namen we een kans en heb geen spijt. Ik reed tot nu toe, zij het een kleine afstand, maar ik kan gerust zeggen dat de banden zijn fantastisch, zeer goed gedragen op de weg, ze zijn zeer comfortabel, ondanks de grote omvang van 18 ", en in het algemeen zijn ze niet hoor. Ik was van plan om te kopen banden" origineel " bedrijf, maar op dat formaat voor een vaste prijs is ongeveer het bovenstaande 2000PLN. Ik betaalde de helft van dat bedrag. En een ander ding dat ik nooit kopen gebruikte banden (men nog om wat voor reden ze gedumpt), ik heb liever de Chinese nieuw met 3 jaar garantie. zou het iedereen aanraden, die aarzelen om een ​​besluit (het kostte me vier maanden en kreeg adviezen over alle banden op de markt weten - dat ze anders waren) te maken. Rockstone F 105 - dit model is ook aanwezig in andere merken zoals Minerva begroeten Michael.. meer »

Rockstone F109
De jonge
Mening Młody: 3,8

Ik ben gedwongen om banden te vervangen door de politie bleek dat ik niet de controle van het loopvlak hebben. Vanwege deze extra kosten heb ik besloten om iets goedkoper te kopen. Ik was bang voor het rijden op deze banden, maar het bewijs dat je nodig hebt op te halen en er was een aangename verrassing. In droge omstandigheden werkt echt heel goed en de natte put. Schrijf iets wiiecej de grotere runs meer »

Lijst van alle Rockstone zomerbanden

Winterbanden: Rockstone

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Rockstone

Alle modellen van winterbanden Rockstone

Laatst toegevoegde meningen

Rockstone Eco Snow SUV
Zeer tevreden met deze banden !!!
Mening David: 4,6

eigenlijk kan ik zeggen zonder overdrijving, worden de Rockstone Eco Sneeuw SUV banden heel goed werken in winterse omstandigheden :) Op droge wegen en natte vloeren gedrag juist is. Geen lawaai of het risico van slippen :) De band heeft een mooie uitstraling. Brandstofverbruik bleef op hetzelfde niveau is het Hi David :) meer »

Rockstone S210
uitstekend in elke conditie
Mening paolojo: 3,7

verbazen mij de reacties van anderen op het slechte gedrag van deze band. Ik denk dat ze zijn uitstekend op zowel droge als natte ... aandacht ch geen pnumatici dat u toestaan ​​dat ultieme prestaties in zowel natte als droge omstandigheden. raden hen, en belangrijker nog, zullen ze opnieuw kopen meer »

Lijst van alle Rockstone winterbanden