Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Runway

Populaire modellen van zomerbanden Runway

Alle modellen van zomerbanden Runway

Laatst toegevoegde meningen

Zeer goede banden voor een geweldige prijs
Mening Runway: 4,4 111140

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Ik reed op deze banden over 7000km en ik kan gerust zeggen dat ze geweldig zijn. In bezit droge omstandigheden sensationeel, ik heb wat extra sportwagen voor slechts Ibiza maar zelfs in die auto stok goed. De natte vergelijking met mijn oude vodden sensationeel baan ervan, hetzij bij het starten of remcurven ao niet meer spreken. Ik heb 205/40/17 banden, zodat ze niet ballon en granieten kubus dempen trillingen en een soepeler manier. Hoe vind je powariować zoals de hand is niet meer zo eenvoudig als de normale banden, maar het is hoe u erin geslaagd om een ​​heel andere kant van de leiding gaan. Het enige nadeel van deze banden is hun geluid, ik vind het niet erg want zoals ik al zei ik ben niet de enige Ibiza Subaru. Over het algemeen uitstekende banden. meer »

Auteur:Jerzy
Mening Jerzy: 3,4 111400

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Om te beginnen was het een geweldige prijs voor banden in deze maat. Briljant, agressieve look. En het beste van alles gaat hand in hand met de rijeigenschappen. Zeer goede prestaties op droge en natte wegen meer »

Lijst van alle Runway zomerbanden