Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Sailun

Populaire modellen van zomerbanden Sailun

Alle modellen van zomerbanden Sailun

Laatst toegevoegde meningen

Professionele band, zeer duurzaam en veilig.
Mening Jurgen: 4,4 111140

Ik kocht deze banden om het najaar te kunnen overleven, nu ben ik geschokt. Ik rijd een auto die meer dan 300 pk heeft, dus helaas de banden meestal meer geld kosten, en die zijn gekocht als een extra set en opmerking ... Ik heb nog nooit zo een goede banden op de auto had. Ik rijd er op meer dan een half jaar en ik was in staat om te proberen hen in alle omstandigheden: de zomer, regen, natte bladeren, sneeuw, modder. Ik geef toe dat het loopvlak op het stuurwiel voelt soms, afhankelijk van de oppervlakte, maar het is geen defect. De prijs is ten minste ongeveer 60% te laag. Sailun Atrezzo Z4+AS -sterk aanbevolen en het proberen waard ! 4 seizoenen op deze banden en hoeveel geld bespaard. meer »

goed chinese werk
Mening autoGek: 3,7 111700

Dit zijn niet het eerste allseizoen banden waarop ik rijd, en dan blijkt dat dit een goede keuze was. Er is nogal sceptisch over Chinese gesproken en alleen vanwege de prijs heb ik voor Sailun Atrezzo Z4+AS gekozen. Het bleek dat de auto een geweldige tild hebt, ondanks de inspanningen en pogingen om vrij scherpe bochten op drogo nemen, auto heeft nooit een keer grijp verloren, ik probeerde piepen verorzaken en het is mij mislukt :) auto houdt aan de weg als een gekko. Op een natte is juist, remmen ok, er is niets aan te geven. Ik zou ze zeker adviseren ,deze Banden doen zijn werk en dat is alles. meer »

Lijst van alle Sailun zomerbanden

Winterbanden: Sailun

Populaire modellen van winterbanden Sailun

Alle modellen van winterbanden Sailun

Laatst toegevoegde meningen

Super band voor weinig geld!
Mening Jan: 4,4 111140

Zeer goede banden voor 2 keer minder geld dan banden van hogere klase. Ik besloot de Saliun ICE BLAZER WST1 te kopen na het lezen van artikels over de gadane in USA autobanden tests. Saliun merk is een grote bandenexporteur op dat continent waar aan sneeuw en extreme omstandigheiden is er geen tekort. Het enige nadeel is een lichte brullend / fluitend geluid op droog wegdek. Het hangt ook af van het type asfalt - hoe gladder oppervlak, het groter de fluit. Tot nu toe heb ik de band op licht gesneeuwde en natte wegen getest – hij gedraagt zich erg goed! Het is zeker vreemd dat de Saliun ICE BLAZER WST1 zo weinig kost! Ik hoop dat ik hem nog een paar seizoenen ga gebruiken!!! meer »

top winterband voor lage prijs
Mening Mark: 4,4 111140

Toen ik Sailun ICE BLAZER WSL2 kocht, was ik bang voor het onbekende merk. Goede reviews op Amerikanse websites en lage prijs overtuigden mij. Nu weet ik dat winterband hoeft niet duur te zijn. Ik heb een 4x4 auto, met deze banden kon ik tegen hoge sneeuw aanrijden, de auto gedraagt zich als een sneeuwploeg, ik heb geen problemen met het wegrijden en remmen op sneeuw gehad, in de bochten kon ik gerust met snelheiden van 50 km/h rijden. Wegen die helemaal met sneeuw of sneeuwbrij bedekt zijn geen uitdaging voor deze banden. Ik ben naar Alpen met deze banden gegaan, de auto was stabiel tijdens de hele rit, en de slijtage is minimaal, bijna onzichtbaar. meer »

Lijst van alle Sailun winterbanden

All-season banden: Sailun

Populaire modellen van all-season banden Sailun

Alle modellen van all-season banden Sailun

Laatst toegevoegde meningen

stiller en beter voor het absorberen van wegdekken dan vorige Avons
Mening david@bromley: 5,0 11111

Die banden presteren beter dan ik had verwacht gezien de prijs. Ze lijken stiller en absorberen het ruwe wegdek beter dan mijn vorige Avon zx-banden, wat onverwacht was.Ik heb niet meer dan een paar duizend mijl 'gedaan', dus ik kan geen commentaar geven op hun slijtvastheid op de lange termijn, maar het lijkt erop dat het 'goed gaat'. Nou, ik ben tevreden met het product meer »

Eerlijke prijs voor goede kwaliteit
Mening C.Rund: 3,4 111400

Eigenlijk ik rijd weinig dus deze banden zijn super voor mijn. De prijs is redelijk en qua kwaliteit het is ook oke voor mij. meer »

Lijst van alle Sailun all-season banden