Lijst filteren
  • Sailun (309)

Zomerbanden: Sailun

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Sailun

Alle modellen van zomerbanden Sailun

Laatst toegevoegde meningen

Sailun Atrezzo ZS+
Goede prijs nog beter Grip
Mening Gareth: 4,4

Eerst op de achterkant van mijn Nissan 350z en had nu deze banden aan de voorzijde van mijn A5 3,0 TDI, die twee totaal verschillende eisen te vragen van deze banden maar beide keren fantastisch. Bood goede grip op beide auto's, beide met 240bhp +, maar ook het comfort op lange reizen en het vertrouwen in de natte. Zou niets anders te kopen als het gaat om het vervangen van de banden op de achterkant van mijn A5 en hen aan te raden om mijn vriend voor zijn 3,0 Z4 coupe en hij houdt van hen. Kon niet meer vragen voor de prijs die je betaalt. Ik heb top end banden gehad en deze net zo goed, zo niet beter. Bandenslijtage is waarschijnlijk iets hoger dan topmerken maar niet genoeg om het prijsverschil te rechtvaardigen en als je een hogere grip je gaat om wat de levensduur van de band los. meer »

Sailun Atrezzo Z4+AS
Koele band tegen een goede prijs
Mening wojtas: 4,0

Ik kocht tot nu toe slechts 2 want ik was niet zeker wat te verwachten op deze prijs, maar ik ben aangenaam verrast. Augustus bang voor lawaai, waarvan sommige hebben geschreven, maar ik heb niets alarmerend merken. In de winter zijn de temperaturen rond de 0 graden en het geluidsniveau is op hetzelfde niveau als het jaar Fulda controle sport dus voor mij OK. Zelfs mat de applicatie op de telefoon en maakte een 1 dB minder dan de zomer ... onder dezelfde omstandigheden (110 km / h op de snelweg). Rozjeżdżonym grip op de sneeuw in orde. Waar uślizgiwały augustus winterbanden op de as sailuny vooras achteras aangehouden voor morde, wist ik niet afbreken van de hechting van de achteras. Ik weet niet hoe het zal zijn in de zomer bij hogere temperaturen, maar in de winter oefening in augustus b. Nou. meer »

Lijst van alle Sailun zomerbanden

Winterbanden: Sailun

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Sailun

Alle modellen van winterbanden Sailun

Laatst toegevoegde meningen

Sailun ICE BLAZER WST1
Grip en stabiliteit is veiligheid!!!
Mening Kristof: 4,6

Volgens mij garanderen de Saliun ICE BLAZER WST1 heel goede grip en veiligheid in elke winterse omstandigheiden. Ik heb ze goed getest op Zwitserse besneeuwde wegen. Perfecte grip en stabiliteit, ook met geladen met 1t voertuig! Ik heb al 14 duizend kilometer gedaan met de banden, en zie helemaal geen slijtage!! >>>Aanbevolen<<< meer »

Sailun ICE BLAZER WSL2
top winterband voor lage prijs
Mening Mark: 4,4

Toen ik Sailun ICE BLAZER WSL2 kocht, was ik bang voor het onbekende merk. Goede reviews op Amerikanse websites en lage prijs overtuigden mij. Nu weet ik dat winterband hoeft niet duur te zijn. Ik heb een 4x4 auto, met deze banden kon ik tegen hoge sneeuw aanrijden, de auto gedraagt zich als een sneeuwploeg, ik heb geen problemen met het wegrijden en remmen op sneeuw gehad, in de bochten kon ik gerust met snelheiden van 50 km/h rijden. Wegen die helemaal met sneeuw of sneeuwbrij bedekt zijn geen uitdaging voor deze banden. Ik ben naar Alpen met deze banden gegaan, de auto was stabiel tijdens de hele rit, en de slijtage is minimaal, bijna onzichtbaar. meer »

Lijst van alle Sailun winterbanden

Vierseizoenenbanden: Sailun

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire all-season banden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van all-season banden Sailun

Alle modellen van all-season banden Sailun

Laatst toegevoegde meningen

Sailun Atrezzo 4 Seasons
stiller en beter voor het absorberen van wegdekken dan vorige Avons
Mening david@bromley: 5,0

Die banden presteren beter dan ik had verwacht gezien de prijs. Ze lijken stiller en absorberen het ruwe wegdek beter dan mijn vorige Avon zx-banden, wat onverwacht was.Ik heb niet meer dan een paar duizend mijl 'gedaan', dus ik kan geen commentaar geven op hun slijtvastheid op de lange termijn, maar het lijkt erop dat het 'goed gaat'. Nou, ik ben tevreden met het product meer »

Sailun Atrezzo 4 Seasons
Eerlijke prijs voor goede kwaliteit
Mening C.Rund: 3,4

Eigenlijk ik rijd weinig dus deze banden zijn super voor mijn. De prijs is redelijk en qua kwaliteit het is ook oke voor mij. meer »

Lijst van alle Sailun all-season banden