Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Sava

Populaire modellen van zomerbanden Sava

Alle modellen van zomerbanden Sava

Laatst toegevoegde meningen

goede, zachte banden
Mening gianni: 4,1 111110

Comfortabele banden met goede griep meer »

BEST BANDEN
Mening GREGOR: 4,8 111180

MOOI meer »

Lijst van alle Sava zomerbanden

Winterbanden: Sava

Populaire modellen van winterbanden Sava

Alle modellen van winterbanden Sava

Laatst toegevoegde meningen

goede prijs/kwaliteit verhouding
Mening John Bogers: 3,8 111800

goede prijs/kwaliteit verhouding meer »

Great value for money.
Mening Rafnov: 4,3 111130

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Als voor zijn prijsklasse band sensationeel. Problemen hebben de neiging om te zijn, en ik benadruk soms (want er zijn wijdverspreid en alledaagse problemen alleen afhankelijk van de omstandigheden) alleen op het ijs met rozbełtanym en besmeurd met sneeuw. Droog en nat ijs zijn niet verschrikkelijk, voorzichtig rijden en je verplaatsen van de verlichting en de remmen zonder problemen. Op deze banden reed het tweede seizoen afgelopen winter 2012/2013 geen problemen in slecht van sneeuwvrije wegen. Bij de uitgang van de poort in de dwarse sleur van de sneeuw eenmaal op ijs met sneeuw op de kruising, de tweede keer met ijs op de bodem - ik kon niet twee of drie keer te verplaatsen. Na verse sneeuw gaat direct als een tank, kan gewoon gooien in sleur waar verpakte sneeuw gemengd met de zachte. De transversale afwijkingen van sneeuw nawianego kan gemakkelijk terug, maar beheersbaar te gooien. Hetzelfde geldt met longitudinale stroken van natte sneeuw rozjeżdżonego de auto (bv. het midden van de weg bij het inhalen) gooit iets terug en kalm - Paard 100-110 km / h Ik rijd meestal alleen met een geladen imperiaal (meer dan 50 kg van apparatuur) en de achterste nooit deed me elke beschuldigde. Dynamische rijstijl, maar, indien nodig, wees voorzichtig. Als voor het natte oppervlak is nul problemen, rijden zonder overdrijving, maar het gebeurde 130 km / h in de regen. Ik reken er niet uitgietbare waterstralen op de weg, want snel rijden op hen is gek. Kortom een ​​band voor mijn rijstijl bijna extreme. meer »

Lijst van alle Sava winterbanden

All-season banden: Sava

Populaire modellen van all-season banden Sava

Alle modellen van all-season banden Sava

Laatst toegevoegde meningen

Het geld waard
Mening Karol Walor: 4,3 111130

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Ik kocht aangemoedigd een hoge positie in de Auto Bild testen, maar ook het feit dat het past heel goed in mijn profiel. In tegenstelling tot de meerderheid van de belangrijkste parameter voor mij is het geluidsniveau. 70 dB is de grens onbegaanbaar zodat Sava pakt zijn kont en je nodig hebt om direct toe te voegen -. Het is ok lampje is continu lawaai, geen er łuułuuułuuu :) prachtig houdt in bochten, geen problemen in de natte (index C). Ik oordeel niet duurzaamheid, ik heb ze te kort. Ik denk dat de Duitsers terecht investeerde de band achter de Quatrakiem Vredestein. Een ander voordeel laat het het feit dat er een inscriptie band Made in Polen :) Als je niet een wonder band en genotmiddelen fase heb je het gehad Sava zal u niet teleurstellen nodig. Ik zou zeker aanraden. meer »

Gewoon een goede band.
Mening Jonasz: 3,7 111700

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Het is moeilijk om deze band objectief te meten. Doet haar werk en doen het goed. Pas als de acute remming had de indruk dat bewoog iets achter (donuts begon ik op de rug, voor het veranderen van zomer en winter) in het nat met een minimale hoeveelheid sneeuw. Maar voor een auto met zware voor een lichte achtergrond denk ik dat het mogelijk is. Overall band koel en mijn andere auto (Citroën Saxo) van plan helemaal om deze donuts kopen en plezier in de sneeuw eraf seizoen. Met onze grillige weer het een totale rit de hele tijd zou zijn met een set banden en verandering op regelmatige basis ... meer »

Lijst van alle Sava all-season banden