Lijst filteren
  • Sava (3018)

Zomerbanden: Sava

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Sava

Alle modellen van zomerbanden Sava

Laatst toegevoegde meningen

Sava EFFECTA +
concurrentie voor Debica
Mening miedzian: 5,0

De band ziet eruit als een ballon, maar het is duidelijk uit de brede rand (5 inch wielen en banden 185). De zijkanten van de goot stelt maatregelen vast voor band onderhoud, de aankoop en de aanname van de wielbanden gewassen en ingesmeerd middelen aan banden onderhoud. Enkele maanden verstreken en nog steeds pikzwart (niet bruin, alsof er geen remstof afgezet op het rubber compound) band geluid is normaal. Remmen in de regen op Twee duimen omhoog! Echt gemakkelijk om het moment utrarty slip voelen. Dębice en dergelijke hebben geen kans in vergelijking met Sava in de natte. Auto uiteraard zonder ABS. Een band voor een rustige rit (voor mij alleen maar om Polonaise) Grote onderdrukte, het comfort is bovengemiddeld. Bij het uitvoeren van het gevoel dat de zijkanten zijn zacht. Precisie blijven vallen. Maar ik denk nog steeds dat het de perfecte band voor een rustige rit meer »

Sava INTENSA HP
Goedkoop om te kopen, goedkoper te werken
Mening Łukasz S.: 2,9

Verleiding om suggesties en positieve feedback. Ondertussen, na een verandering van brandende banden toegenomen 0,5-1 liter / 100 km - ongeacht het seizoen. De band is nogal luidruchtig - hoewel we nooit opslaan. De band gedraagt ​​zich schandalig voor mij in de natte - tijdens de lancering kunnen lid worden van ASR tijdens het remmen op het oppervlak, of op scherpe hoeken op 40km / h kan slippen of kritiek op de achterkant van de auto - dus ik heb het rijden voor Americanos, Dunlopie, Goodyear - en het me nog nooit overkomen zonder rechtvaardiging slip etc. Op de grote plus is al eerder genoemd - hoge levensduur van het loopvlak, de band na 10 duizend. km er bijna uit als nieuw - maar zeker niet compenseren voor het - een hoger brandstofverbruik. meer »

Lijst van alle Sava zomerbanden

Winterbanden: Sava

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Sava

Alle modellen van winterbanden Sava

Laatst toegevoegde meningen

Sava Eskimo S3+
Ik zou adviseren
Mening Józef: 4,4

Gekocht voor het winterseizoen voor me auto, die me vrouw gebruikt. Heb gekocht alleen maar omdat in mijn auto - Opel Meriva gebruik ik ze voor het tweede winterseizoen. Tot op heden zowel in mijn auto en in mijn vrouw hadden we geen grote problemen. Ze gaan goed op besneeuwde wegen evenals slush. Rolweerstand in vergelijking met de zomer worden niet gevoeld. Ik merkte niet veel van het brandstofverbruik ten opzichte van het zomerbanden. Ik zou zeker aanraden. De band hebben een mooie uitstraling, en de prijs met betrekking tot de goede prestaties parameters is klein. meer »

Sava Eskimo S3+
betaalbare fatsoenlijke kwaliteit banden
Mening Luqas: 4,2

Goede winterbanden, hoewel de winter dit jaar was (is) een zwak in Gdansk, zo kun je niet schrijven over hen. meer »

Lijst van alle Sava winterbanden

Vierseizoenenbanden: Sava

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire all-season banden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van all-season banden Sava

Alle modellen van all-season banden Sava

Laatst toegevoegde meningen

Sava Adapto
Het geld waard
Mening Karol Walor: 4,3

Ik kocht aangemoedigd een hoge positie in de Auto Bild testen, maar ook het feit dat het past heel goed in mijn profiel. In tegenstelling tot de meerderheid van de belangrijkste parameter voor mij is het geluidsniveau. 70 dB is de grens onbegaanbaar zodat Sava pakt zijn kont en je nodig hebt om direct toe te voegen -. Het is ok lampje is continu lawaai, geen er łuułuuułuuu :) prachtig houdt in bochten, geen problemen in de natte (index C). Ik oordeel niet duurzaamheid, ik heb ze te kort. Ik denk dat de Duitsers terecht investeerde de band achter de Quatrakiem Vredestein. Een ander voordeel laat het het feit dat er een inscriptie band Made in Polen :) Als je niet een wonder band en genotmiddelen fase heb je het gehad Sava zal u niet teleurstellen nodig. Ik zou zeker aanraden. meer »

Sava Adapto
Gewoon een goede band.
Mening Jonasz: 3,7

Het is moeilijk om deze band objectief te meten. Doet haar werk en doen het goed. Pas als de acute remming had de indruk dat bewoog iets achter (donuts begon ik op de rug, voor het veranderen van zomer en winter) in het nat met een minimale hoeveelheid sneeuw. Maar voor een auto met zware voor een lichte achtergrond denk ik dat het mogelijk is. Overall band koel en mijn andere auto (Citroën Saxo) van plan helemaal om deze donuts kopen en plezier in de sneeuw eraf seizoen. Met onze grillige weer het een totale rit de hele tijd zou zijn met een set banden en verandering op regelmatige basis ... meer »

Lijst van alle Sava all-season banden