Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Seiberling

Populaire modellen van zomerbanden Seiberling

Alle modellen van zomerbanden Seiberling

Laatst toegevoegde meningen

Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding
Mening José López "Dobleazur": 4,6 111160

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Het is een 2 Bridgestone merk. Ze zijn vervaardigd in Italië. Na 3500 km afgelegd, gemonteerd op de voorkant, zijn de prestaties uitstekend. (Ik hoop dat ik naar beneden te monteren achter (drive) bij montage huidige (Goodyear Efficient GripPerformance) van minder dan 1,6 mm diep) merkte op dat zij nauwgezet moet doen drukniveaus, en zie zelfs dat (in de voorkant) van de Convergentie is juist, want het is een zeer zachte band en belast met sterke kant, algemene of centrale slijtage, druk afwijkingen, convergentie, slechte verdeling van het gewicht, etc. Biedt veel rijcomfort, veiligheid met water en droog in hard remmen, bochten .. Er zijn heel rustig, want als ze onder de 67 dB waren zou "plusquamperfectum" Goede prijs / kwaliteit verhouding. Oprecht adviseer ik. meer »

Zeer goede kwaliteit tegen een lage prijs
Mening DuDa84: 4,1 111110

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Ik zou deze band aan te bevelen. Na het rijden 8000 km kan ik commentaar op bijna superlatieven. Zeer goede grip in de bochten bij hoge snelheden, hoog comfort, goede selectie van ongelijkheid, op het water 7/10 is niet ideaal, maar het is zeer goed. Draag minimale na één seizoen. In het algemeen, tijdens de verandering van Continental in de zomer kunt u het verschil niet zien, dus ik sterk aanbevelen, vooral op deze prijs. meer »

Lijst van alle Seiberling zomerbanden