Lijst filteren
  • Semperit (600)

Zomerbanden: Semperit

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Semperit

Alle modellen van zomerbanden Semperit

Laatst toegevoegde meningen

Semperit SPEED - LIFE
Gemaakt tijdens het rijden in alle omstandigheden
Mening Sylwester: 4,9

Semperit merk koos voor de ervaring van de vorige auto, en natuurlijk ook deze keer teleurgesteld te worden. Tot op de dag, reed ik op deze banden ongeveer 10 duizend. km en het enige waar ik kon klagen over het geluidsniveau. Het is niet te vermoeiend, maar nog steeds merkbaar (bandenmaat heeft een grote invloed op dit fenomeen) Als het gaat om het hanteren, worden de banden vermeld op een voorbeeldige manier. Houden van de hoeken, wegrijden en remmen, zelfs bij hoge snelheid is geen probleem. De afvoer van het water is ook geen probleem. Ik zou het zeker aanraden het kopen van deze banden vanwege de lage prijs in vergelijking met de concurrentie in termen van kwaliteit. In de nabije toekomst zal ik moeten winterbanden te kopen en natuurlijk zal een merk Semperit zijn. Met vriendelijke groeten meer »

Semperit SPEED - LIFE
b goed
Mening rafello: 4,3

Ik had te maken met een aantal banden en ik kan zeggen dat dit de eerste sneeuw van die tot nu toe ben ik helemaal tevreden. Przejeździłem voor twee seizoenen nu, en er gebeurt niets. Pirelli en Nokia begon mijn "b en c in de eerste seizoenen van gebruik (Pirelli vond een Nokian geen claim, en daarmee hun banden al weet ik niet kopen.) Van wat ik herinner het Continentale waren goed en duurzaam Terugkerend naar de Semperit -.. Aan het water leiden tot sensationele zijn vrij rustig, gemakkelijk te augustus factureert uw, het loopvlak slijt een beetje, ongemerkt. weet niet wat is abs, en ik rijd behoorlijk snel. banden van het merk zijn erg populair in Polen en er zijn vele meningen over hen, maar ik vond deze waren goed en het werd bevestigd. geloof niet dat het gesponsorde tests in de bekende nieuwsbrieven, die altijd wint dunlop, continental, enz. Ik denk dat het niet waard is bijna net zo veel weer te veel betaalt voor banden en betalen voor een naam meer »

Winterbanden: Semperit

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Semperit

Alle modellen van winterbanden Semperit

Laatst toegevoegde meningen

Semperit SPEED - GRIP
SUPER
Mening szpener: 4,3

Bij het kopen van de auto die ze werden gemonteerd Semperity. Wat kan ik zeggen, de toestand van de band was niet in de beste conditie, vrij veel versleten, ga ze te vervangen, omdat ik de indruk dat geschikt is voor het rijden kan niet denken. Echter, was ik geschokt, natuurlijk, positief, en in zo'n toestand banden zijn zo ongelooflijk'' stok'' aan de weg. Remmen, in bochten tot een vrij hoge snelheden, het wegrijden - gewoon iets moois. Sneeuw, ijs, modder, het is geen probleem voor deze banden. Welke auto reed ik op deze banden, je 2.0hdi Peugeot 407SW. Op dit moment hebben ze helaas niet, omdat het mandaat zou zijn op een goede dag, loopt af naar nul. Op dit punt hebben Dunlopy Sp Sport Winter en ik kan zeggen dat ze in een lagere klasse dan Semperitów. meer »

Semperit HI - GRIP
Auteur:pancake
Mening pancake: 3,3

Banden mij verbaasd zijn over de efficiëntie als het gaat om de prestaties op sneeuw, modder glijden en nat. EERDER reed op banden Poolse wsztscy tenzij je weet wat ik bedoel, als ik toen richtte deze band voordat ik besefte dat ik een fout gemaakt .. Clincher Semperit hi-grip kop slaat al zijn gedrag is fantastisch, maar "-" geluid, alleen deze band is luid, maar als je ziet het beeld bierznika begrijpen wat er gaande was zou ik zeker aanraden om augustus in 100% overtreft alle kllebery dębckie en een miczhała ps echt de moeite waard. aan het eind van de winter het comfort van een 3 ordinaat naar de bus-niet aanraden!! meer »

Lijst van alle Semperit winterbanden