Lijst filteren
  • Sonar (146)

Zomerbanden: Sonar

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Sonar

Alle modellen van zomerbanden Sonar

Laatst toegevoegde meningen

Sonar SX2
Echt de moeite waard.
Mening tora: 4,6

. Banden gekocht als, tester "Er was geen online geen oordeel over hen, maar verleid door goede producten van het bedrijf nam een ​​kans betaalde zich uit, een bestuurder al wyjezdzilem heleboel banden dus ik vergelijkt Deze banden zijn echt het geld waard Droog / nat.... - . openbaring Prachtig ze houden de auto en niet eng snel overwinnen bogen Zoals met slijtage -..... Ik ken ze niet ik deed iets minder dan 5000 mijl van aannames Momenteel niets te zien problemen met het evenwicht geen ongelijkheid onderdrukt zeer mooi, maar heel luid gaten zijn Aan. hoorbaar, tijdens het rijden op een oppervlak gelijke delen rustig alleen wat je kunt klagen over dit patroon en het uiterlijk van het loopvlak -. zijn mooier :) Op mijn auto eerder liep Dunlopy SP Sport 2050 - De Sonars zijn zeker beter in elk opzicht. meer »

Sonar SX2
Zona gelukkig
Mening OCTAVIA_RS: 4,6

We kochten de auto omdat zijn vrouw waren in de promotie. Zona is niet gek. Banden correct excelleren. Er zijn te stil - in het bereik van 60-100 km / h slychac hen. Ik weet niet hoe het sportief rijden omdat zijn vrouw heeft iets minder dan 100 pony's onder de kap en zware controleren of het in de auto, maar ik moet toegeven dat, rekening houdend met de prijs die ik ben positief verrast. Het is moeilijk te breken of te voeren om hen te slippen. Als ik had 200 pk is waarschijnlijk het geval anders zou zijn. Hoe dan ook, de auto 100 pk bij 100% aanbevolen - Ik testte deze leukemie als ik kon en niet hebben gefaald. Zeer positief gedrag in de regen - u kunt normaal gaan als droog. Augustus is geweldig ze banden te houden in de natte. meer »

Lijst van alle Sonar zomerbanden

Winterbanden: Sonar

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Sonar

Alle modellen van winterbanden Sonar

Laatst toegevoegde meningen

Sonar Winter PF-2
Een goede band voor een goede prijs. Raden!
Mening Rafał: 4,2

Ik moest kiezen uit Michelin voor meer dan 500pln/szt, of 'Chinees' voor de helft. In tijden van crisis, was de keuze duidelijk. Vandaag, na het rijden een paar duizend. onder winterse omstandigheden, ik weet dat het een goede keuze. Dat is mijn volgende set van Chinese banden, en zeker nog niet ostatni.Dodam dat deze rubber slijtage aan de auto en bestelauto rijden rond soms meer dan ze zouden moeten. Mvg. meer »

Sonar Winter PF-2
op deze prijs dardzo goede band
Mening Karol: 3,3

De band kocht ik vanwege de prijs. Ik dacht dat het kopen van een goede keuze tussen prijs en kwaliteit, en ik was niet verkeerd. De getest op droog en gekoelde asfalt en het Tatra-band volledig bedekt wegen met sneeuw. Bleek zeer goed. Ik hoop dat de band mij zal dienen ten minste drie of vier seizoenen. Ik beveel een goede keuze tegen een goede prijs. meer »

Lijst van alle Sonar winterbanden

Vierseizoenenbanden: Sonar

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire all-season banden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van all-season banden Sonar

Alle modellen van all-season banden Sonar

Laatst toegevoegde meningen

Sonar N850
Fajana band tegen een goede prijs
Mening Mijas: 3,9

Ik reed op deze banden, maar niet zoveel als ik over het algemeen fit. Het beste is de prijs, en het zette me ertoe om het te kopen. Goede banden verspreiden water, zodat ze veilig zijn en voor mij is dat wat telt. Soms piepen in bochten, maar het gaat over meer »

Sonar N850
Zeer goede all weather band.
Mening Angel: 4,0

Zeer goede all weather band voor een rustige rit. Zowel in de winter-en zomerband de test doorstaat. Ik heb naar hen voor het tweede jaar en tot dusver heb ik geen problemen gehad met hen. meer »

Lijst van alle Sonar all-season banden