Lijst filteren
  • Sportiva (162)

Zomerbanden: Sportiva

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Sportiva

Alle modellen van zomerbanden Sportiva

Laatst toegevoegde meningen

Sportiva Performance
Perfect pair: lage prijs en zeer goede prijs
Mening Krzysztof Buczyński: 4,8

De band de moeite waard zijn prijs. De perfecte combinatie van kwaliteit en prijs. Banden reed slechts 4.000.000. kilometer, maar ik moet toegeven dat dit de banden ideaal voor de gemiddelde Kowalski en veeleisend Nowak. Bij een snelheid van 180 km / h en het volume van de wagen, zoals de klasse PREMIUM (I vergeleken op dezelfde auto model collega die duurdere gekozen). Wat betreft de duurzaamheid nog een korte periode I meende. meer »

Sportiva Super Z Plus
Sportiva Super Z plus bevelen van hoge kwaliteit en lage prijs AANBEVOLEN !!!
Mening Robert Turewicz: 4,4

banden werden getest door mij in de stad, op de snelweg een beetje op de grond, want ik ben een visser en ik moet toegeven dat na het rijden 10000tys. de banden werken goed storingen grote stok om de weg in zowel droge als natte verbruik nog steeds niets zeggen, omdat je niet kunt zien, band scherm is relatief rustig tijdens het rijden snelweg 140 km / h, terwijl het berijden van een stad en buiten de stad, met uitzondering van de snelweg banden rustig, mijn autobanden 195/65/15 brandwonden 5,4 liter per 100 km tijdens het rijden 120km / h en de Sportivi 205/55/16 branden licht gestegen, maar het is normaal om 5,7 liter per 100 km bij het besturen van een dergelijke wyżej.Ogólnie zo goed waar voor je geld en ze kopen weer en alles wat ik zou deze donuts aanraden. meer »

Lijst van alle Sportiva zomerbanden

Winterbanden: Sportiva

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Sportiva

Alle modellen van winterbanden Sportiva

Laatst toegevoegde meningen

Sportiva SNOW WIN 2
Sam Ik ben verbaasd hoe voor zo'n lage prijs iemand szprzedaje zo goed winterbanden.
Mening Tomasz Barszczuk: 4,6

Przejeździłem op deze banden zes maanden van november tot eind maart. 2 maanden reisde ik 2 keer per week lange tocht van ongeveer 500 kilometer. Ik heb nog nooit zo'n goede banden. Rustig op droog wegdek, leuk om te draaien in de natte en op sneeuw en smeltende sneeuw nooit uślizły om nog een keer te herhalen !!! Ik ben mega blij met deze banden, uw andere auto gekocht Eskimo 2 en het verschil in het voordeel van Sportivi is kolossaal. Wat mij betreft, iemand die een rijbewijs voor acht jaar en een paar auto's achter deze banden niet gebreken. meer »

Sportiva SNOW WIN 2
Goede banden tegen een goede prijs
Mening Chyłcio: 4,1

Ik besloot om deze banden te kopen na het lezen van vele positieve recensies en nu volledig met hen eens. Banden hebben een goede greep op de sneeuw en op natte wegen en smeltende sneeuw. Ze zijn een beetje lawaaierig bij het rijden op droog asfalt, maar dat is normaal voor winterbanden. Ik dagelijks reizen van het platteland naar de stad en ik moet toegeven dat goed gepresteerd in de sneeuw (hoewel dit jaar het was niet genoeg). Ik ben tevreden met hen meer »

Lijst van alle Sportiva winterbanden