Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Sunitrac

Populaire modellen van zomerbanden Sunitrac

Alle modellen van zomerbanden Sunitrac

Laatst toegevoegde meningen

Band geblazen PO 500PK
Mening UZYTKOWNIK: 2,8 118000

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Ik kreeg BANDEN MET AUTO .. ​​JAAR 2013 50TYDZIEN werden opgericht circa een maand geleden NOWKI! VANDAAG band geblazen .. Ik scheurde VAN BINNENLANDSE PARTIJ ... Er is de mogelijkheid zodat ik beschadigde de BO niet wat was gewoon .. barsten ... ZICHTBAAR slecht VERBETERD ... Wel, hij ging met een snelheid OK 50KM / H NU u overweegt RUST-EN AANKOOP downloaden iets merk ..... IK HEB DE TWEEDE auto MAXX RT DUNLOP 205/55/16 Ik kocht ook NOWKI in mei vorig jaar ......... HOE GAAT NA AUTO RAIL remt EN WET EN IN HET DROOG .. Tot op de dag :) AANBEVELEN DUNLOP meer »

verrassend goed
Mening John Bee: 4,5 111150

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Op mijn C3 VTR 2005 plaat wanneer de auto gekocht. Na 8000km meer nog op zoek zeer gezond. Uitstekende grip op droge en hetzelfde in de natte, getest om een ​​redelijk niveau. Je hebt het gevoel de hobbels in de C3, maar dat kan te wijten zijn aan de lage profiel op een stevige vering. Heeft tot grote waarde voor de slijtage alleen factor, vooral op een kleine auto. Zeer weinig lawaai meer »

Lijst van alle Sunitrac zomerbanden