Lijst filteren
  • Sunny (141)

Zomerbanden: Sunny

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Sunny

Alle modellen van zomerbanden Sunny

Laatst toegevoegde meningen

Sunny SN3970
Er is niets beter in deze prijs!
Mening Zielu: 3,8

Ik heb deze donuts gekocht een maand geleden, de reden voor het ontbreken van geld voor goede firmówki. Met angst besteld, zoals we allemaal weten chinolach is er een goed uitzicht, maar ... Vol verbazing, donuts echt rustig, eerder reed falkenach, hałasowały genadeloos! De hoeken houden zeer stevig, zonder angst kan gek zijn, houdt zeer goed, ziet eruit als het loopvlak sensationeel voor de prijs. Te beginnen met de hoeven over het algemeen minimaal slippen, banden perfect kleeft aan het asfalt. De afweging waren er geen problemen, heeft de eerste pomp geen vervorming te brengen tijdens de remproef :) sterke regen enkel rond de 100km / h het rempedaal aan de grond, en verrassend hard remmen als het niet regent, zelfs abs is niet handig. Runner perfect gegooid water, zodat het houden in de hoeken ook over Als het gaat om het natuurlijk verloop Ik heb ze te kort om zo te zeggen. Maar voor nu, ik denk dat voor het geld, de kwaliteit is sensationeel! Adviseren meer »

Sunny SN3970
Een leuke verrassing!
Mening Marco83: 4,3

Ik kocht deze banden met een beetje aarzeling, zoals altijd wanneer de banden zijn op zulke lage prijzen en onbekende merken, niets in het bijzonder verwacht en in plaats daarvan divuto ik denk opnieuw! Naast de echt catchy (een mooi design, agressief) zijn ook zeer goede banden, hebben echt een goede tractie op zowel droog als nat. Van toen ik gemonteerd ik reisde over 6000km, niet veel, en tot nu toe hebben me niet gegeven enige problemen, zullen we later zien. Over het algemeen ben ik zeer tevreden, ik denk prorpio dat zal nemen als ze willen veranderen. Aanbevolen! meer »

Lijst van alle Sunny zomerbanden

Winterbanden: Sunny

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Sunny

Alle modellen van winterbanden Sunny

Laatst toegevoegde meningen

Sunny SN3860
tragedie
Mening w: 1,3

Banden op de ijsbaan. De droge omstandigheden zijn beheersbaar, maar toch geven de indruk van het zwemmen, maar zelfs na een lichte regen niet om de sneeuw te noemen het is gewoon een tragedie band zou voelen als plastic. Tussen de bochten is, het slakkenhuis 40km / h skids. Helaas, auto-service en ik heb geen invloed op de kwaliteit van de band in de auto. Begraven en waarschuwen! De prive-auto Barum en voelen als lijm voor de Chinese technische ideeën in de vorm van de band. meer »

Sunny SN290C
aanraden
Mening Adam: 4,2

auto's rijden vooral op lange trajecten, niet alleen de snelweg. Banden kreeg de auto tijdens de aankoop. Ik Void te overtuigen hen, maar na de eerste rit was aangenaam verrast. Niets niet afwijken van de gemerkte soort banden Falken, Dunlop, etc., omdat er eerder was. Het enige nadeel is dat iets kinderziekten in augustus, maar voor de prijs als de meest aanbevolen meer »

Lijst van alle Sunny winterbanden