Lijst filteren
  • Syron (22)

Zomerbanden: Syron

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Syron

Alle modellen van zomerbanden Syron

Laatst toegevoegde meningen

Syron Race 1 Plus
Duitse Goede banden tegen een redelijke prijs.
Mening Jethrown: 3,9

Ik kocht banden in 2010. Verleid door de hoge ratings in de online rankings. Aan de andere kant van de rechter heel hard werken (vooral op ruw asfalt) en een dof uiterlijk (geen kraal en de zijkant ziet eruit als een pot), maar het is een kwestie van smaak. Zeker een pluspunt: Sommige draait op droge wegen en een uitstekende natte (zolang hij in hoge loopvlak was) en de verstreken duurzaamheid. Ik reed ze 90 000 km (dynamisch, maar geen zin) en przejechałbym waarschijnlijk hardnekkige nog dit seizoen, zo niet voor de eenzijdige slijtage veroorzaakt door een slechte convergentie. Als voor deze mislukking zijn meermaals doorboord, maar hij is niet de schuld van de band. Gevulkaniseerd geserveerd op. meer »

Syron Street Race
Cool relatief goedkoop UHP
Mening Artur: 3,6

Cool UHP relatief goedkoop. Sensationeel als de zon schijnt en het asfalt is erg warm, heel voorspelbaar, zacht schuifelende gewaarschuwd voordat de woestijn, vrijwel geen gepiep. De natte middelmatig, maar u kunt veilig rijden ze zelfs bij slecht weer, abs niet gek over de grip is beter dan die suggereert ons dat het loopvlak van de band. Hoe om civiele band zijn vrij moeilijk zijwanden. Wanneer je de tijd om te genieten van het warme weer zou het zeker aanraden. meer »

Lijst van alle Syron zomerbanden

Winterbanden: Syron

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Syron

Alle modellen van winterbanden Syron

Laatst toegevoegde meningen

Syron Everest 1
Ik niet aan te raden
Mening Dakar: 2,3

Ik kocht ze samen met de auto, dus ik had niet veel keus :)) Banden zwak. Erg luid op droge wegen, uitglijden op een natte, met sneeuw niet eens genoemd. Ik reed Hoewel de winter zonder hobbels, maar het aanzienlijke wijzigingen in de rijstijl vereist. meer »

Syron Everest 1 Plus
Prijs kwaliteit verhouding
Mening Andrea: 3,6

Gebruikt met sportwagen op sneeuw / ijzig en steile weg, was ik tevreden met de aankoop, goede grip en goede prijs. Eerlijk gezegd merkte ik geen verschil in rolweerstand op. Ik gebruik de auto elke dag, ik maak veel bochten, komend seizoen trek ik de banden aan en ik weet zeker dat we nog steeds het loopvlak hebben! altijd voorzichtig rijden !! meer »

Lijst van alle Syron winterbanden

Vierseizoenenbanden: Syron

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire all-season banden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van all-season banden Syron

Alle modellen van all-season banden Syron

Laatst toegevoegde meningen

Syron 365 Days
Mijn eerste all-season banden
Mening Jedrek Wroblewski: 3,9

De band werkt goed in de zomer, de winter is ook een aangename verrassing. Wat betreft de rijeigenschappen zijn bevredigend, het enige minpunt is het ontbreken van een beschermende rand die slijtage van de velg veroorzaakt, terwijl onvoorzichtig parkeren aan de rand. meer »

Lijst van alle Syron all-season banden