Lijst filteren
  • Tigar (20)

Zomerbanden: Tigar

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Tigar

Alle modellen van zomerbanden Tigar

Laatst toegevoegde meningen

Tigar Syneris
Ik niet aan te raden .... type rijden matig, maar met een zeer dynamische ...
Mening lukasz: 2,7

Nou ja, al met al hebben gekocht Puga in de volgende kauwen op de voorkant. Ik had verschillende banden op verschillende auto's. Het merk zal ik niet uitweiden, want die wil het merk niet op zoek naar die goedkope. Deze banden zijn heel goed in het droge, maar als je moet remmen slips en reizen die je af van deze wereld uit dezelfde indruk kan krijgen .... Ik niet aan te raden. De beste van deze goedkope banden die ik had dat waren HIFLY hf805 die liep op de Vectra C CDTI 180 pk / 400 Nm en er was geen probleem met de remmen. meer »

Tigar Sigura
Met een rustige rit band suprer
Mening wd: 4,3

Zoals voor mijn behoeften band is voldoende. Voor sportief rijden is waarschijnlijk niet geschikt. Veel lawaai maakt is het niet. Vasthouden bochten, zowel nat als droog nawierzhni is prima. Maar ik heb nooit de grens przczepności gecontroleerd. Ik rijd rustig, dus voor mij prima. Ik zou deze banden raden, des te meer dat de Servische fabriek gebrandmerkt door Michelin'a. meer »

Lijst van alle Tigar zomerbanden

Winterbanden: Tigar

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Tigar

Alle modellen van winterbanden Tigar

Laatst toegevoegde meningen

Tigar Winter A
AANBEVELEN
Mening IREK: 2,0

Ik kocht deze banden in het donker, maar ik kreeg de opdracht, nam ik het voor de lol .... en heb er geen spijt, ze zijn geweldig, echt kwam op grote donuts, winter openbaring, niet een keer liep in een slip, heb ik me niet afgeschaft, hechting revelatie, kopmość geweldig, ik reed de rails, ik ben oprecht aanraden aan al mijn vrienden deze donuts, ik denk dat het een Duitse fabrikant, maar ik weet het niet, meer »

Tigar Winter 1
band de prijs waard - niet nodig om te veel betaalt
Mening Maciek: 2,3

Drie seizoenen przejeździłem op deze banden. In eerste instantie leek het erop dat het een gek idee, maar het was het proberen waard. De band werd gemaakt in Slovenië. Adequate prijs voor de kwaliteit. De auto is waarschijnlijk de band stil, goede wegligging. Ik zou aanraden. Ik reed ze ongeveer 50 duizend. km en zonder kosten - te kopen volgende. meer »

Lijst van alle Tigar winterbanden