Lijst filteren
  • Torque (28)

Zomerbanden: Torque

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Torque

Alle modellen van zomerbanden Torque

Laatst toegevoegde meningen

Torque UHP TQ901
Goede band
Mening Edwin: 5,0

Rij nu ongeveer 2000 km.met deze band in zowel natte en droge omgeving. De band voldoet in beide omstandigheden. Ook snel optrekken met de 235 pk sterke diesel is geen probleem.rolweerstand is zeer goed. Auto rijdt bij 100kmh 1:16 max. Geluid is ook goed. Al is de 5 serie goed geïsoleerd. Goede band voor weinig geld. meer »

Torque PCR TQ021
Banden tweemaal de prijs is slechts marginaal beter dan deze.
Mening SSM: 4,0

Heel tevreden over de manier waarop de banden eruit zien en rijden (alleen voor de lente zomer tot nu toe gebruikt), geluidsniveaus ook zeer acceptabel. meer »

Lijst van alle Torque zomerbanden

Winterbanden: Torque

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Torque

Alle modellen van winterbanden Torque

Laatst toegevoegde meningen

Torque PCR TQ022
Goede banden
Mening Alexander: 5,0

Ik heb de Torque PCR TQ022 banden vorige mand gekocht. De rijden bij de verschillende omstandigheden: binnen de staad, buiten de staad, in de boos etc. Na de verzamellen van de oude op de nieuwe banden is wel een groot verschill. De auto krijgt een goede grip, bij de bochten voel je geen laast. Ik rijd lekker met mijn auto. Ik raad deze banden, Ik denk zelf dat better is om een nieuwe band ook als de merk onbekend is kopen dan de tweedehands banden. De prijs is voor mijn goed. Er komt bijna winter dan kan ik iets meer schrijven. meer »

Torque PCR TQ022
Zeker een beetje meer beweging op droog wegdek dan bij normale banden, maar groot in lagere temperaturen. Verwijderd in april te houden voor de winter.
Mening Wouter: 4,0

Beste kwaliteit van de winterbanden , bij de bochten met de hoogere snelheid een beetje zacht maar best bij de min temperaturen en op de ijsde wegdek. Ik heb nog nooit op de diep sneeuw gereden. Onder mijn auto de Torque PCR TQ022 vanaf october tot april gemonteerd zijn en de profiel is nog niet veel geslijten meer »

Lijst van alle Torque winterbanden

Vierseizoenenbanden: Torque

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire all-season banden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van all-season banden Torque

Alle modellen van all-season banden Torque

Laatst toegevoegde meningen

Torque TQ025
Super kwaliteit, geweldige prijs!
Mening Marcin: 4,2

Banden presteren goed, zowel in de winter als in het voorjaar! Ik vind het jammer dat ik al eerder premiumbanden heb gebruikt, omdat ik ze al eerder heb gebruikt... De Torquebanden zijn perfect in elk opzicht en voor elke wegconditie, en ik doe lange afstanden, evenals eenrichtingsverkeer naar het werk van 30 km, ze zijn ook bewezen in alle omstandigheden, en ze zijn gewoon geweldig! Aanrader! meer »

Torque TQ025
Auteur:Veaceslav Voinovan
Mening Veaceslav Voinovan: 1,0

Ik zal deze banden aan niemand aanraden, omdat ze defect zijn. Tijdens het rijden op de snelweg begint het stuurwiel te trillen. Ik heb mijn wielen al in de plaatselijke garage gecontroleerd. Het is nooit gebeurd voordat ik ze heb gemonteerd. waarschijnlijk productiefout meer »

Lijst van alle Torque all-season banden