Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Torque

Populaire modellen van zomerbanden Torque

Alle modellen van zomerbanden Torque

Laatst toegevoegde meningen

aantebevelen
Mening thorsten hein: 3,9 111900

goede banden top prijsverhouding meer »

wel aan te raden
Mening ali: 5,0 11111

Een goede band voor weinig geld meer »

Lijst van alle Torque zomerbanden

Winterbanden: Torque

Populaire modellen van winterbanden Torque

Alle modellen van winterbanden Torque

Laatst toegevoegde meningen

Goede banden
Mening Alexander: 5,0 11111

Ik heb de Torque PCR TQ022 banden vorige mand gekocht. De rijden bij de verschillende omstandigheden: binnen de staad, buiten de staad, in de boos etc. Na de verzamellen van de oude op de nieuwe banden is wel een groot verschill. De auto krijgt een goede grip, bij de bochten voel je geen laast. Ik rijd lekker met mijn auto. Ik raad deze banden, Ik denk zelf dat better is om een nieuwe band ook als de merk onbekend is kopen dan de tweedehands banden. De prijs is voor mijn goed. Er komt bijna winter dan kan ik iets meer schrijven. meer »

Zeker een beetje meer beweging op droog wegdek dan bij normale banden, maar groot in lagere temperaturen. Verwijderd in april te houden voor de winter.
Mening Wouter: 4,0 11110

Beste kwaliteit van de winterbanden , bij de bochten met de hoogere snelheid een beetje zacht maar best bij de min temperaturen en op de ijsde wegdek. Ik heb nog nooit op de diep sneeuw gereden. Onder mijn auto de Torque PCR TQ022 vanaf october tot april gemonteerd zijn en de profiel is nog niet veel geslijten meer »

Lijst van alle Torque winterbanden

All-season banden: Torque

Populaire modellen van all-season banden Torque

Alle modellen van all-season banden Torque

Laatst toegevoegde meningen

Super kwaliteit, geweldige prijs!
Mening Marcin: 4,2 111120

Banden presteren goed, zowel in de winter als in het voorjaar! Ik vind het jammer dat ik al eerder premiumbanden heb gebruikt, omdat ik ze al eerder heb gebruikt... De Torquebanden zijn perfect in elk opzicht en voor elke wegconditie, en ik doe lange afstanden, evenals eenrichtingsverkeer naar het werk van 30 km, ze zijn ook bewezen in alle omstandigheden, en ze zijn gewoon geweldig! Aanrader! meer »

Auteur:Veaceslav Voinovan
Mening Veaceslav Voinovan: 1,0 10000

Ik zal deze banden aan niemand aanraden, omdat ze defect zijn. Tijdens het rijden op de snelweg begint het stuurwiel te trillen. Ik heb mijn wielen al in de plaatselijke garage gecontroleerd. Het is nooit gebeurd voordat ik ze heb gemonteerd. waarschijnlijk productiefout meer »

Lijst van alle Torque all-season banden