Lijst filteren
  • Toyo (2320)

Zomerbanden: Toyo

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire zomerbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van zomerbanden Toyo

Alle modellen van zomerbanden Toyo

Laatst toegevoegde meningen

Toyo Proxes T1-R
100% recommendable
Mening om2mega: 4,2

Banden gekocht met commando en had geen spijt van. Ik rijd nogal matig, ik iets aan iemand udawadniac.Po veronderstelling niet langer gemerkt dat minimaal verhoogde verbranding (4,9-5,2 - een indicatie van de computer) en soms harder, maar het lijkt me dat dit afhankelijk is van het oppervlak. Maar zodra hun eigen schuld / onbekend terrein en sommige gebrek aan concentratie / met niet genoeg van een hoge snelheid, ook liep in een scherpe bocht - en in een moment van angst bijna gevoelloos en overblijfsel haar stond op het einde ik - ik geef toe dat ik zelf heb gezien in een sloot, maar niet - Bow slaan als de rails. En hoewel ik nu denk en niet hun eigen domheid niet herhalen ondanks het feit dat de banden waren niet de goedkoopste is het beter ik me voel als ik weet wat ik moet op wielen. Trouwens, ze zien er prachtig past het lichaam Audi A3 - en dit is het. meer »

Toyo PX4
Schitterende band - opgebruikt veel handling kwaliteiten verliezen
Mening Gryzzly: 4,2

Ik schrijf deze recensie omdat ik maakte hen over 50kkm en hebben reeds hun leven voltooid, dus ik kan zeggen over de hele operatie. Band sensationele "kleven" aan het asfalt te drogen en de natte is niet slecht, maar merkbaar slechter. De sneeuw ijs - de winter is niet algemeen gebruikt. Tijdens de werking, de problemen en geven de voorkeur eerder sportieve rijmodus (auto 200Pk) Aan het einde van het leven - een marker van minder dan 1 mm te betreden, de band vrij veel verliest hechting kwaliteiten van de tractie en bochten - je moet voorzichtig zijn, want in verband met de nieuwe waarden vallen merkbaar en kunnen worden zijn onaangenaam verrast. Overall, zeer aan te bevelen band (voorheen gebruikte ik dezelfde auto Pirelli PZero Rosso op dezelfde grootte en het was een misverstand met betrekking tot de TOYO) Volgende keuze: dezelfde band! meer »

Lijst van alle Toyo zomerbanden

Winterbanden: Toyo

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire winterbanden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van winterbanden Toyo

Alle modellen van winterbanden Toyo

Laatst toegevoegde meningen

Toyo H09
Samenvattend - de perfecte prijs en kwaliteit
Mening Piotr: 4,1

Banden Toyo H09 beoordeel ik hoog omdat ik geen enkel probleem met deze banden heb gehad, in zo’n situaties als volgende: wegrijden van de sneeuw, of sneeuwpap, zowel met maximale lading als met lege auto. De enige ding waar ik op zou kunnen klagen is een snellere rit op asfalt bedekt met sneeuw, de auto was dan niet volledig stabiel, de achterkant van de auto was soms naar ene of de andere de kant geduwd. Hier heb ik een voorkeur voor de directionele banden waarop ik vergelijkbare afstand reed. Na ongeveer 13000 km zie je een verschil in het loopvlak van de banden voor en achterkant - achter niets onaangeroerd, terwijl de voorzijde ongeveer 1-2mm in de hoogte heeft verloren. Hier moet nog toegevoegd worden, dat de slijtage waarschijnlijk was veroorzaakt door het gebruik van mijn bus met volledige lading. meer »

Toyo Snowprox S943
Ik had de beste banden. Het is de moeite waard om extra te betalen en te genieten van de beveiliging.
Mening Seth: 4,8

Ik heb het lang gedenkt welke banden voor de winter wil ik kopen, ik had ook verschillende artikels gelezen en ook de meningen, en was ik op Toyo Snowprox S943 gekomen. De product welke interesseert mij moet wel hoge veiligheid hebben omdat ik heb een 3 jarige kind. Ik was niet echt tevreden op eerst als ik had op de prijs kijken , maar na meer dan 10 km was verrast, de auto was stil, ook bij de hoog snelheid en op de snelweg houd de weg vast. Bij de heftige remmen ook top. Aanraden voor bestuurder voor wie de comfort en veiligheid is belangrijk. De Toyo Snowprox S943 is echt de prijs waard, voor mij de beste. meer »

Lijst van alle Toyo winterbanden

Vierseizoenenbanden: Toyo

Hieronder presenteren we de lijst van de meest populaire all-season banden onder onze gebruikers.

Populaire modellen van all-season banden Toyo

Alle modellen van all-season banden Toyo

Laatst toegevoegde meningen

Toyo Tranpath A14
Perfect-season band
Mening vivid: 2,6

Ideale band voor elk seizoen. Bewezen in zowel de hete zomer en koude winter. Uitstekende prestaties en tractie op verschillende oppervlakken, beste remmen, perfecte afwatering op de weg met enorme plassen maken deze band is de moeite waard na te denken over het idee voor drie seizoenen (meer heeft geen zin, want het is voor iedereen, ongeacht de fabrikant en de klasse sterkte-gevaarlijk). Bij ons zo goedkoop, en in de VS meer dan $ 170 wordt waarschijnlijk onderschat door onwetendheid en gebrek aan kennis van de banden onderhoudstechnici. Het is ontworpen voor typische snelweg van slijtage klasse 300, remming van het beton en asfalce A, A, en de temperatuur A. Ik zou het zeker aanraden aan iedereen die normaal jeżdżącemu driver. Allereerst, ideaal voor tijdelijke vergunning als chauffeurs niet kan beslissen of te veranderen of zelfs langer wachten omdat de temperatuur plotseling springen. Vijf van plus en zo veel :)) meer »

Toyo VarioV2+
Zeer goede band.
Mening Bursztyn: 4,0

Ik koop al jaren vierseizoen banden voor mijn auto's. Ik heb Toyo altijd geassocieerd met sportbanden, maar zoals ik zelf heb gezien, sluit dit de mogelijkheid niet uit om een goede band te maken voor een gewone bestuurder. De goede prijs en de bereidheid om het merk te testen overtuigde me om het te kopen, en ik moet toegeven dat ik niet teleurgesteld was. In alle opzichten voldoet het aan mijn verwachtingen. Ik raad iedereen die comfort, goede prestaties en veiligheid wil ten zeerste aan. "Japanse precisie" is in dit geval waar. meer »

Lijst van alle Toyo all-season banden