Controleer uw bestelling
Vul uw bestelnummer en achternaam in het geval van de particulier of BTW in het geval van het bedrijf.

Controleer status

Controleer uw bestelstatus

Lijst filteren

Zomerbanden: Toyo

Populaire modellen van zomerbanden Toyo

Alle modellen van zomerbanden Toyo

Laatst toegevoegde meningen

Een goede band tegen een redelijke prijs
Mening Koen: 5,0 11111

Ik reed eerder op Continental ContiSportContact 5 en ik denk dat de Toyo Proxes T1-R zijn beter. Ik kochte Toyo Proxes T1-R 225/45 R17 94 W, Zr, en vooral, zijn veel stiller en ze onderdrukken oneffenheden beter (in vergelijking met Continentaal), als het mogelijk is bij het profiel 45 :). De auto presteerde zeer stabiel, zelfs boven de 230 km/h (uiteraard op de Duitse autosnelwegen;)). Op de natte wegen is moeilijk te zeggen, want ik reed tot 160 km/h, maar ik heb het gevoel dat ze het water kan afvoeren heel goed. Wat grip betreft is het ook moeilijk te zeggen bij voorwielaandrijving en meer dan 200HP – het is bijna onmoeilijk om de grip niet te breken, maar ze zijn beter dan Conti ... Ik weet niet hoe het is met het verbruik van brandstof, ik heb niet te veel gekeken, maar ik denk dat het op hetzelfde niveau blijft. Ik las dat Toyo snel kunnen verslijten, maar zal waarschijnlijk iets meer daarover het hebben in twee seizoenen :) Continental heeft waarschijnlijk harder mengsel. Ik merkte nog dat Toyo minder problemen op beschadigde wegen heeft. Ik begrijp niet meningen van sommige gebruikers dat het onmogelijk is om op Toyo Proxes T1-R tijdens de winter te rijden... Ik ben niet van plan om dat te doen, daarvoor heb ik winterbanden :) Samenvattend, ben ik met Toyo Proxes T1-R blij. Ik kan deze banden zonder twijfels aanraden. Volgens mij heeft het geen zin om teveel voor banden te betalen als ze even goed of zelfs beter dan concurrenten van topklasse zijn. Ze zijn zeker stiller en ze onderdrukken oneffenheden beter. En ze zien zo cool eruit :) meer »

Prima band voor kleine en sterke auto's
Mening Sander: 4,1 111110

De band Toyo Proxes T1-R kochte ik na het lezen van vele reviews, ik nam rekening met de prijs en ik denk dat 50€ voor 15 inch is een goede aanbieding. Ik heb een kleine Peugeot met 150 pk motor met een geweldige acceleratie. Ik was verrast dat de band nooit een keer een grip op de droge weg brak, bochten kan worden benaderd met grotere snelheden dan bij andere banden, in combinatie met een sportonderstel het effect is opvallend. Loopt als op sporen! De band heeft een velgrandbescherming en een zacht rubbermengsel dat oneffenheden goed onderdrukt. Sommigen klagen dat de band te zacht is, wat de indruk van het verliezen van de slip of gebrek aan controle op de bochten kan geven, maar volgens mij is het niet een high-performance band dus we kunnen niet alles vereisen. in de stromende regen presteert Toyo Proxes T1-R iets slechter, waterafvoer is een beetje te langzaam (groeven zijn niet genoeg diep), maar op een nat wegdek presteren banden net als goed als op droog. ABS wordt nooit ingeschakeld wat uitstekenede grip toont. Het uitzicht van de band is ook echt aantrekkelijk. Het nadeel is slijtage onder het gemiddelde. Ik beveel Toyo Proxes T1-R aan alle bestuurders die sportieve auto’s hebben en goede banden tegen aantrekkelijke prijs willen kopen. meer »

Lijst van alle Toyo zomerbanden

Winterbanden: Toyo

Populaire modellen van winterbanden Toyo

Alle modellen van winterbanden Toyo

Laatst toegevoegde meningen

Veiligheid, comfort en economie in één.
Mening Piotr Wojciechowski: 5,0 11111

Banden aan te bevelen. Ik ben een veeleisende gebruiker, omdat ik wil dat de band vooral veilig is om te rijden en zuinig. In de zomer rijd ik veel duurdere Michelin-banden, en na het wisselen naar Toyo winterbanden, zag ik geen verschil in tractie grip of comfort. Bovendien is de Toyo een zuinige band. De verbranding van mijn auto is niet veranderd ten opzichte van het zomerseizoen met banden van Michelin, een gerenommeerd maar duurder bedrijf. Op mijn banden reed ik ongeveer 10.000 km winterseizoen over zowel onbesneeuwde als alpiene wegen, vol sneeuw of smelt. Onverwacht wrijvingsverlies wordt niet één keer genoemd. Bovendien bevestig ik een foto van het loopvlak na het eerste seizoen van de banden. In de toekomst zal ik waarschijnlijk ook zomerbanden van dit bedrijf kopen. Vertaald met www.DeepL.com/Translator meer »

Ik had de beste banden. Het is de moeite waard om extra te betalen en te genieten van de beveiliging.
Mening Seth: 4,8 111180

Ik heb het lang gedenkt welke banden voor de winter wil ik kopen, ik had ook verschillende artikels gelezen en ook de meningen, en was ik op Toyo Snowprox S943 gekomen. De product welke interesseert mij moet wel hoge veiligheid hebben omdat ik heb een 3 jarige kind. Ik was niet echt tevreden op eerst als ik had op de prijs kijken , maar na meer dan 10 km was verrast, de auto was stil, ook bij de hoog snelheid en op de snelweg houd de weg vast. Bij de heftige remmen ook top. Aanraden voor bestuurder voor wie de comfort en veiligheid is belangrijk. De Toyo Snowprox S943 is echt de prijs waard, voor mij de beste. meer »

Lijst van alle Toyo winterbanden

All-season banden: Toyo

Populaire modellen van all-season banden Toyo

Alle modellen van all-season banden Toyo

Laatst toegevoegde meningen

Zeer goede band.
Mening Bursztyn: 4,0 11110

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

Voor vele jaren, ik koop banden voor hun auto's het hele jaar door. Toyo altijd dat ik in verband met sport banden, maar persoonlijk overtuigd van de mogelijkheid van het maken van een goede band voor normaal rijden niet uitsluiten. Gunstige prijs en de wens om het merk te testen heeft me overtuigd om te kopen en eerlijk toegeven dat ik niet teleurgesteld was. In alle opzichten aan mijn verwachtingen. Ik zou het zeker aanraden aan alle zależącym op comfort, goede prestaties en beveiliging. 'Japanse precisie' in dit geval is het waar. meer »

geen openbaring
Mening życzliwy: 3,1 111100

de Vertaling Deze vertaling is afkomstig van een andere taal en is in afwachting van een verificatie van een professionele vertaler.

zo zie, ik bevestigd de twee donuts op de vooras van de Toyota Corolla met 86km, en de sneeuw soms in augustus glijbaan, want het draait scherp zachamuje augustus ck me, het enige voordeel dat de verhuizing van plaats zaśnieżonego.zapewne omdat ze nowe.strach te denken wat is dat na een paar sezonach.Zakladam Poolse Dębice navigator 2 is de prijs samo.tylko anders. en toen snel rijden als ik wilde sneller dan 120 per uur te gaan voelde het branden van mijn tandvlees. dat is een teken van verlies van grip op droge wegen. meer »

Lijst van alle Toyo all-season banden